Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

a Ty widziałaś że na 911 była Santa aka Żaba? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a wiesz że ominełam :oops: wróciłam i poogladałam fotaski :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']jestem spowrotem :D[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
widzę :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='as_kate']na nic innego nie liczę :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wiesz jak mówią...umiesz liczyć, licz na siebie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a wiesz że ominełam :oops: wróciłam i poogladałam fotaski :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]bo widzisz tak tu ONI nagadali ;) że nie sposób ominąć :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Maks i Spark']Hello, już piątek :multi::lol:

A.[/quote]
gdybym miala weekend wolny to tez bym tak :multi::multi::multi:
[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/IMG]

Posted

Ach, Salsa!.. Cholerka kiedy ja ostatnio u was byłam? No nic, jak widać, długi był ten mój 'odpoczynek' od dogo.. :evil_lol: Mhm, serdeczne pozdrowienia ślę, pozwolę sobie także za Pimpka. (;

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wiesz jak mówią...umiesz liczyć, licz na siebie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]

Przyjrzyj mi się: [url]http://i31.tinypic.com/24zzuq8.jpg[/url] Czy ja wyglądam jak kalkutalor?? :mad:

Posted

[quote name='Basia&Safi'][I][B]aaaaaaaaaa ja mam dzis wolne :multi: i wziołam sobie :) ide dzis dac wniosek na dotacje na rozpoczecie działalnosci :) a potem jakies iesiac trzymania kciuków :) [/B][/I][/quote]
pomogę w trzymaniu kciuków :):cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Hello, już piątek :multi::lol:

A.[/quote]
hmm a ja jutro do pracy jeszcze :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Widziałam bokserka małego, filmik oraz Salsunię i Żabcię:loveu:[/quote]
no to odhaczyłam że wszystko zaliczyłaś :evil_lol:
grzeczna dziewczynka ;) :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam tu:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='zuzolandia'][I][B]ja tez ja tez :evil_lol:[/B][/I][/quote][/QUOTE]
widziałam i Was też odnotowałam w kajeciku :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']gdybym miala weekend wolny to tez bym tak
:multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: ja jutro po 14 zacznę skakać bo niedziela i poniedziałek wolne :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pimpek']Ach, Salsa!.. Cholerka kiedy ja ostatnio u was byłam? No nic, jak widać, długi był ten mój 'odpoczynek' od dogo.. :evil_lol: Mhm, serdeczne pozdrowienia ślę, pozwolę sobie także za Pimpka. (;[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziekujemy i pozdrawiamy równiez :):loveu:
miło was widzieć :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkRed][SIZE=4]Cześć [/SIZE]... :multi:[/COLOR][/FONT][/quote]
cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='as_kate']Przyjrzyj mi się: [URL]http://i31.tinypic.com/24zzuq8.jpg[/URL] Czy ja wyglądam jak kalkutalor?? :mad:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to podchwytliwe pytanie? :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to podchwytliwe pytanie? :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

czy ja wiem? jak dla mnie proste i nie głupie :lol: Nie ma glupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :D

Posted

[quote name='as_kate']czy ja wiem? jak dla mnie proste i nie głupie :lol: Nie ma glupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :D[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pijesz do mnie? :evil_lol::evil_lol:
bardziej liczydło przypominasz jeśli już naciskasz ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pijesz do mnie? :evil_lol::evil_lol:
bardziej liczydło przypominasz jeśli już naciskasz ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

w liczydle nie ma co naciskać, prędzej w kalkulatorze!
piję, ale nie do Ciebie, bo jakoś we mnie sie wlewa i przechodzi cała ta herbata!

:evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']ale tu padaja pytania :D[/quote]

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='as_kate']w liczydle nie ma co naciskać, prędzej w kalkulatorze!
piję, ale nie do Ciebie, bo jakoś we mnie sie wlewa i przechodzi cała ta herbata!

:evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale liczydło fajnie się przesuwa ;)

oo i też sobie herbatkę zrobię :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][I][B]Cześć :loveu: a gdzie foty?[/B][/I][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :) :loveu:

kolejne pytanie na które nie znam odpowiedzi ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']No jak to nie znasz odp kiedy foty.. :P[/quote]

:niewiem:
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jakby to powiedzieć ;)
nie jestem wszechwiedząca :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']:niewiem:
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jakby to powiedzieć ;)
nie jestem wszechwiedząca :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to ja Ci powiem ze jest takie cos jak aparat i tym sie robi fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wczoraj zlapalam jak sherry czekajac na tz weszla na parapet z sofy i zrobilam zdjecia na dowod :eviltong::eviltong: wiec to nie tak trudno domowe foty porobia a ty sie lenisz :mad::mad:

Posted

[quote name='deer_1987']No to ja Ci powiem ze jest takie cos jak aparat i tym sie robi fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wczoraj zlapalam jak sherry czekajac na tz weszla na parapet z sofy i zrobilam zdjecia na dowod :eviltong::eviltong: wiec to nie tak trudno domowe foty porobia a ty sie lenisz :mad::mad:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie lubię domowych bo Salsa w chacie głównie śpi ;):eviltong:
pewnie będą w ten weekend, ewentualnie w poniedziałek :)

o ale zapomniałam się pochwalić że ostatnio robiłam foty pająkowi :crazyeye:
zamiast uciec z piskiem, twardo stałam i robiłam zdjęcia jak robił kaftanik dla muszki :razz:
sa beznadziejne ale to nic bo tu nie chodzi o jakość tylko o to że się przełamałam :evil_lol:

[IMG]http://images6.fotosik.pl/535/97510407992f2b71.jpg[/IMG]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/535/466c00a86cc89edc.jpg[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]