Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]dziwne, odpowiadałam dzisiaj na te posty zacytowane poniżej :hmmmm: chyba nie wysłałam :evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']Pajunki zjadliwee ale te wredne komarzycee się wsciekły i gryzą nawet psioki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[FONT=Georgia]Wolę być zeżarta przez komary, kiedy widzę pająki wpadam w panikę :roll:
W okresie letnim u mnie w pokoju zawsze jest ich bardzo dużo, jak byłam młodsza to spałam u mamy w pokoju bo się bałam w swoim łóżku :oops: teraz już jest lepiej ale nadal mam lekką obsesję gdy tylko zaczyna się sezon.
Zanim założę na siebie ubranie, które leżało na krześle to je trzepię.
Arachnofobia jest koszmarna.
[/FONT]

[quote name='Maks i Spark']CZeść:)

Fajnego słonecznego dnia
[FONT=Georgia]
cześć :loveu::loveu:

Był słoneczny i niesamowicie duszny, zero wiatru...po wyjściu na dwór od razu człowiek robił się mokry. Teraz leje deszcz i jest byrza a powietrze od razu przyjemniejsze się zrobiło :multi:
Rudzielce przez ten upał cały dzień leżą jak takie dwa wymoczki. Teodor położył się w cieniu na gołej podłodze i tylko raz wstał żeby iść coś zjeść i się napić.
[/FONT]

[quote name='Magda25']O matko pająki, brrrr
U mnie w mieszkaniu plaga much. Chyba dlatego że mamy okna na przestrzał pootwierane. Pełno tego lata.

Bosh jak dziś gorąco

[FONT=Georgia]Much u mnie nie ma na szczęście...nie lubię ich bo są obleśne.

Dostałam kilka dni temu zadanie do wykonania. Przyjaciółka poprosiła mnie o zrobienie 6-8 bransoletek z muliny, ona miała je zrobić ale obecnie jest na etapie pakowania się bo wraca w niedzielę na stałe do polski i nie zdążyłaby tego zrobić. No więc musiałam sobie przypomnieć jak to się robi i tak dłubię w nitkach :evil_lol:
Muszę przyznać że trochę mi zajęło żeby sobie przypomnieć rodzaje supełków, wzorki najprostsze wybrałam a i tak nie wychodzą tak ładnie jak kiedyś :evil_lol:
Podstawówkowe czasy mi się przypomniały

paski jako tako idą bo to proste ale strzałki i krzyżyki już więcej problemu mi sprawiły, co zresztą widać że krzywe :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']wow , jakie brandzel brandzel branzolety ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']pamietam te czasy jak tez robilam takie :D

[FONT=Georgia]oh, kto ich nie robił :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Ewcia38']O jaka tu cisza zapadła.:placz:..najwyrazniej pochłonęły Cię sznureczki i kolorowe niteczki:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]pomogłabyś a nie mi tu sie rozklejasz ;) :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Ania!']Albo coś zupełni innego ...

:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]bleee co Ty mi tu przytachałaś :crazyeye::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]wiązanek ciąg dalszy :)
[/FONT]

[FONT=Georgia]

Tak poza tym to u nas dziś chłodniejszy dzień :cool3: słonko wychodzi raz na jakiś czas, wiaterek dość mocny więc zwierzęta odżyły :)
Teodor wczoraj oszczał Salsę ale tak że miała prawie cały grzbiet mokry :crazyeye: Byłam w delikatnym szoku bo wcześniej dwa razy takie coś się przytrafiło ale nie aż w takiej ilości. No i dodatkowo wczoraj było bardzo duszno, zaraz więc zaczęły te szczochy parować i Ruda niemiłosiernie śmierdziała zatem musiała zaliczyć kąpanko :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']ddojrzewanie zaczyna :D

[FONT=Georgia]dojrzewać to on już dawno zaczął :)
[/FONT]
[quote name='Aga&Ganja']Fajne te Twoje wiązanki wredoto! Można dostać taką od serca od Pani?... :roll::roll:

[FONT=Georgia]oczywiście, tylko że od razu mówię że one na zdjęciach lepiej wyglądają niż na żywo :evil_lol: ale jak chcesz to nie ma problemu ;)[/FONT]

[quote name='agaga21']haha, jakies 15 lat temu tez umiałam robic takie bransoletki! nie wiedziałam że jeszcze ktoś to robi ;)

[FONT=Georgia]no ja z 10 lat temu ostatnio :evil_lol:
w sumie nie sądziłam że ktoś to nosi jeszcze ale jak się okazuje są takowe osoby, przyjaciółki ciotka właśnie prosiła ją o zrobienie kilku dla 12 letniej córki swojej koleżanki, która bardzo lubi takowe więc jednak gdzieś tam żyją te mulinowe bransoletki

[/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Też umiałam i dalej umiem... ale nie chce mi się. :p
[FONT=Georgia]
A ja lubię takie rzeczy robić choć teraz już rzadko się za to zabieram ale kiedyś sporo szydełkowałam, wyszywałam, rzeźbiłam z masy solnej albo szarego mydła, przy krośnie trochę siedziałam i przez jakiś czas zafascynowana byłam linorytem.
Kiedyś np. siedziałam na wagarach u przyjaciółki i z nudów zrobiłam jej plac zabaw z zapałek, sznurka i sreberka od czekolady...do dziś stoi u niej na półce :evil_lol::evil_lol:
Mam ogólnie dużo cierpliwości do takich rzeczy i sprawiają mi przyjemność.
[/FONT]

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Pewnie, że chcę! :)
To będzie od Ciebie dla mnie prezent urodzinowy, ok? :evil_lol: Mam 15 czerwca! Pamiętasz? :evil_lol:
Można wybrać kolorki? :)

[FONT=Georgia]pamiętam, pamiętam :) choć przypuszczam że będzie to nieco spóźniony prezent :cool3:
[/FONT]

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
Wczoraj tak fajnie opalałam się na słoneczku, a teraz... :shake:

ale Ty chociaz wczoraj mialas slonce a ja od marca mialam moze dwa - trzy dni ze bylo 25.. a tak to 10-15 i buro