Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi miała uchylone drzwi od garażu i prawdopodobnie większość dnia spędziła na dworze. Nic na szczęście nie narozrabiała. Państwo zbudują jej budę i jak ich nie będzie to będzie mogła się tam schować. Kiedy wrócili zabrali ją do domu.Dziś  Gabi ucieszyła się na ich widok i radośnie przywitała chłopców.

Posted

Pokazywałam, pokazywałam ale cioci już nie było :siara: .

Muszę skonfigurować tel z komputerem ale sama nie potrafię i wtedy wstawię.

Posted

Pokazywałam, pokazywałam ale cioci już nie było :siara: .

Muszę skonfigurować tel z komputerem ale sama nie potrafię i wtedy wstawię.

Jeszcze była, widziała i teraz dopinguje do wstawienia tu! :siara:

Posted

Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że "moja" Florka zmądrzeje...

Auraa, notuj te kolejne telefonu w sprawie Gabi - w szczególności te, gdzie dom z ogrodem albo ktoś jest dużo w domu, a nie wychodzi do pracy na cały dzień - PROSZĘ!!!!!

Posted

Macie może gdzieś w DT w Wwie lub bliskiej okolicy psinę, która mogłaby trafić do takiego domu?

szukamy pieska średniego, do 3 lat, najchętniej suczkę. Jesteśmy czteroosobową rodziną z dwoma kotami, najmłodsze dziecko 7 lat jest bardzo energiczne. Mieszkamy w bloku, prawie w centrum miasta, ale w okolicy dużego parku i ogródków. Możemy zaoferować dużo miłości,poświęcenia uwagi, opiekę, regularne spacery (chociaż między 9-15 pies zostawałby sam) i aktywne weekendy.

Warunkiem jest, żeby piesek nauczony był czystości, tzn. załatwiania się na zewnątrz, pozostawania w domu oraz żeby nie był agresywny w stosunku do dzieci i innych zwierząt.

Posted

Pieniążki za sterylizację Saby już wpłynęły na konto!!!!

Bardzo sie cieszę :)

To jeszcze wklej, proszę, do pierwszego postu poniższy banerek.

Kiedyś był inny: suczka z tego wątku została wysterylizowana dzięki....., ale gdzieś wyparował.

Podlinkowałam go, ale na wszelki wypadek podaję link osobno: http://tiny.pl/qvs6g (skrócony)

so2t84.jpg

Posted

Macie może gdzieś w DT w Wwie lub bliskiej okolicy psinę, która mogłaby trafić do takiego domu?

szukamy pieska średniego, do 3 lat, najchętniej suczkę. Jesteśmy czteroosobową rodziną z dwoma kotami, najmłodsze dziecko 7 lat jest bardzo energiczne. Mieszkamy w bloku, prawie w centrum miasta, ale w okolicy dużego parku i ogródków. Możemy zaoferować dużo miłości,poświęcenia uwagi, opiekę, regularne spacery (chociaż między 9-15 pies zostawałby sam) i aktywne weekendy.

Warunkiem jest, żeby piesek nauczony był czystości, tzn. załatwiania się na zewnątrz, pozostawania w domu oraz żeby nie był agresywny w stosunku do dzieci i innych zwierząt.

Aria spełni warunki?

Posted

ciekawe co tam u suń ? czy Saba jeszcze chce się zmienić w koparkę i  wykopywać fundamenty pod ogrodzenie  ? zresztą szkoda ,że tam nie można robić podmurówki, bo Saba nie harowałaby  na darmo  ;)

Posted

Własnie przed chwilą rozmawiałam z Panem. Jest z Gabi bardzo zadowolony. Mała jest póki co grzeczna. Dziś z powodu pogody była na czas pracy zamknięta w garażu i nic nie narozrabiała.Bawi się z chłopcami. Powoli zaczyna czuć się panią na włościach. Leży przed domem i obserwuje ulicę. Kiedy ktos się zbliża ostrzegawczo poszczekuje. Oby tak dalej!!!!!