Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Tengusia']przyszlam do ciebie na chwilke bo inne watki sa jakies dziwnie milczace :hmmmm:[/QUOTE]Bo ludziska pozapadali w sen zimowy :evil_lol:

[quote name='Luzia']Widzę że i u Was deficyt fotkowy :evil_lol:
Na jakim filmie byłaś?[/QUOTE]Aparatu nie ma to i fotek brak :lol:
Zależy kiedy :eviltong: Przed wczoraj na Opowieściach z Narni 3d a wcześniej Ostatni egzorcyzm :p

Posted

[quote name='Izabela124.']
Aparatu nie ma to i fotek brak :lol:
Zależy kiedy :eviltong: Przed wczoraj na Opowieściach z Narni 3d a wcześniej Ostatni egzorcyzm :p[/QUOTE]

Ostatni egzorcyzm to o tej lasce co ją opętało ? Nie chce mi się w googlach szukać :P

Posted

[quote name='mychaaaaa']I jak? Fajny film? Przymierzamy się obejrzeć, ale nie wiem czy warto :eviltong:[/QUOTE]Mi się podobał. Lubię tego typu filmy. Ogólnie nie boję się takich horrorów, ale na tym filmie ze dwa razy podskoczyłam ha ha

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Witam się poświatecznie ;-)

jeszcze troche i będziesz miała ferie hihihi że tez nie można byc wiecznym studentem hihihihhihi

mizianko dla Bobusia ;-)[/B][/I][/QUOTE]Witaj Zuzolandio ma :)
No fakt, wiecznym studentem nie można być, więc po feriach będzie trzeba znowu powrócić do nauki

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']oh, a czym byłaby dgm bez awarii i tak już dość długo nie pojawia się error i nie muli, to o tyle dobrze ;)[/QUOTE]

A zaakceptowanie zaproszenia do znajomych trwa - dosłownie - w nieskończoność :lol:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']oh, a czym byłaby dgm bez awarii [/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Święte słowa :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Udanej zabawy sylwestrowej i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

[CENTER][B][IMG]http://1.1.1.3/bmi/republika.pl/blog_yq_489760/1070605/tr/happy_new_year.jpg[/IMG]

Niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.
A gdy one się już spełnią,
niech dorzuci garść nowych marzeń bo tylko one nadają życiu sens![/B][/CENTER]