e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no to trzymamy kciukasy :) a jak tam ta krostka pod oczkiem?powieksza sie? Quote
jonQuilla Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='evaxon']no to trzymamy kciukasy :) a jak tam ta krostka pod oczkiem?powieksza sie? dzięki za kciuki :) krostka drugiego dnia była malutka a teraz już w ogóle nie ma...miała taką samą na łapce i też już zanika więc nie wiem co to mogło być ale dobrze że sobie poszło :) Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='jonQuilla']dzięki za kciuki :) krostka drugiego dnia była malutka a teraz już w ogóle nie ma...miała taką samą na łapce i też już zanika więc nie wiem co to mogło być ale dobrze że sobie poszło :) :p no to fajnie :) oby nie wracały:cool3: moze cos ja ugryzło:razz: Quote
jonQuilla Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='evaxon']:p no to fajnie :) oby nie wracały:cool3: moze cos ja ugryzło:razz: bardzo możliwe bo wyskoczyło jej to po spacerze w lesie a ona się tarza w liściach...więc więcej nie trzeba żeby coś ją tam pogryzło Quote
e.v.a Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='jonQuilla']bardzo możliwe bo wyskoczyło jej to po spacerze w lesie a ona się tarza w liściach...więc więcej nie trzeba żeby coś ją tam pogryzło albo sie ukuła o cos:razz: moze to w pachwinie to podraznienie ... Tigra czasami od tarzania sie po trawie ma takie czerwone nieladne Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No idź z Salsunią ..bo w sumie różne rzeczy mogą się przyplątać ... ja przerabialam z Harleyem a potem Ozzym mnóstwo skórnych doleglowosci ...więc lepiej dmuchać na zimne;) Quote
jonQuilla Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='evaxon']albo sie ukuła o cos:razz: moze to w pachwinie to podraznienie ... Tigra czasami od tarzania sie po trawie ma takie czerwone nieladne mam nadzieje że będzie to jakieś zwykłe podrażnienie bo też się ostatnio sporo tarzała...zobaczymy, ona ogólnie jakaś dziwna jest :) ciągle gdzieś się wpieprza, cała się podrapie, jakieś strupki ma i w ogóle pies kaleka :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']No idź z Salsunią ..bo w sumie różne rzeczy mogą się przyplątać ... ja przerabialam z Harleyem a potem Ozzym mnóstwo skórnych doleglowosci ...więc lepiej dmuchać na zimne;) też jestem tego zdania...lepiej żeby okazało się że to nic poważnego niż później mieć pretensje do siebie że wcześniej się nie zareagowało :) Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 CZeść Córcia :multi::loveu::multi: Trzymam :kciuki: za dzisiejszą wizytkę u weta ...mam nadzieje że wsio bedzie oki ;) Quote
Anetka83 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 witamy:) Moja Nuka tez ostatnio dostała jakieś uczulenie... ciągłe drapanie pare strupków... Dostała zastrzyk antyalergiczny i jej w ciagu jednnego dnia prawie przeszło... ale jutro idziemy powtórzyc zastrzyk:) znowu nie bedzie zadowolona;) Powodzenia:) Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='jonQuilla']dzięki za kciuki :) krostka drugiego dnia była malutka a teraz już w ogóle nie ma...miała taką samą na łapce i też już zanika więc nie wiem co to mogło być ale dobrze że sobie poszło :) trądzik :grins: ić z Salsą.. i daj cynka co to... bom niespokojna :roll: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']CZeść Córcia :multi::loveu::multi: [quote name='Anetka83']witamy:) [quote name='clockwork']trądzik :grins: Witajcie dziewczyny :multi: Jestem wkurvviona i to bardzo :angryy::angryy: Salsa dzisiaj przegięła :angryy: Była dzisiaj w domu z dziadkiem i wujkiem...dziadek leżał i oglądał tv u siebie w pokoju a wujek dosłownie na 15 minut wyszedł do sklepu...Salsa w tym czasie zdjęła sobie z komody słuchawkę od telefonu i ją zmiętosiła :mad::mad: Wujek ją zlał za to i ponoć resztę czasu do mojego powrotu przeleżała u mnie w pokoju sama na kanapie. Ja wróciłam a ona niemrawa, jakby psa nie było. Mi mama napisała smsa jeszcze jak byłam w szkole więc wiedziałam co mnie w domu czeka...ale nie wiedziałam w jakim stanie telefon jest i byłam bardzo ciekawa czy da się jeszcze coś z niego wykrzesać. Sam telefon działa, można wybrać numer, połączyć się z tym numerem...wszystkie guziki działają itd ale jedna ważna rzecz nie działa --> głośnik...drugą istotną sprawą jest to że kto by chciał miec w domu taki do połowy wyebany telefon :angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad: Salsa także otworzyła suwaną szafę, wyjęła mamy kozak ale jego nie ruszyła...już lepiej żeby kozaka wpieprzyła niż ten telefon. Przez całą sytuację muszę odłożyć wizytę u weta na jutro...nawet nie chcę dzisiaj mojej mamie wspominać o jakiś pieniądzach związanych z weterynarzem bo jest też wściekła na Salsę i ja wolę żeby mama ochłonęła nieco. Quote
e.v.a Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 buahahahahahah :grin: moze chciała do ciebie zadzwonic??:evil_lol::lol: witanko:multi: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :hmmmm: nooooo Salsunia...no wiem ze to niewesołe :razz::razz: ciekawe gdzie ona chciala dzwonić :razz::razz::razz: pewno widziała emoty w blogasku Klocka :diabloti:i dzwoniła na dogsextelefon :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Biedna Salsunia :placz: chciała zadzwonić, bo tęskniła i lanie dostała :evil_lol: ;) Witanko wieczorne :multi: :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='evaxon'] witanko:multi: [quote name='Paula_'] Witanko wieczorne :multi: :loveu: Cześć :multi::multi::multi: No i czas do szkoły...lekcje mam do 11:25 a i tak okropnie nie chce mi się iść :evil_lol::evil_lol: Oby Salsa dzisiaj nic nie zmalowała bo nie wiem co jej zrobię...może poproszę Klockową żeby pomogła mi ją wypchać :evil_lol: Quote
BeaC Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hej przeczytałam, że Salsa chciała się pobawić telefonkiem........ i jej nie pozwoliiiiili:placz::diabloti: i widziałam fotki nie tylko psa ale i jakiegoś grubasnego kocika:loveu::loveu::loveu: kurcze to tylko moja Luśka taka cięta na koty jest???? Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 biedna Salsa...chciala telefon do przyjaciela wykonac i nie pozwolili jej...co za ludzie:diabloti: Quote
emdziolek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 TIaaaa ze by do przyjaciela:diabloti: Ona na sekspsitele dzwoniła:evil_lol: Albo do Klocka umówić sie na intymne spotkanie:evil_lol: Oj Salsa ty wredna doopo jak mogłas tak poniszczyc telefon:diabloti: Dobry piesek:evil_lol: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='emdziolek']TIaaaa ze by do przyjaciela:diabloti: Ona na sekspsitele dzwoniła:evil_lol: Albo do Klocka umówić sie na intymne spotkanie:evil_lol: Oj Salsa ty wredna doopo jak mogłas tak poniszczyc telefon:diabloti: Dobry piesek:evil_lol: gdzie dzwonila tam dzwonila..na pewno wyrywali jej telefon i zepsuli a potem na biednego pieska gadaja ze zezarl telefona:diabloti: Quote
Anetka83 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):gdzie dzwonila tam dzwonila..na pewno wyrywali jej telefon i zepsuli a potem na biednego pieska gadaja ze zezarl telefona:diabloti: racja :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='jonQuilla'] Oby Salsa dzisiaj nic nie zmalowała bo nie wiem co jej zrobię...może poproszę Klockową żeby pomogła mi ją wypchać :evil_lol: powiedz tylko słowo... :razz::razz::razz:;) ja bym zrobiła dochodzenie... bo to nie slady po psich zębach... napewno wujek dzwonił na 0700..... a pani z drugiej strony mówiła mu "nooo... zabawmy sie w pieseczka " :diabloti: i poniosło wujka :roll: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='clockwork'] powiedz tylko słowo... :razz::razz::razz:;) ja bym zrobiła dochodzenie... bo to nie slady po psich zębach... napewno wujek dzwonił na 0700..... a pani z drugiej strony mówiła mu "nooo... zabawmy sie w pieseczka " :diabloti: i poniosło wujka :roll: :roflt: :roflt: :roflt: doberek Żonkilko :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='BeaC']Hej i widziałam fotki nie tylko psa ale i jakiegoś grubasnego kocika:loveu::loveu::loveu: kurcze to tylko moja Luśka taka cięta na koty jest???? Cześć :multi::multi: jakby Luśkę puścić z moim kotem to zmieniłaby zdanie :evil_lol::evil_lol: czułaby respekt przed kotami do końca życia ;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']biedna Salsa...chciala telefon do przyjaciela wykonac i nie pozwolili jej...co za ludzie:diabloti: a kto powiedział że ludzie ? ;) :evil_lol: [quote name='emdziolek']TIaaaa ze by do przyjaciela:diabloti: Ona na sekspsitele dzwoniła:evil_lol: Albo do Klocka umówić sie na intymne spotkanie:evil_lol: Oj Salsa ty wredna doopo jak mogłas tak poniszczyc telefon:diabloti: Dobry piesek:evil_lol: Przypominam że Salsa jest nieletnia i nie może dzwonić na takie infolinie :lol: Quote
emdziolek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='jonQuilla'] Przypominam że Salsa jest nieletnia i nie może dzwonić na takie infolinie :lol: PHi! moja młodsza siostra kiedys dla brechy zadzwoniła to salsie ne wolno?:evil_lol: A vega dzisiaj po dupie dostała bo pieska chciała ugryźć. Sis odwiedzisz mnie w szpitalu?:roll::roll: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='clockwork'] powiedz tylko słowo... :razz::razz::razz:;) ja bym zrobiła dochodzenie... bo to nie slady po psich zębach... napewno wujek dzwonił na 0700..... a pani z drugiej strony mówiła mu "nooo... zabawmy sie w pieseczka " :diabloti: i poniosło wujka :roll: :roflt::roflt: hahaha...wydało się :roflt: [quote name='Alicja'] doberek Żonkilko :multi::multi::multi: Cześć :multi::multi::multi: *** W szkole mnie dzisiaj zaskoczono na pierwszej lekcji :crazyeye::crazyeye: Siedzę sobie na biologii i babeczka mówi o maturach że już sprawdzone i że bardzo słabo wyszła...ale najlepiej napisała Kasia czyli że jonQuilla czyli że ja :crazyeye::crazyeye: Mi szczena opadła tak samo jak przy czytaniu pytań na tej maturze, przecież ja tam ściemniałam i improwizowałam tak jak tylko się dało. Byłam pewna że może z 10 pkt max dostanę...a tu taka niespodzianka. U mnie w szkole gdzieś 13 osób pisało biologie i 3 zdały...ja dostałam 20 pkt a tamte dziewczyny po 18 na 50 możliwych :evil_lol::evil_lol: Ja miałam 40% a od 30% się zdaje :) Dalej jestem w szoku :evil_lol: Quote
Recommended Posts