as_kate Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ta, biedak kiedyś wyląduje na ścianie jak go popchnie nochalemtaki królik na ścianie fajna sprawa, zamiast tapety... Quote
jonQuilla Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='diabelkowa']no jak to co jak miniaturka to miniaturka ]:-> [FONT=Georgia]trzeba zawsze brać poprawkę na to co mówią w sklepach zoologicznych[/FONT] [quote name='AngelsDream']O królik! A ten opis łączenia okropnie naciągany. Baaj szczekał do królika rodziców, bo się do niego cieszył! [FONT=Georgia]wiadomo, zwierzęta są różne i praca z nimi też wygląda często różnie[/FONT] [quote name='NaamahsChild']Fajny jest chłopak:) Czadowy, takie maleństwo rozkoszne. Pierwszego królika, jakiego kupiłam w sklepie zoologicznym, dostałam zaciążonego "w prezencie". Po miesiącu były 3:) Nie zapomnę jak maleńkie były, jak uczyły się pić mleczko z poidełka.. jeden z nich był bardzo podobny do Twojego cudeńka:) [FONT=Georgia]zwierzaki w zoologicznych z niespodziankami to często spotykane zjawisko :roll:[/FONT] [quote name='halgre']Coś za krótki ten filmik ! [FONT=Georgia]bo Salsa uciekła :evil_lol:[/FONT] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Króliś jest cudowny :loveu: Za jakiś czas pokażesz nam zdjęcia Teodora wtulonego w Salsę :mdrmed::mdrmed: [/FONT] [FONT=Georgia]oby, dzisiaj głupia na niego nadepnęła jak koło niej przebiegał :angryy: przygniotła mu dupkę bo chciała się pobawić z tym że on jest taki drobny że się wystraszyłam że mu coś zrobiła on się też przestraszył bo uciekł w kąt za klatkę i nie wychodził przez 10 minut a już jak się zebrał do wyjścia to i tak kręcił się jedynie koło klatki więc nie mogłam zobaczyć czy nic mu się nie stało....siedziałam na podłodze z godzinę aż się przemógł i przykicał do mnie, okazało się że jest cały i zdrowy :multi: [/FONT] [quote name='as_kate']taki królik na ścianie fajna sprawa, zamiast tapety... [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nowy trend *** młodzian nauczył się dzisiaj wchodzić na łóżko....nie cieszy mnie ten fakt z dwóch powodów: 1. głównie Salsa tam leży więc muszę stale teraz mieć oko na to co się dzieje....łatwiej było kontrolować Salsę jak siedziała na łóżku a królik nie latał jej koło nosa 2. na prawde nie wiem gdzie będę teraz spać :shake: [/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Przejęły łóżko :evil_lol::evil_lol: Wiedziałam, że zobaczymy jak śpią razem ;) Na razie nie przytuleni ale Teoś jest u Ciebie króciutko. [/FONT] Quote
NaamahsChild Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Widzę, że Teoś jest bardzo kulturalnym królikiem o stalowych nerwach, hihi ;) A jak z czystością? Zaczyna kumać, że tylko w klatce/kuwecie? Quote
jonQuilla Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Przejęły łóżko :evil_lol::evil_lol: Wiedziałam, że zobaczymy jak śpią razem ;) Na razie nie przytuleni ale Teoś jest u Ciebie króciutko. [/FONT] [FONT=Georgia]no fakt aczkolwiek Salsa nie była zadowolona, później odwróciła się tyłem do Teosia żeby nie musieć na niego patrzeć :evil_lol::evil_lol: zmęczenie robiło swoje...to była późna godzina i chciała już spać [/FONT] [quote name='NaamahsChild']Widzę, że Teoś jest bardzo kulturalnym królikiem o stalowych nerwach, hihi ;) A jak z czystością? Zaczyna kumać, że tylko w klatce/kuwecie? [FONT=Georgia]różnie to bywa ;) na podłodze rzadko znajduję bobki...pojedyncze jedynie natomiast na łóżku zdarza mu się o wiele częściej załatwić :shake:[/FONT] Quote
NaamahsChild Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [FONT=Georgia]różnie to bywa ;) na podłodze rzadko znajduję bobki...pojedyncze jedynie natomiast na łóżku zdarza mu się o wiele częściej załatwić :shake:[/FONT] Spokojna głowa, króliki są niezwykle mądrymi istotkami, szybko się nauczy:) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no fakt aczkolwiek Salsa nie była zadowolona, później odwróciła się tyłem do Teosia żeby nie musieć na niego patrzeć :evil_lol::evil_lol: zmęczenie robiło swoje...to była późna godzina i chciała już spać [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]U mnie były podobne początki, tylko zamiast Teosia był Pepe :evil_lol: No i on nie kojarzył się z obiadem :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
bianka19 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 E tam , wszystko będzie gicior ;) a tak wgl to mam taką samą poduszkę[FONT=Georgia][/FONT] a króliś niesamowity [FONT=Comic Sans MS]:D http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC02904.jpg?t=1265669285 [/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Spokojna głowa, króliki są niezwykle mądrymi istotkami, szybko się nauczy:) [FONT=Georgia]mam nadzieję chociaż Salsa w ekspresowym tempie sprząta bobki królicze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]U mnie były podobne początki, tylko zamiast Teosia był Pepe :evil_lol: No i on nie kojarzył się z obiadem :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]Teo chyba też już nie kojarzy się z daniem dnia chociaż nigdy nic nie wiadomo :evil_lol:[/FONT] bianka19 napisał(a):E tam , wszystko będzie gicior ;) a tak wgl to mam taką samą poduszkę[FONT=Georgia]:evil_lol:[/FONT] a króliś niesamowity [FONT=Comic Sans MS]:D http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC02904.jpg?t=1265669285 [/FONT] [FONT=Georgia]też tak myślę :) *** dzisiaj Teo pozwolił mi się wygłaskać porządnie :multi: a nawet zasnął u mnie na boku jak leżałam :):loveu: [/FONT] Quote
Migori Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jaka słodzina http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC02925.jpg?t=1265746441 Ciesz sie chwilą, bo jak Ci ten mały chyba samiec dojrzeje to bedzie szczał na podusie hahaha Nie żebym drwiła czy coś :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [FONT=Georgia]Magda25, [/FONT][FONT=Georgia]będę przykrywać ceratą łóżko a później kocem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pare minut temu nakręciłam...jak widać Salsa tak śpiąca że nawet głowy nie podnosi :evil_lol: [/FONT][video=youtube;2q0daSrIeyI]http://www.youtube.com/watch?v=2q0daSrIeyI[/video] Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dopiero pod koniec zauważyłam, że tam faktycznie Salsa śpi :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Dopiero pod koniec zauważyłam, że tam faktycznie Salsa śpi :evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zwinięta, nieruchoma...można wziąć ją za poduszkę *** u nas znów sypie śnieg....fajna zimna zima, brakowało takiej ale już mi tęskno do ciepełka :evil_lol: [/FONT] Quote
bianka19 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cześć ;) Króliczek w pobliżu , a Salsa mocno śpi :evil_lol: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC02915.jpg?t=1265746387 Śliczny Teoś :loveu: Przez Ciebie też mnie napala , żeby mieć królika! :diabloti: A ten filmik jest niezły :cool3: Króliczek kica , a Salsę to w ogóle nie obchodzi :multi: Quote
jonQuilla Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć ;) Króliczek w pobliżu , a Salsa mocno śpi :evil_lol: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC02915.jpg?t=1265746387 Śliczny Teoś :loveu: Przez Ciebie też mnie napala , żeby mieć królika! :diabloti: A ten filmik jest niezły :cool3: Króliczek kica , a Salsę to w ogóle nie obchodzi :multi: [FONT=Georgia] to sobie spraw takiego małego towarzysza :cool3: dzisiaj byłam w zoologicznym po przysmaki dla moich czworonogów i na sprzedaż mają pięknego lwiego króla (dorosłego)...calutki beżowy i ta grzywa, piękny był :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Magda25, [/FONT][FONT=Georgia]pare minut temu nakręciłam...jak widać Salsa tak śpiąca że nawet głowy nie podnosi :evil_lol:[/FONT] "Ceść ludy futsaku, kuku to ja kjójik" hahaha :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [FONT=Georgia]to jeszcze jeden filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zamęczę Was[/FONT] [video=youtube;Z02Asm69K1o]http://www.youtube.com/watch?v=Z02Asm69K1o[/video] Quote
bianka19 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ale się schował na końcu filmiku przed Salsą [FONT=Georgia] [/FONT] Quote
halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 hahaha ... Salsa zaciekawiona patrzy co jej tam skika ... Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Biedna Salsa ... kica jej coś i ani się z tym bawić ani to zjeść ;):evil_lol: [/FONT] Quote
halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://www.paczekdlaciebie.pl/189929 Smacznego ! **************************** Quote
Bartiśkowa_ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Króliczki mają w sobię taką ciekawość i strasznie brną do psiaków. Znaczy chyba większość które znam. Jak Bartiś był mały to nasz Tituś (króliczek) bawił się tak z Bartim że podbiegał do niego i zaczepiał jak ten się zrywał to Tituś uciakł do klatki i tak wkółko albo gonili się na około narożnika aż wkońcu klusior (Barti) się zaklinował i było po zabawie. :loveu: Super filmiki. Salsie ciekawość nie pozwala leżeć w miejscu :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [FONT=Georgia]Salsa jest cały czas zainteresowana królikiem i pewnie tylko czeka żeby móc sprawdzić bez mojej obecności co to takiego i móc się pobawić. Teraz wiem że raczej go nie ugryzie więc jedyne zagrożenie to to że go zgniecie łapą próbując się bawić. Jednak jej obecne zainteresowanie jest nieporównywalne z tym co było na początku i mam nadzieję że cały czas będzie maleć. [/FONT] Quote
Recommended Posts