Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda25']Jest goopia. Tylko dobrze sie maskuje... Głodna jestem :([/quote]

:hmmmm: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mam psa pod ręką, chcesz mogę Ci przyrządzić :)[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']:hmmmm: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mam psa pod ręką, chcesz mogę Ci przyrządzić :)[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Tego co na fotach masz... a weź... czy ja sie tym najem? Pewnie żylaste to to i twarde po ugotowaniu :eviltong:

Ale jakby poddusić i dorzucić musztardy :razz:

Posted

[quote name='Magda25']Tego co na fotach masz... a weź... czy ja sie tym najem? Pewnie żylaste to to i twarde po ugotowaniu :eviltong:

Ale jakby poddusić i dorzucić musztardy :razz:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w zasadzie racja...takie to suche więc pewnie niesmaczne, zero tłuszczyku ani nic :shake:
w tych woreczkach co reklamują można byłoby spróbować ją zrobić, może zrobi się chociaż troche soczysta :evil_lol:

[url]http://www.joemonster.org/filmy/19652/Szalony_trening_na_trampolinie[/url]
fajnie skaczą :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w zasadzie racja...takie to suche więc pewnie niesmaczne, zero tłuszczyku ani nic :shake:
w tych woreczkach co reklamują można byłoby spróbować ją zrobić, może zrobi się chociaż troche soczysta :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

no to rób. Najlepiej przed upieczeniem przymać w wodzie przez jakieś 15 godzin -będize lepsze :evil_lol:

taka głodna jestem :roll:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :loveu::multi:

jest niegrzeczna to chociaż jak się ją przerobi na coś smacznego to będzie z niej pożytek :eviltong::eviltong:

a zdjęcia zaginęły w akcji, nie mam :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

No i co z ta Salsą w potrawce, he ? Miała być na kolację, a tu już po śniadaniu dawno.

Przyszłam pomarudzić, jest zimno, pada, wieje, w robocie mam zapowietrzony kaloryfer, zimno jak w psiarni, ząb mnie boli, kanapkę jadłam godzinę, bo mam szczękościsk kurde :(
Niech mnie ktoś przytuuuuli

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]obiecuje że dzisiaj na kolacje będzie Salsa, przeszła już wszystkim i jak wrócę z pracy to wezmę się za podpiekanie :razz:

a zdjęć nie mam co szukać bo nie znajdę nic czego by tu nie było :eviltong::)

Magduś chodź przytulę [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Magduś chodź przytulę [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dziękuję :loveu::multi: Od razu lepiej, wiedziałam gdzie przyjść, żeby porządnie przytulono :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987'][SIZE=7][COLOR=Red]Protest ze nie ma fot!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
[/COLOR][/SIZE][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a protestuj i machaj tym kijem a fot jak nie ma tak nie będzie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']Dziękuję :loveu::multi: Od razu lepiej, wiedziałam gdzie przyjść, żeby porządnie przytulono :eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:razz::razz: no ba, my lubimy tulić i być tuleni[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a protestuj i machaj tym kijem a fot jak nie ma tak nie będzie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
[SIZE=7]i nie boisz sie? [/SIZE]:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='deer_1987'][SIZE=7]i nie boisz sie? [/SIZE]:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]przykro mi ale nie :shake:
powiem Ci jak zacznę :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]przykro mi ale nie :shake:
powiem Ci jak zacznę :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
Dobra, dzieki to bede wiedziec!!!

Jestem w domu jakby co do prawie 14!

Posted

[quote name='deer_1987']Dobra, dzieki to bede wiedziec!!!

Jestem w domu jakby co do prawie 14![/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ja też bo na 14 mam do pracy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć dziewojki :loveu:

[COLOR=Black]jbk, [/COLOR]może łatwiej byłoby nie nadrabiać :eviltong:
u mnie nie musisz, zdjęc i tak od dawna nie ma :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]:razz:mala cho na molo :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ok ale w kapoku i z kołem ratunkowym pod pachą :evil_lol:

moja siostra przed chwilą zadzwoniła z taką informacją:
"Kaśka przyjadę po ciebie ok. 20, przywiozę do siebie żebyś posiedziała z Zuzią a my pójdziemy do kina, zadzwonię do ciebie za jakiś czas jeszcze bo teraz gadać nie mogę pa."
i bądź tu człowiekiem asertywnym jak do głosu nawet dopuścić nie dadzą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]