Gabi79 Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Pieniążki już na koncie:) :) Gabrysiu bardzo bardzo dziękujemy Bardzo proszę!!! Quote
halszka Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Saro baardzooo się zasiedziałaś,może tym razem? Powodzenia! [url=http://up.programosy.pl/foto/sa_14.jpg][/url] Quote
Mysza2 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Saro baardzooo się zasiedziałaś,może tym razem? Powodzenia! Halszko kochana bardzo Ci dziękujemy Może tym razem ktoś dobry Sarunię wypatrzy Quote
Mysza2 Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Miałam jeden telefon o Sarunię, ale słabo rokujący :( Pani brzmiała tak sobie, w dodatku myślała, że dzwoni o innego psa, Z zastrzeżonego numeru dzwoniła. Chyba inne ogłoszenie miała na myśli, a z innego numer tel. zapisała. Dwójka małych dzieci w tym jedno 17-to miesięczne. Raczej nic z tego nie będzie. Quote
Maciek777 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Nie brzmi niestety zbyt obiecująco :( A no nie :( Quote
ajw Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Buziaki dla Sarci :) Zapytam i tutaj, czy ktoś z Was miał sytuację, że zniknęły mu wszystkie zapisane wątki w folderze Moja zawartość? Ja nie mam nic... nie wiem jak to się stało. Nawet teraz jak piszę coś na wątku to on mi się nie zapisuje, a przedtem sią zapisywał. Quote
AgusiaP Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ja tez tak mam, nie wiem co sie znowu z tym Dogo dzieje... Quote
Panna Marple Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Nie zapisują się; trzeba wsadzać wszystko do śledzonych... Quote
elik Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Podaję za Elisabeta :) Rozi napisała na innym wątku. ;) Należy wejść po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrać funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyć okres, z jakiego ma być ta zawartość. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzisz sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartość stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich wątków). Quote
ajw Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Podaję za Elisabeta :) Rozi napisała na innym wątku. ;) Należy wejść po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrać funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyć okres, z jakiego ma być ta zawartość. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzisz sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚĆ. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartość stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich wątków). Udało się :) dziękuję :) Quote
elik Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Dzięki Elunia! Udało się :) dziękuję :) Bardzo proszę, cała przyjemność po mojej stronie :D Quote
paula_t Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Czytałam o tych problemach, ale u mnie na szczęście wszystko na miejscu:) Quote
AgusiaP Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ula jak tam Sarunia, możemy prosić o jakieś zdjęcia ? Quote
halszka Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Powodzenia Saruniu,może tym razem... [url=http://up.programosy.pl/foto/sa_15.jpg][/url] Quote
AgusiaP Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Powodzenia Saruniu,może tym razem... Halszka jesteś kochana dziewczyna! Pięknie dziękujemy ! Moze tym razem sie uda Saruni znaleźć domek. Quote
Recommended Posts