Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko córcia :multi::loveu::multi:z samego raneczka
głaskulce i mizianka dla Salsy:loveu:..posyłam lizaczki od Ozzulka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja tez chciałam mie legwanka:) nawet poważnie się zastanawiałam ze swoim Łukaszem ... ale jak na razie nic z tego nie wyszło:) Nuka mogłaby byc zazdrosna:)
pozdrawiamy gorąco z mroźnego krakowa:)

Posted

[quote name='agbar']czesc Zonkilki:multi:[/quote]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Witam :) :multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Anetka83']ja tez chciałam mie legwanka:) nawet poważnie się zastanawiałam ze swoim Łukaszem ... ale jak na razie nic z tego nie wyszło:) Nuka mogłaby byc zazdrosna:)
pozdrawiamy gorąco z mroźnego krakowa:)[/quote]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Cześć :multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]U mnie niestety w chwili obecnej nawet nie ma mowy o wspominaniu ze chciałabym miec Legwana...moja mama jak i inni domownicy nie lubia gadów :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Hejka [/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]wpadlam się przywitać............... i pędzę dalej:razz::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Cześć :multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witanko córcia :multi::loveu::multi:z samego raneczka[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]głaskulce i mizianka dla Salsy:loveu:..posyłam lizaczki od Ozzulka:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Cześć mamuniu :loveu: :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jak tylko wrócę do domu to wymiziam Salse :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=#808000]za lizaczki od Ozzulca bardzo dziekuje :) :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='evaxon']witamy sie z Tigierką u was:loveu:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Dziewczynki :multi:

Zapomniałam Wam napisać że pozbyłyśmy się pasożytów u Dewi i futerko już od dłuższego czasu jest piękne, milutkie i znów puszyste bez większych braków :multi::multi: i na całe szczęście udało się bez zastrzyków :multi::multi:

przypominam że wyglądało to tak [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7328/93189382kj4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2115/65096462ii6.jpg[/IMG]

Obecnie Dewi wygląda ślicznie :loveu::loveu:
[IMG]http://lh6.google.com/jonQuilla123/R0ROPQmoQrI/AAAAAAAAAy8/sWP_mZOd8ck/DSC04034.JPG?imgmax=512[/IMG]

[IMG]http://lh4.google.com/jonQuilla123/R0ROPwmoQsI/AAAAAAAAAzE/ynlk4NWOuOo/DSC04033.JPG?imgmax=512[/IMG]

[IMG]http://lh5.google.com/jonQuilla123/R0ROQAmoQuI/AAAAAAAAAzU/ldSlx4iCiHA/DSC04036.JPG?imgmax=512[/IMG]

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a to właśnie Legwan :) :loveu::loveu:
[IMG]http://animaldiversity.ummz.umich.edu/site/resources/tanya_dewey/bigiguana.jpg/medium.jpg[/IMG]

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze DŻOINT-kila :diabloti:

widziałam... wszystko widziałam, wszystko czyatałam.. powiedz mamie i innym domownikom że sie nie znają.. legwanki są KUL :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://lh4.google.com/jonQuilla123/R0ROPwmoQsI/AAAAAAAAAzE/ynlk4NWOuOo/DSC04033.JPG?imgmax=512[/url]

jaka ona slodziutka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hej kwiatuszki :loveu: Cieszkam, że Dewi zdrowa :multi:

[quote name='jonQuilla'][IMG]http://lh6.google.com/jonQuilla123/R0RPiQmoQwI/AAAAAAAAAzk/FHnr9d3XjKU/DSC04043.JPG[/IMG][/quote]
Jak Ci się udało tego posta wrzucić :-o bez wymaganych 10 znaków :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze DŻOINT-kila :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Klockowa :) :multi::multi:

DŻOINT-kilka :grin::grin:
[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Paula_']Hej kwiatuszki :loveu: Cieszkam, że Dewi zdrowa :multi:

Jak Ci się udało tego posta wrzucić :-o bez wymaganych 10 znaków :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Paulinko :multi::multi:
dla chcącego nic trudnego :) :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=Purple][B]ceść lalluniaaaaaa :multi: :loveu:

dawno mnie nie było... ech...

alem poczytała... pooglądała...
widziałam jakieś łogoniaste gryzonie:eviltong:
i jednego piknego kolorowego gadzika :loveu: Twój Ci on? czy ino do foty pozował?

całusy w śnupala dla Salsiczki :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi:Witanko Córcia:loveu: z samego raneczka :multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć mamuniu wieczorową porą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Joint-kilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja Joint-kilka a Ty Crack :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]ceść lalluniaaaaaa :multi: :loveu:

dawno mnie nie było... ech...

alem poczytała... pooglądała...
widziałam jakieś łogoniaste gryzonie:eviltong:
i jednego piknego kolorowego gadzika :loveu: Twój Ci on? czy ino do foty pozował?

całusy w śnupala dla Salsiczki :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć Basiu :multi::loveu:

ni mój :( niestety...ja mieć nie mogę, fote znalazłam w googlach :loveu::loveu:

Salsa wycałowana :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Joint-kilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Joint-klika :evil_lol: ;)

Witanko :multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']hello nocka ciemna moja slodka zaciagajaca sie crakiem zonkilkowo ;-)[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: Cześć :)
my tu gadu, gadu a faktycznie już przed 24 troszkę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Paula_']Joint-klika :evil_lol: ;)

Witanko :multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć Paulinko :)

Ja dzisiaj miałam na 18 do 20 jazdy :)
Było ok...robiłam błędy ale raczej małe więc jest ok.
Jutro na 14:45 mam 3 podejście do tego popieprzonego egzaminu i mam nadzieję i wierzę że tym razem mi się uda :)
I oby nie oblali mnie znów za taką bzdurę jak szurnięcie felgą o krawężnik bo będę zmuszona podpalić całą tą imprezę ;) :evil_lol::evil_lol:

Byłam też na piwku a w sumie dwóch...opijałam swój jutrzejszy sukces :evil_lol::evil_lol: nie żeby zapeszać czy coś ;) :evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Paula_']No to trzymam kciukasy za jutro :kciuki:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki, przydadzą się jak najbardziej :)

Salsa mnie dzisiaj olała...zdrajczyni...przyjechał mój kuzyn na kilka dni z Norwegii i poszła spać do jego wyra...mała zdradliwa zoUza ;) :evil_lol::evil_lol: ...jeszcze wróci w moje łaski :) :eviltong: ;)

tym czasem ja mówię DOBRANOC :multi::multi:

kolorowych i sUotkich snów życzę :loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć Basiu :multi::loveu:

ni mój :( niestety...ja mieć nie mogę, fote znalazłam w googlach :loveu::loveu:

Salsa wycałowana :)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]że wycałowana, to i dobrze, bo bym sprawdziła:razz: :evil_lol:

jak to nie możesz? kto Ci zabrania? dawaj mi go tu :mad: :diabloti:
(powiem Ci w tajemnicy, że pikny on był... i choć sama nigdy gada żadnego nie miałam (mam ino gadzinę, ale ona futrzasta;) ) to tego bym z radością przygarnęła:) taki on.... kolorowy:loveu:)

aaa.. jeszcze się wróciłam;)
zapomniałam powiedzieć, że też będę kciukać:cool3:
a jak coś Ci gnojki powiedzą, że nie tak... to dawaj od razu cynk i przyjeżdżam z zapałkami :mad: :diabloti:
[/B][/COLOR]