Alicja Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Izabela124.'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/95519892-ed39-4b9a-b840-6204d7da8ed1_zpseb99a865.jpg?t=1364108644[/URL] a ona ma czekoladowy nos? :)[/QUOTE] lizałas :hmmmm: ;) Quote
jonQuilla Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha.... Izka przyznaj się, lizałaś? xD Quote
Izabela124. Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Buhahahaha odkryłyście mój sekret :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='jonQuilla']trufle są ponoć dobre ;)[/QUOTE]Nie wiem, nie jadłam :P Quote
Obama Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 :saeek:[quote name='jonQuilla']trufle są ponoć dobre ;)[/QUOTE] i świnie ich szukają...czyż nie??:hmmmm: Powiem Wam,że ze względu na chorobę postanowiłam wypocząć,nie wysilać się intelektualnie...zakupiłam więc wczoraj: Show,Party,Flesz,Grazia i Harper's Baaazar.:nerwy::shocked!:Ponieważ interesuję się modą to sobie pooglądałam,wszystko fajnie.... HP magazyn luksusowy,dopiero przeniesiony na rynek rodzimy,ponad 11zyla.Niemalże sama moda i to z górnej półki.Ciekawe czy przyjmie się na rynku Polskim. Wszakże chyba w Polsce ubogo z targetem dla torebek wartych średnio 20tyś. To ja już wolę Grazię czy Flesz za 2 zł. Trendy w modzie te same,tylko jakby propozycje tansze i mniej przygnębiające:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Szacunek, mnie męczy oglądanie gazet modowych. W pracy kumpela to czyta, przegląda i zostawia więc czasem na nocce z nudy wezmę jakąś do rączek ale kończy się tym że w pewnym momencie zaczynam po niej gryzmolić :evil_lol: Swoją drogą mnie zadziwia to że baby są w stanie wydać właśnie takie 20tys. na torebkę markową, często brzydką ale z widocznym logiem rzecz jasna. Akurat uwielbiam wszelkiego rodzaju torebeczki i torby...zawsze w sklepie spędzam mnóstwo czasu przy nich i można dostać na prawdę świetne i ładniejsze torby w zwykłych sieciówkach za fajne pieniądze. Ostatnio zrobiłam porządek w swoich torbach i sporo wyrzuciłam z bolącym sercem, kilka też dałam siostrze. Bo zazwyczaj i tak oczywiście chodzę tylko z jedną i tą samą wszędzie prawie. :lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ja tam wolę wydać 100 zł w Decatlonie za moją taszę , bo pół świata do niej wejdzie :lol: a gdybym miała 20 tys ...to bym se samochód kupiła :lol: Quote
Obama Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 A ja właśnie nie lubie torebek,ciuchów i butów kupuję dużo bo lubię być zgodnie z trendami i jak coś wchodzi do mody to muszę to mieć.Może nie zawsze obkupię się zaraz w sukienki,bluzki i spodnie w cętki,ale...choć detal.:)Żebyście widziały moją szafę...a w zasadzie już 3:roll::shake: Quote
Alicja Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 ja tam nigdy nie przywiązywałam do mody uwagi , dla mnie najważniejsze , ze wygodne ...moda mnie śmieszy ...bo komuś się usra że coś jest trendy i gawiedź woła ...tak tak to jest the best ... najważniejsze ubierać to co komu leży a nie to co wisi w sklepie bo niby ,,modne ,, Quote
Aleks89 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Mnie przeraża fakt ile mam szmat i to ile mam takich w których nie chodzę ,bo już mi się nie podobają:diabloti:Ale nie oddam ,ani nie wyrzuce ,bo mi SZKODA:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Mnie się podobają niektóre modowe trendy ale w większości nie widzę siebie w czymś takim. Lubię ubierać się wygodnie, swobodnie i nie lubię się stroić chociaż ostatnimi czasy przeglądając swoją szafę widzę zmianę w moim stylu ubierania. Nie ma już bluz z kapturem w ilościach przemysłowych, nie ma workowatych spodni i tak dalej. Nie lubię chodzić na zakupy bo nie mam na tyle kasiory żeby sobie co chwilę móc kupić coś co mi wpadnie w oko także wybrałam najprostsze rozwiązanie i nie kuszę oka...idę jak już na prawdę coś jest mi potrzebne. Ah... zamówiłam sobie w niedzielę na allegro kilka kolorów filcu, agrafki do broszek i będę tworzyć :diabloti: ciekawe co wyjdzie, szczególnie z broszek. Bo chcę jeszcze etui na telefon zrobić ale to będzie dość proste. No i się zastanawiam czy dobry filc kupiłam, wydaje mi się że może być zbyt cienki (1mm). Mam ciut nadziei że dzisiaj się dostarczy do mnie moje zamówionko i że będę mogła podłubać :loveu: Quote
Obama Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 A ja lubię, lubię kombinowac z modą i podobno mam niebanalny styl. Poza tym,ze względu na pracę- sukienki,spodnice i obcasy to moja codzienność. [URL]http://xaniuchnax.ownlog.com/2359285,komentarze.html[/URL] :cool3: Quote
jonQuilla Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 świetny bucik, zresztą ja bywam na Twoim blogu dość regularnie...lubię poczytać, pooglądać i dawałaś kiedyś fotę takich białych botków z czerwoną kokardką, ja pierdziele no cudo! :loveu: z tym że właśnie...zupełnie nie widzę siebie w takich butach Quote
Obama Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 no kurcze,jakbym miala wiecej zaciecia to moze bym i ciuchy wrzucala,ale ...blog umarl a mnie brkauje chyba proznosci:diabloti::diabloti: nie zostane szafiarką :P Quote
jonQuilla Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 szkoda...może stałabyś się sławną szafiarką! :mad: Quote
jonQuilla Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Wesołych ;) [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC07217_zps81b0cb68.jpg?t=1364728712[/IMG] Quote
FredziaFredzia Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Pasztecik z królika mniam, mniam :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='Alicja']to za ten śnieg za oknem :hmmmm:[/QUOTE] O śniegu nic nie wspominaj :roll: Już mam go serdecznie dość. Co chwile sypie...raz mocniej, raz lżej ale nie pozwala o sobie zapomnieć :mad: W dodatku jest lekki plus i wszystko jest mokre i obleśne...fuj! [quote name='diabelkowa']obciac mu jajka[/QUOTE] :evil_lol: przydałoby się ale wolę łeb mu obciąć... nie trzeba być aż tak precyzyjnym ;) [quote name='FredziaFredzia']Pasztecik z królika mniam, mniam :diabloti:[/QUOTE] zapraszam :) Ty nawet nie wiesz jaką mi niespodziewajkę sprawiłaś na fejsie... jakiś czas temu Cię szukałam ale nie wiedziałam jak się zowiesz więc w końcu odpuściłam :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ty chyba w pracy już byłaś, co? Bo tylko wysłałam zaproszenie a już przyjęte było. :lol: Quote
jonQuilla Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Nie, jeszcze nie ;) szłam na 24 ale telefon miałam pod ręką i mi trukał że coś się dzieje :evil_lol: Gdybym była w pracy to akceptowałabym zanim byś wysłała zaproszenie...taki mam tam zapierdziel :loveu: Quote
Doginka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Hahaha, biedny kłapouch:evilbat: [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC07217_zps81b0cb68.jpg?t=1364728712[/url] Ale ja naprawdę jadłam w święta króliczka:razz: Quote
Recommended Posts