Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']to po jakieggo diabła mi skrzynkę raportami zaśmiecasz ?
z nudów ? dla hecy ? bo polujesz na Olka ? czy na mnie ?[/QUOTE]
Raportuj te posty ktore sa spamem czyli m.in. przeklenstwa i obrazanie uzytkownikow. nie raportowalam zadnego postu autorki tego watku

Posted

[quote name='deer_1987']Raportuj te posty ktore sa spamem czyli m.in. przeklenstwa i obrazanie uzytkownikow. nie raportowalam zadnego postu autorki tego watku[/QUOTE]
Szkoda , że Twoje spamu nikt nie raportuje , jak w każdym wątku bazgrasz - zapraszam do galerii ... brakuje ci na dogo popularności ? wiesz , to ja cię zareklamuje ... mam wprawę .. tylko popularność nie wszystkim służy ... kilka takich zniknęło samowolnie z dogo ...
A jak Ci Oluś nie pasuje , to jest na to prosty sposób - ignoruj go , a nie podjudzaj swoją natrętną postacią ..
Tak jak ja ignoruje Ciebie .. aczkolwiek reaguje na kolejne Twoje gorzkie żale ..
Zobacz kilkaset tysięcy użytkowników , tylko ty jedna ciągle masz pretensje , że coś ktoś
więcej luzu dziewczyno ,.to wirtualny świat . a nie twoje podwórko

EOT

Posted

Wypraszam to sobie zebym w kazdym watku pisala ze zapraszam do mnie, jest baner do nas kto chce zaglada i cos pisze.

Nie tylko ja jedna, starczy zobaczyc watek o nowej dogomani ile rzeczy ciagle nie dziala i jak to utrudnia ludziom co robia adopcje i bazarki.

Posted

[quote name='deer_1987']Wypraszam to sobie zebym w kazdym watku pisala ze zapraszam do mnie, jest baner do nas kto chce zaglada i cos pisze.

Nie tylko ja jedna, starczy zobaczyc watek o nowej dogomani ile rzeczy ciagle nie dziala i jak to utrudnia ludziom co robia adopcje i bazarki.[/QUOTE]
wiesz jak nie pasuje , droga wolna :) miejsca ci w sieci dostatek :)

Posted

Cześć.
Kiedy fotki.?

Posted

[quote name='Kama & Diana']Cześć.
Kiedy fotki.?

[FONT=Georgia]cześć :loveu:
fotki domowe były dopiero co tylko troszkę się nagadało :evil_lol:

a mi nie przeszkadza ich wymiana zdań, wręcz przeciwnie :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Georgia]

deer, a Tobie się chce zgłaszać spam? bo ja bym kręćka chyba dostała gdybym miała modowi zgłaszać wszystko co jest nie zgodne z regulaminem....w zasadzie to ja nawet go nie czytałam
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :loveu:
fotki domowe były dopiero co tylko troszkę się nagadało :evil_lol:

a mi nie przeszkadza ich wymiana zdań, wręcz przeciwnie :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Georgia]

deer, a Tobie się chce zgłaszać spam? bo ja bym kręćka chyba dostała gdybym miała modowi zgłaszać wszystko co jest nie zgodne z regulaminem....w zasadzie to ja nawet go nie czytałam
[/FONT]

Oo. to ja się cofnę i wyszukał i skomentuję.

Posted

Siemka ;) Przyszłam sie pochwalić że dostałam ocenę bdb. z egzamu z psychologii. Mów mi miszczuniu :)

Ten Twój Teodor to sie zdeczko spasł :) Jest cudowny. Ma tak pocieszną gębę że nic tylko tulić.

Posted

[quote name='Izabela124.']Z resztą po co to tak wszystko zgłaszać? Mi by się nie chciało....

A tak nawiasem mówiąc to czekam na kolejne fotki (to tak napisane by spamu nie było :D)
[FONT=Georgia]
nie wiem kiedy będą zdjęcia :eviltong:
ostatnio łażę z Salsą do lasu a tam beznadziejne światło i nawet nie tacham aparatu bo zdjęcia byłyby koszmarne
[/FONT]

[quote name='Kama & Diana']Rzeczywiście trochę to się tu nagadało.
Musiałam się aż 5 stron cofać ale dla tych zdjęć warto było.!
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01250.jpg?t=1277633391 Ale szeroko ziewnęła.. :]
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01291.jpg?t=1277633725 śliczny ma pyszczek. :p

[FONT=Georgia]ee tylko 5? myślałam że więcej :evil_lol:
przy ziewaniu Salsie pysk otwiera się tak bardzo że aż to dziwnie wygląda :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Magda25']Siemka ;) Przyszłam sie pochwalić że dostałam ocenę bdb. z egzamu z psychologii. Mów mi miszczuniu :)

Ten Twój Teodor to sie zdeczko spasł :) Jest cudowny. Ma tak pocieszną gębę że nic tylko tulić.

[FONT=Georgia]gratuluję :multi::multi: zdolna babeczka [/FONT][FONT=Georgia]:drink1: za sukces

hm ale że na prawdę jest gruby? bo dla mnie spoko wygląda ale może jestem w błędzie :oops:
[/FONT]

Posted

cześć rudzielce :multi:

oo.. widzę, że u Was też jakieś atrakcje... :razz:jakieś raportowanie, że postów, że coś tam, że spam... :cool3:
zobaczysz żonkila - zaraz będzie inwigilacja, infiltracja, a potem to już tylko... dewiacja :evil_lol: także strzeż sięęę!! złe siły nie śpią :diabloti:

booosz... znowu widziałam rudego z wyciągniętymi stópeczkami :loveu:
no może i mu walą siqami, jak to sama kiedyś powiedziałaś :diabloti: ale są i tak urocze :p pomiętosiłabym takie stópki :)

a tu mina pierwszorzędna :evil_lol:
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01248.jpg?t=1277633390
co za pierdółka :evil_lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć Żonkile

[FONT=Georgia]cześć :loveu::loveu:
[/FONT]
[quote name='basia2202']cześć rudzielce

oo.. widzę, że u Was też jakieś atrakcje... jakieś raportowanie, że postów, że coś tam, że spam...
zobaczysz żonkila - zaraz będzie inwigilacja, infiltracja, a potem to już tylko... dewiacja także strzeż sięęę!! złe siły nie śpią

booosz... znowu widziałam rudego z wyciągniętymi stópeczkami
no może i mu walą siqami, jak to sama kiedyś powiedziałaś ale są i tak urocze pomiętosiłabym takie stópki

a tu mina pierwszorzędna
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01248.jpg?t=1277633390
co za pierdółka

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:
ja nie muszę się strzec, mam immunitet i nic mi nie grozi :diabloti:
w zasadzie jeśli się przytrafi okazja to też je miętosze, choć najbardziej lubię za uszkami go drapać, niestety nie pozwala gnieść sobie uszu :roll: ubolewam bo to moje ulubione męczenie stworzeń :evil_lol:
[/FONT]
[quote name='Aleksandra:)']Witamy po raz pierwszy
Sunia robi cudowne miny
[FONT=Georgia]
witamy :loveu:
ma wiecznie zdziwione bądź błagalne spojrzenie ;)
[/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry
[FONT=Georgia]
hej po raz drugi ;) :multi::loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]***
Wyobraźcie sobie mam zdjęcia :cool3:

KONIEC :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie marudzić że mało bo w ogóle miałam nie brać aparatu :diabloti:
Jest u nas tak duszno że nie chciało mi się latać i robić zdjęć, pstryknęłam kilka na odczepnego a potem zasiadłam i czytałam książkę gdy Ruda zajmowała się grzecznie sama sobą :eviltong:
[/FONT]

Posted

zdjęcie pnia - nieładne... :shake: :eviltong:

ale to za to uroczeeeee :multi:
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01313.jpg?t=1277898861
ruda ślicznie tu wyszła - i cóż za szczęście na ryjku

ech... jak ja zazdraszczam tych zdjęć i spacerów takich...
mój sucz uziemiony :-(
leży ciągle u siebie z ciężkim doopskiem i gnije :diabloti:
a Twoja... proszę... łączki, trawniczki...
ech... zazdraszczam w imieniu swym i psim:)

Posted

[quote name='basia2202']zdjęcie pnia - nieładne... :shake: :eviltong:

ale to za to uroczeeeee :multi:
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01313.jpg?t=1277898861
ruda ślicznie tu wyszła - i cóż za szczęście na ryjku

ech... jak ja zazdraszczam tych zdjęć i spacerów takich...
mój sucz uziemiony :-(
leży ciągle u siebie z ciężkim doopskiem i gnije :diabloti:
a Twoja... proszę... łączki, trawniczki...
ech... zazdraszczam w imieniu swym i psim:)

[FONT=Georgia]zanim się spostrzeżesz Zuza wróci do pełni sił i wtedy będzie zmuszać Was do nadrabiania straconego czasu :diabloti:[/FONT]

[quote name='Maks i Spark']a tymczasem leżę....na dowolnie wybranym boku:lol::lol:
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01310.jpg?t=1277898861

[FONT=Georgia]taa, raz lewy a raz prawy boczek[/FONT]

[quote name='deer_1987']Ale masz grzecznego psa :)

[FONT=Georgia]czasami jej się uda ;)[/FONT]

[quote name='Alicja']no to żeście poleniuszkowały w lesie ;)

[FONT=Georgia]błogie lenistwo to jest to co lubię najbardziej :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Cavy']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01313.jpg?t=1277898861
jaka wykończona :evil_lol: :loveu:

[FONT=Georgia]a to był w sumie dopiero początek spaceru[/FONT]