jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='clockwork'] dział... rozmnażanie :diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: skad wiesz? ;) hahhaha... filmiki przednie... dziewiczy szczek Salsy :loveu::loveu: a dzwonek :mdleje: sama tak zareagowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona tak na wszystkie dzwonki działa...ale na te najbardziej. Nie mogę ich mieć ustawionych bo w nocy Salsa się zrywa i skacze po mnie jak dostane smsa albo sygnał ktoś mi puści :evil_lol::evil_lol: Hej :multi::multi: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 HEhehehe ale Salsa reaguje na telefon:evil_lol: No cudniaszczo:multi: Vega jak mi zaczyna telefon dzwonić to śpiewa Auuuuuuuuuuuuu:evil_lol: Wyje jak wilk do księzyca:diabloti: Ale głosik ma zaje2bisty, taki dziewiczy:evil_lol: Cześć siostrzyczko:multi::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']Ona tak na wszystkie dzwonki działa...ale na te najbardziej. Nie mogę ich mieć ustawionych bo w nocy Salsa się zrywa i skacze po mnie jak dostane smsa albo sygnał ktoś mi puści :evil_lol::evil_lol: Hej :multi::multi: a co ty robisz w sex telefonie?? że ci po nocy wydzwaniają......... :razz::razz::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='emdziolek'] Ale głosik ma zaje2bisty, taki dziewiczy:evil_lol: Cześć siostrzyczko:multi::loveu::loveu: Hej siostrzyczko :loveu: :multi::multi::multi: dziewiczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ładnie nazwałyście Salsy głosik :) hehe jak na Yorka przystało...Salsa ma delikatny i subtelny głos :evil_lol: [quote name='clockwork']a co ty robisz w sex telefonie?? że ci po nocy wydzwaniają......... :razz::razz::evil_lol: cholera...wydało się :roflt::roflt::roflt: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']Hej siostrzyczko :loveu: :multi::multi::multi: dziewiczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ładnie nazwałyście Salsy głosik :) hehe jak na Yorka przystało...Salsa ma delikatny i subtelny głos :evil_lol: Yorka? A ja myślałam ze to amstaff:hmmmm: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='emdziolek']Yorka? A ja myślałam ze to amstaff:hmmmm: hmmm....mylą ją czasem z chiuauą i jestem to w stanie zrozumieć ale z amstaffem? pierwsze słyszę ;) gdzie jej do psa mordercy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']hmmm....mylą ją czasem z chiuauą i jestem to w stanie zrozumieć ale z amstaffem? pierwsze słyszę ;) gdzie jej do psa mordercy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łoh no to ja sie na rasach nie znaju:shake: Jak dla mnie to to i jamnik może byc:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='emdziolek']Łoh no to ja sie na rasach nie znaju:shake: Jak dla mnie to to i jamnik może byc:evil_lol: wydaje mi się że jak na jamnika to ma zbyt krótkie łapki :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']wydaje mi się że jak na jamnika to ma zbyt krótkie łapki :evil_lol::evil_lol: O MAtko to ona wogole łapków ni ma?:crazyeye: Ściemniasz młoda oj ściemniasz, cos mi tu nie pasi:hmmmm::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='emdziolek']O MAtko to ona wogole łapków ni ma?:crazyeye: Ściemniasz młoda oj ściemniasz, cos mi tu nie pasi:hmmmm::evil_lol: przecież jamniki to duże psy stróżujące :evil_lol::evil_lol: więc jak łapek Salsa nie ma...ma takie jak powinien mieć York :) :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']przecież jamniki to duże psy stróżujące :evil_lol::evil_lol: więc jak łapek Salsa nie ma...ma takie jak powinien mieć York :) :evil_lol::evil_lol: NO dobra niech ci bedzie, Salsa to YORK:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='emdziolek']NO dobra niech ci bedzie, Salsa to YORK:evil_lol: :multi::multi: i tak ma byc ;) Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Rybka_39']Witam Salse yorka:razz: Cześć :multi::multi::multi: Quote
diabelkowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a moze kupisz rozowa obrozke z cyrkoniami dla JJJJORECZKA ? Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='diabelkowa']a moze kupisz rozowa obrozke z cyrkoniami dla JJJJORECZKA ? już właśnie zamówiłam w necie śliczne obróżki, ubranka i prawdziwy hit :loveu::loveu::loveu: torba Loui Vuitton :multi::multi: nie mogłam się powstrzymać, zakochałam się w niej ;) :evil_lol::evil_lol: a teraz czas z dzisiejszego spacerku w halti :) Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 No i filmik, na którym widać jak Salsa próbuje pozbyć się halti z mordki :evil_lol::evil_lol: szurnięta psina ;) szurnięta po liściach :) http://pl.youtube.com/watch?v=SEuFBJe9Q0o Quote
diabelkowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ojj chyba jej sie to halti nie podoba :P Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witanko :multi::multi: fotaski spacerkowe z piekną Salsunią:loveu::loveu: widziałam Co to za miejsce gdzie byłyście na psacerku ....:razz:..bajeczna okolica ...kiedyś byłam w takim miejscu o nazwie :hmmmm: Jaśkowa Dolina ...czy jakoś tak ...było podobnie :razz: Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dla mnie wszystkie lasy są IDENTYCZNE :roll: cze JOINT-killer :multi::multi::multi: to ja... Twoja szara rzeczywistośc :eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Alicja']Witanko :multi::multi: fotaski spacerkowe z piekną Salsunią:loveu::loveu: widziałam Co to za miejsce gdzie byłyście na psacerku ....:razz:..bajeczna okolica ...kiedyś byłam w takim miejscu o nazwie :hmmmm: Jaśkowa Dolina ...czy jakoś tak ...było podobnie :razz: Cześć :multi::multi::multi: Alu widzę że masz nosa i rozpoznajesz lasy ;) Dokładnie jest to las przy ulicy Jaśkowa Dolina :) Ja mieszkam we wrzeszczu, tutaj ta ulica się zaczyna a ja mieszkam właściwie na jej początku...tyle że na bocznej małej uliczce. Moim skromnym zdaniem jest to najpiękniejsza ulica w Gdańsku :loveu::loveu: dookoła same lasy i piękne stare dworki. Sam las też jest ładny...ja do niego mam z 5 minutek i z Salsą mam stałą trasę. W tym lesie także stoi moja była podstawówka, która później się zamieniła na gimnazjum ;) to tak na marginesie...ale jeśli mówisz że byłaś to może kojarzysz ;) Jak będziesz kiedyś w tych terenach to koniecznie daj znać :) [quote name='clockwork']dla mnie wszystkie lasy są IDENTYCZNE :roll: cze JOINT-killer :multi::multi::multi: to ja... Twoja szara rzeczywistośc :eviltong: Cześć Klockowa :multi::multi: chciałabym żeby tak wyglądała szara rzeczywistość :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Czas na kilka zdjęć Salsuchy z wczorajszej wieczornej zabawy skarpetą :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts