Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Becia23 napisał(a):
Jak to zrobiłaś, że Sala nie chce zjeść królika? :razz:

Intensywnie pracowałam z nią nad tym metodą klikerową :)
Smycz, kaganiec i kliknięcie w łeb jak rwała do pasztetu. Trzy dni i zaczęła kumać że królik to ani posiłek ani zabawka a po tygodniu już luzem koło niego śmigała i tylko trzeba było upominać jak się zagalopowywała. Jak przyniosłam Teodora to każdy kazał mi się puknąć w głowę, dawali królikowi kilka dni życia ale jak widać udało się... Teodor jest z nami od 2010r i jeszcze ani razu nie był uszkodzony :evil_lol: No ale nigdy nie zostawiam ich samych sobie na wolności...bo jestem pewna że Ruda wykorzystałaby okazję ;) Ona go ignoruje/toleruje ale go nie lubi.

Posted

Becia23 napisał(a):
Kliknięcie w łeb, haha :lol: Szkoda, że na dzikie króliki nie zadziała, oszczędziłoby mi sporo nerwów :mad:

No nie, tak to nie działa bo każdego innego królika by przyatakowała ;) :evil_lol:

Posted

Becia23-nie słyszałaś o metodzie klikerowej?:diabloti:To my tu w większości klikamy pieskom:loveu:tylko nie pudełkiem z blaszką ,a w łeb:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Becia23-nie słyszałaś o metodzie klikerowej?:diabloti:To my tu w większości klikamy pieskom:loveu:tylko nie pudełkiem z blaszką ,a w łeb:evil_lol:

puszką z pasztetem w łeb ;)

Posted

Aleks89 napisał(a):
A nie to jest Twoja autorska metoda:diabloti:Jak Ci pies w kuchni sępi:evil_lol:

oj tam oj tam ...ale nieopatentowana , zresztą moj reaguje na KKKKKKKKKlikeRRRRRRRRRR ;)

• 1 month later...
Posted

Małe przypomnienie jak Rudzielec wygląda ;)
Obie żyjemy i mamy się dobrze... rudy zając też żyje i ma się ok także w kwestii żywotności nic się u nas nie zmieniło :)