Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='catie']za mała ta pufa dla salsy :) wymień lub pożycz większą;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: słusznie[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='chita']definitywnie...:shake:
czyli jednak masz troche fotek w zanadrzu:cool3:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie mam :) to są jakieś stare, stare....możliwe nawet że kiedyś wstawiałam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='kasia_1982']jaka pufa? Przeciez kazdy pies potrzebuje wlasnej kanapy ;) ja bym tam Teosia na pasztet nie przerabiala. Przeglodzic Salse kilka dni... zaoszczedzisz na karmie ;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: wiesz że to nie jest głupi pomysł, Salsa też by się cieszyła z takiego rozwiązania[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='furciaczek']Cos nie trafilas z rozmiarem poslanka dla psa...no chyba ze to specjalnie takie...nie wiem, moze agresywna bedzie jak bedzie na zbyt malej pufie lezec?
Nowa forma szkolenia?:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Tak, przeczytałam to gdzieś na stronie [url]www.agresywnyburek.pl[/url] :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='catie']za mała ta pufa dla salsy :) wymień lub pożycz większą;)[/QUOTE]

Albo kup używaną :diabloti:

Ewidentnie znęca się nad psem - no jak tak można i to dogomaniaczka :placz::placz::placz:
Poza tym pufa jest za wysoka, na pewno Salsa ma wielkie trudności, by się na nią wspiąć i z niej zejść :shake::shake::shake:

:evil_lol:

Posted

: o
Zbierzmy się wszyscy i odbierzmy jej w końcu te biedne zwierzęta, tak być nie może! W grupie siła, damy radę. Trzeba działać natychmiastowo! Ja cię chętnie zajmę Salsą! Kto bierze Królika?:razz:

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']: o
Zbierzmy się wszyscy i odbierzmy jej w końcu te biedne zwierzęta, tak być nie może! W grupie siła, damy radę. Trzeba działać natychmiastowo! Ja cię chętnie zajmę Salsą? Kto bierze Królika?:razz:[/QUOTE]

Ja mogę, ja !!! :multi: Zaopiekuję się Królikiem - mam kenel klatkę 120x70 cm - myślicie, że wielkość odpowiednia, czy odrobinę za mała?? :roll: :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='agnieszka32']Ja mogę, ja !!! :multi: Zaopiekuję się Królikiem - mam kenel klatkę 120x70 cm - myślicie, że wielkość odpowiednia, czy odrobinę za mała?? :roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

ale drzwiczki za wysoko :diabloti:

Posted

agnieszka32 ja mam klatke troche mniejsza ale dzwiczki na odpowiedniej wysokosci - czyli Teos jest moj ;) Salsy nie chce bo to pies po przejsciach, wlascicielka sie nad nia zneca, nie wiadomo czy mnie nie zagryzie w nocy ;)

Posted

[quote name='kasia_1982']agnieszka32 ja mam klatke troche mniejsza ale dzwiczki na odpowiedniej wysokosci - czyli Teos jest moj ;) Salsy nie chce bo to pies po przejsciach, wlascicielka sie nad nia zneca, nie wiadomo czy mnie nie zagryzie w nocy ;)[/QUOTE]

O nie! Ja się tak łatwo nie poddam - kupię nową klatkę, albo pożyczę, albo kupię używaną, z drzwiami na odpowiedniej wysokości i Królik będzie mój... :eviltong::eviltong::eviltong:

Sama nie wierzę, w to co piszę :evil_lol:

Posted

to ja kupie klatke lepsza niz ty. Jeszcze wieksza, wygodniejsza, z winda zeby nie bylo problemu z wejsciem do srodka. Teos bedzie moj!! Pasuje mi kolorystecznie do psa wiec bede walczyc o niego do konca!

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale Wy wszystkie jesteście ostro rąbnięte :roflt::roflt:
pamiętajcie że też jest kocur...można go przerobić na smalec bo jest tłusty [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']ale Wy wszystkie jesteście ostro rąbnięte :roflt::roflt:
[/QUOTE]

patrz...wróciła i sie wywyższa:obrazic::diabloti:

kota biore JA i pozamiatane:evil_lol:

Posted

[quote name='kasia_1982']Daj zdjecie kota to ocenimy czy warto sie bic o niego[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
warto, jak już wspomniałam jest tłusty więc futra dużo na nim ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Cieplutkaa.']Warto, warto. Nie wiem jak Wasze psy, ale Lara lubi sobie pogonić kotka.:diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tylko jakby Lara została pogryziona i podrapana to nie przyjmuję reklamacji :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='kasia_1982']moja to raczej kotolubna, wiec kotek nie bedzie robil za nowa nakrecana zabawke, najwyzej moze byc poduszka pod glowe ;)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dość wredna poduszka by to była :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Darianna']To ja biorę dotychczasową klatkę Teodora, dla królika i tak za mała a mi trzeba klatki na wystawy dla rudzielców :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol: za duża dla nich byłaby ta klatka
[/B][/FONT][/COLOR]