jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='catie']za mała ta pufa dla salsy :) wymień lub pożycz większą;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: słusznie[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='chita']definitywnie...:shake: czyli jednak masz troche fotek w zanadrzu:cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie mam :) to są jakieś stare, stare....możliwe nawet że kiedyś wstawiałam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jaka pufa? Przeciez kazdy pies potrzebuje wlasnej kanapy ;) ja bym tam Teosia na pasztet nie przerabiala. Przeglodzic Salse kilka dni... zaoszczedzisz na karmie ;) Quote
Feigned Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04581.jpg?t=1289938349[/url] :lol::lol::lol: Quote
furciaczek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Cos nie trafilas z rozmiarem poslanka dla psa...no chyba ze to specjalnie takie...nie wiem, moze agresywna bedzie jak bedzie na zbyt malej pufie lezec? Nowa forma szkolenia?:evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='kasia_1982']jaka pufa? Przeciez kazdy pies potrzebuje wlasnej kanapy ;) ja bym tam Teosia na pasztet nie przerabiala. Przeglodzic Salse kilka dni... zaoszczedzisz na karmie ;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: wiesz że to nie jest głupi pomysł, Salsa też by się cieszyła z takiego rozwiązania[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Cos nie trafilas z rozmiarem poslanka dla psa...no chyba ze to specjalnie takie...nie wiem, moze agresywna bedzie jak bedzie na zbyt malej pufie lezec? Nowa forma szkolenia?:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Tak, przeczytałam to gdzieś na stronie [url]www.agresywnyburek.pl[/url] :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='catie']za mała ta pufa dla salsy :) wymień lub pożycz większą;)[/QUOTE] Albo kup używaną :diabloti: Ewidentnie znęca się nad psem - no jak tak można i to dogomaniaczka :placz::placz::placz: Poza tym pufa jest za wysoka, na pewno Salsa ma wielkie trudności, by się na nią wspiąć i z niej zejść :shake::shake::shake: :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 : o Zbierzmy się wszyscy i odbierzmy jej w końcu te biedne zwierzęta, tak być nie może! W grupie siła, damy radę. Trzeba działać natychmiastowo! Ja cię chętnie zajmę Salsą! Kto bierze Królika?:razz: Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Cieplutkaa.']: o Zbierzmy się wszyscy i odbierzmy jej w końcu te biedne zwierzęta, tak być nie może! W grupie siła, damy radę. Trzeba działać natychmiastowo! Ja cię chętnie zajmę Salsą? Kto bierze Królika?:razz:[/QUOTE] Ja mogę, ja !!! :multi: Zaopiekuję się Królikiem - mam kenel klatkę 120x70 cm - myślicie, że wielkość odpowiednia, czy odrobinę za mała?? :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='agnieszka32']Ja mogę, ja !!! :multi: Zaopiekuję się Królikiem - mam kenel klatkę 120x70 cm - myślicie, że wielkość odpowiednia, czy odrobinę za mała?? :roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] ale drzwiczki za wysoko :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Alicja']ale drzwiczki za wysoko :diabloti:[/QUOTE] Podcięłaś mi skrzydła :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 agnieszka32 ja mam klatke troche mniejsza ale dzwiczki na odpowiedniej wysokosci - czyli Teos jest moj ;) Salsy nie chce bo to pies po przejsciach, wlascicielka sie nad nia zneca, nie wiadomo czy mnie nie zagryzie w nocy ;) Quote
Darianna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ej, królik juz zarezerwowany, przegapiłyście, że juz sposób transportu ustalamy? :D Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Daj znac kiedy transport i jaka trasa to wpadne przypadkiem po drodze i uprowadze krolika. Quote
Tengusia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 i moj biedny Bolus nie dostanie slicznego, puchatego krolisia do przytulania :placz: Quote
agnieszka32 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='kasia_1982']agnieszka32 ja mam klatke troche mniejsza ale dzwiczki na odpowiedniej wysokosci - czyli Teos jest moj ;) Salsy nie chce bo to pies po przejsciach, wlascicielka sie nad nia zneca, nie wiadomo czy mnie nie zagryzie w nocy ;)[/QUOTE] O nie! Ja się tak łatwo nie poddam - kupię nową klatkę, albo pożyczę, albo kupię używaną, z drzwiami na odpowiedniej wysokości i Królik będzie mój... :eviltong::eviltong::eviltong: Sama nie wierzę, w to co piszę :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [I][B]szajbuski sa wysmienicie kuszące ...szczególnie do kompletu z królikowym pasztetem.........pysiotkaaaaaaa ;-)[/B][/I] Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to ja kupie klatke lepsza niz ty. Jeszcze wieksza, wygodniejsza, z winda zeby nie bylo problemu z wejsciem do srodka. Teos bedzie moj!! Pasuje mi kolorystecznie do psa wiec bede walczyc o niego do konca! Quote
catie Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale Wy wszystkie jesteście ostro rąbnięte :roflt::roflt: pamiętajcie że też jest kocur...można go przerobić na smalec bo jest tłusty [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Daj zdjecie kota to ocenimy czy warto sie bic o niego Quote
Cieplutkaa. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='kasia_1982']Daj zdjecie kota to ocenimy czy warto sie bic o niego[/QUOTE] Warto, warto. Nie wiem jak Wasze psy, ale Lara lubi sobie pogonić kotka.:diabloti: Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 moja to raczej kotolubna, wiec kotek nie bedzie robil za nowa nakrecana zabawke, najwyzej moze byc poduszka pod glowe ;) Quote
Darianna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 To ja biorę dotychczasową klatkę Teodora, dla królika i tak za mała a mi trzeba klatki na wystawy dla rudzielców :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
chita Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='jonQuilla']ale Wy wszystkie jesteście ostro rąbnięte :roflt::roflt: [/QUOTE] patrz...wróciła i sie wywyższa:obrazic::diabloti: kota biore JA i pozamiatane:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='kasia_1982']Daj zdjecie kota to ocenimy czy warto sie bic o niego[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] warto, jak już wspomniałam jest tłusty więc futra dużo na nim ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cieplutkaa.']Warto, warto. Nie wiem jak Wasze psy, ale Lara lubi sobie pogonić kotka.:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tylko jakby Lara została pogryziona i podrapana to nie przyjmuję reklamacji :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='kasia_1982']moja to raczej kotolubna, wiec kotek nie bedzie robil za nowa nakrecana zabawke, najwyzej moze byc poduszka pod glowe ;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dość wredna poduszka by to była :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Darianna']To ja biorę dotychczasową klatkę Teodora, dla królika i tak za mała a mi trzeba klatki na wystawy dla rudzielców :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol: za duża dla nich byłaby ta klatka [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts