Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dobrze mamusiu już właśnie idę tylko przyszłam Ci jeszcze życzyć dobrej nocy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
dobrej nocki Córciu :loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[B][I]a tam spac bedziecie hihihihi

prawde powiedziawszy juz dawno bym spała ale mam bóle brzucha i sie mecze jakis jajnik czy inkszy dziw ..mam nadzieje ze do rana przejdą ...[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
dobrej nocki Córciu :loveu:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękuję była dobra :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][B][I]a tam spac bedziecie hihihihi

prawde powiedziawszy juz dawno bym spała ale mam bóle brzucha i sie mecze jakis jajnik czy inkszy dziw ..mam nadzieje ze do rana przejdą ...[/I][/B][/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dawaj to bolące dziwadło :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Cześć ma [B][URL="http://www.dogomania.../members/41453-jonQuilla"][B]jonQuillo :)
[/B][/URL][/B][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć ma Izabelo :)
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Magda25']U was też tak gorąco?[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Oj tak, żar z nieba się leje od dłuższego już czasu.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::loveu:

Pogodę mieliśmy rewelacyjną przez dłuższy czas ale dziś od rana zanosiło się na deszcz aż w końcu lunęło, teraz nie pada ale zapewne jeszcze będzie. W sumie to dobrze bo powietrze było tak ciężkie że nie szło wytrzymać. Zaraz idę z Salsą na spacer pooddychać świeżym podeszczowym powietrzem.
Od razu mówię że zdjęć nie będzie :eviltong: Lustro pożyczyłam siostrze a nie wiem gdzie mam ładowarkę do baterii od kompaktu.

Swoją drogą jeśli dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu wybiorę się na Hel i wtedy pewnie będzie dużo morskich zdjęć :diabloti: No chyba że mam chorobę morską i spędzę cały rejs z głową za burtą a po zejściu na ląd nie będzie mi się chciało żyć. :evil_lol:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]

Swoją drogą jeśli dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu wybiorę się na Hel i wtedy pewnie będzie dużo morskich zdjęć :diabloti: No chyba że mam chorobę morską i spędzę cały rejs z głową za burtą a po zejściu na ląd nie będzie mi się chciało żyć. :evil_lol:

[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Super, dobrze się Wam powodzi;)

Miłego popołudnia i spaceru!!!!

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]u nas leje jak z cebra .....adidaski mi zamokły i chlupią :([/B][/COLOR][/QUOTE]

u nas cały dzień padało :/ ale w końcu musiałam wyjść z domku i adidaski też mi chlupią ;( a miałam kupić sobie gumowce :D i jeszcze tego nie zrobiłam :shake:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::loveu:
Znów tylko na chwilkę przyszłam :eviltong:
Wczoraj i mi adidaski zmokły i chlupały :evil_lol: deszcz nas złapał gdy byłyśmy na polanie :)

Dzisiaj za to mamy rewelacyjną pogodę, słońce świeci ale wiatr wieje i jest takie rześkie powietrze. Wybrałam się więc z Salsą na kilkugodzinny spacer aż się do domu nie chciało wracać.
Zdjęć nie mam oczywiście bo nadal aparaty poza zasięgiem :eviltong::eviltong:

pozdrawiam :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::loveu:
Zdjęć nie mam oczywiście bo nadal aparaty poza zasięgiem :eviltong::eviltong:

pozdrawiam :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Oczywiście. Typowe... Czy można to gdzieś zgłosić ???

Posted

No wlasnie cos sie zmienia pogoda, u nas od 2 dni wieje i widac ze czeka nas zmiana - z tego co widze ma byc chlodniej ok 20 i czasami padac. lepiej dla zwierzat, roslin i ludzi - nie kazdy toleruje upaly :)

Posted

[quote name='Magda25']Oczywiście. Typowe... Czy można to gdzieś zgłosić ???[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]możesz pisemne zażalenie złożyć do władzy rodzicielskiej w tym przypadku do mojej mamy coby zasięgnęła odpowiednich środków, które skłonią moją siostrę do tego aby zwróciła mi mój aparat bo mnie zlewa :evil_lol:
w przypadku kompaktu będzie troszkę gorzej bo nikt nie wie kto stoi za zapodzianiem ładowarki, ostatnio widziana była w szufladzie u mnie w pokoju aczkolwiek od tamtej pory minęło sporo czasu i siostrzenica grzebała w tej szufladzie więc może gdzieś wyniosła ale to nie jest pewna informacja, takie tylko domysły[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']No wlasnie cos sie zmienia pogoda, u nas od 2 dni wieje i widac ze czeka nas zmiana - z tego co widze ma byc chlodniej ok 20 i czasami padac. lepiej dla zwierzat, roslin i ludzi - nie kazdy toleruje upaly :)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja tam toleruję upały ale lubię jak po takich upałach przyjdzie kilka chłodniejszych dni żeby troszkę odsapnąć od tego skwaru :)[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Aleksandra:)']u nas na szczęście pogoda jak na razie bez żadnych niespodzianek :)
jak na dwór nie wychodzicie w taką pogodę to może i więcej fotek będzie ? :)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wychodzimy na dwór, w zasadzie mało teraz jesteśmy w domu ale tak jak pisałam już wcześniej...nie mam aparatu chwilowo :eviltong:

Dzisiaj się nażarłam strachu i dziękuję że mam takiego psa co to nie przepada za obcymi :roll:
Poszłam do znajomego na mecz, Salsę zabrałam ze sobą bo nie miałam z kim jej zostawić w domu. Wracaliśmy w kilka osób ale po drodze się wykruszali powoli wszyscy aż zostałyśmy same z kumpelą ale w końcu i my musiałyśmy się rozdzielić. Zaraz po tym jak skręciłam w swoją stronę podbiegł do mnie jakiś nawalony koleś, Salsa się wystraszyła i rzuciła się na typa więc odskoczył momentalnie na bezpieczną odległość ale lazł za mną idiota i cały czas coś gadał. Gdy dochodziłam do domu i musiałam skręcić w ciemne podwórko to już w ogóle byłam posrana więc poluzowałam na max smycz i gdy koleś się zbliżył Salsa go ugryzła po czym szarpnęłam ją i pędem pobiegłyśmy przez podwórko do domu.
Już nie chcę żeby mój pies był potulny i grzeczny, kocham ją za to że jest wredna i nieobliczalna, że nie lubi i nie ufa obcym.
[/B][/FONT][/COLOR]