jonQuilla Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Magda25']Jest goopia. Tylko dobrze sie maskuje... Głodna jestem :([/quote] :hmmmm: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mam psa pod ręką, chcesz mogę Ci przyrządzić :)[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Migori Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='jonQuilla']:hmmmm: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mam psa pod ręką, chcesz mogę Ci przyrządzić :)[/B][/FONT][/COLOR][/quote] Tego co na fotach masz... a weź... czy ja sie tym najem? Pewnie żylaste to to i twarde po ugotowaniu :eviltong: Ale jakby poddusić i dorzucić musztardy :razz: Quote
jonQuilla Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Magda25']Tego co na fotach masz... a weź... czy ja sie tym najem? Pewnie żylaste to to i twarde po ugotowaniu :eviltong: Ale jakby poddusić i dorzucić musztardy :razz:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w zasadzie racja...takie to suche więc pewnie niesmaczne, zero tłuszczyku ani nic :shake: w tych woreczkach co reklamują można byłoby spróbować ją zrobić, może zrobi się chociaż troche soczysta :evil_lol: [url]http://www.joemonster.org/filmy/19652/Szalony_trening_na_trampolinie[/url] fajnie skaczą :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w zasadzie racja...takie to suche więc pewnie niesmaczne, zero tłuszczyku ani nic :shake: w tych woreczkach co reklamują można byłoby spróbować ją zrobić, może zrobi się chociaż troche soczysta :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no to rób. Najlepiej przed upieczeniem przymać w wodzie przez jakieś 15 godzin -będize lepsze :evil_lol: taka głodna jestem :roll: Quote
jonQuilla Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wsadziłam ją w marynate, musi troszkę przejść przyprawami :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nagadane a gdzie foty? jakies domowe chociaz? Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [B]NIE ZJADAJCIE SALSY :placz::placz:[/B] Quote
Tengusia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='deer_1987']Nagadane a gdzie foty? jakies domowe chociaz?[/QUOTE] a ty co na bezsennosc cierpisz :diabloti: Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Tengusia']a ty co na bezsennosc cierpisz :diabloti:[/quote] raczej na przeziebienie z katarem i kaszlem co nie pozwala spac.. Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :loveu::multi: jest niegrzeczna to chociaż jak się ją przerobi na coś smacznego to będzie z niej pożytek :eviltong::eviltong: a zdjęcia zaginęły w akcji, nie mam :diabloti: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rinuś Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [I][B]Jak nie masz zdjęć? :mad: szukaj:diabloti:[/B][/I] Quote
Migori Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 No i co z ta Salsą w potrawce, he ? Miała być na kolację, a tu już po śniadaniu dawno. Przyszłam pomarudzić, jest zimno, pada, wieje, w robocie mam zapowietrzony kaloryfer, zimno jak w psiarni, ząb mnie boli, kanapkę jadłam godzinę, bo mam szczękościsk kurde :( Niech mnie ktoś przytuuuuli Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]obiecuje że dzisiaj na kolacje będzie Salsa, przeszła już wszystkim i jak wrócę z pracy to wezmę się za podpiekanie :razz: a zdjęć nie mam co szukać bo nie znajdę nic czego by tu nie było :eviltong::) Magduś chodź przytulę [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [SIZE=7][COLOR=Red]Protest ze nie ma fot!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: [/COLOR][/SIZE] Quote
Migori Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Magduś chodź przytulę [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dziękuję :loveu::multi: Od razu lepiej, wiedziałam gdzie przyjść, żeby porządnie przytulono :eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='deer_1987'][SIZE=7][COLOR=Red]Protest ze nie ma fot!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: [/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a protestuj i machaj tym kijem a fot jak nie ma tak nie będzie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']Dziękuję :loveu::multi: Od razu lepiej, wiedziałam gdzie przyjść, żeby porządnie przytulono :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:razz::razz: no ba, my lubimy tulić i być tuleni[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a protestuj i machaj tym kijem a fot jak nie ma tak nie będzie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [SIZE=7]i nie boisz sie? [/SIZE]:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='deer_1987'][SIZE=7]i nie boisz sie? [/SIZE]:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]przykro mi ale nie :shake: powiem Ci jak zacznę :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]przykro mi ale nie :shake: powiem Ci jak zacznę :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Dobra, dzieki to bede wiedziec!!! Jestem w domu jakby co do prawie 14! Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='deer_1987']Dobra, dzieki to bede wiedziec!!! Jestem w domu jakby co do prawie 14![/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ja też bo na 14 mam do pracy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jak ja mam odrabiać zaległości w galeriach, jak tu w ciągu jednego dnia kilkanaście stron przybywa?? Cześć Kwiatuszku :) Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć dziewojki :loveu: [COLOR=Black]jbk, [/COLOR]może łatwiej byłoby nie nadrabiać :eviltong: u mnie nie musisz, zdjęc i tak od dawna nie ma :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:razz:mala cho na molo :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]:razz:mala cho na molo :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ok ale w kapoku i z kołem ratunkowym pod pachą :evil_lol: *** moja siostra przed chwilą zadzwoniła z taką informacją: "Kaśka przyjadę po ciebie ok. 20, przywiozę do siebie żebyś posiedziała z Zuzią a my pójdziemy do kina, zadzwonię do ciebie za jakiś czas jeszcze bo teraz gadać nie mogę pa." i bądź tu człowiekiem asertywnym jak do głosu nawet dopuścić nie dadzą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts