Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]takie łooo zdjęcie brzucha z dzisiaj :cool3::cool3:
tylko nie mdleć :evil_lol:

[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2518/dsc01946c.jpg[/IMG]

i takie bardziej radosne :) Zuziowe

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/9999/0b6cd1a86e.jpg[/IMG]

a ja kiedyś dzieci nie lubiłam :oops:
zarzekałam się że nigdy nie będę miała swoich :evil_lol::evil_lol:
ale zmieniłam zdanie jak kuzynka urodziła i przyglądałam się jak Oliwcia rośnie...teraz ma 3 latka i uwielbiam ją :loveu::loveu:
no a jak wyszło że siostra jest w ciąży to nie mogłam się doczekać aż urodzi :) a teraz Zuzia jest już taka fajniutka...kontaktowa :loveu:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry, dzień dobry :loveu:

nudzi mi się i tak sobie przeglądam dogo ale zamula mi w pracy internet :roll:

a jakby tego było mało to jakiś pan na mnie chyba rzucał klątwe przed chwilką :placz:
przechodził koło sklepu, spojrzał się na mnie...przeszedł i cofnął się znów do szyby...stanął wgapiając się we mnie i coś gadał pod nosem....na pewno rzucał na mnie zaklęcia :placz: co teraz się ze mną stanie :-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry, dzień dobry :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nudzi mi się i tak sobie przeglądam dogo ale zamula mi w pracy internet :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a jakby tego było mało to jakiś pan na mnie chyba rzucał klątwe przed chwilką :placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przechodził koło sklepu, spojrzał się na mnie...przeszedł i cofnął się znów do szyby...stanął wgapiając się we mnie i coś gadał pod nosem....na pewno rzucał na mnie zaklęcia :placz: co teraz się ze mną stanie :-([/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Co z tobą będzie?
Zamienisz się w ośmiornicę :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w ośmiorniczkę chcę ...
kupię jeszcze kilka kompów i będzie mi łatwiej ogarnąć dogo :evil_lol::evil_lol:
ale ropuszce stanowczo mówie NIE !! :) :eviltong::eviltong:

cześć siostra :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]w ośmiorniczkę chcę ...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kupię jeszcze kilka kompów i będzie mi łatwiej ogarnąć dogo :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ropuszce stanowczo mówie NIE !! :) :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć siostra :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

I byś miała takie fajne macki:loveu:
Którymi byś miziała Salsunię:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry, dzień dobry :loveu:

nudzi mi się i tak sobie przeglądam dogo ale zamula mi w pracy internet :roll:

a jakby tego było mało to jakiś pan na mnie chyba rzucał klątwe przed chwilką :placz:
przechodził koło sklepu, spojrzał się na mnie...przeszedł i cofnął się znów do szyby...stanął wgapiając się we mnie i coś gadał pod nosem....na pewno rzucał na mnie zaklęcia :placz: co teraz się ze mną stanie :-([/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może ogladał pierniczki:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dobry wieczór, dobranoc i dzien dobry :multi::multi::loveu:

on przy tym gadaniu miał bardzo wrogą minę więc nawet się wystraszyłam że wlezie mi do sklepu a ja byłam sama...ale na szczęście się tak nie stało i przeżyłam :multi:

zaczynam żałować że Salsa nie jest poddawana narkozie co 2/3 dzień :roll:
jest wtedy taka spokojna i ogarnięta, zero objawów adhd :evil_lol:
poszłam z nią na spacer a ta wskoczyła do piwniczki :crazyeye:

a po za tym to dzisiaj super pogoda....z rana sypadł śnieg, mrozu nie ma więc się zrobiła chlapa momentalnie...idealnie :multi:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dobry wieczór, dobranoc i dzien dobry :multi::multi::loveu:

on przy tym gadaniu miał bardzo wrogą minę więc nawet się wystraszyłam że wlezie mi do sklepu a ja byłam sama...ale na szczęście się tak nie stało i przeżyłam :multi:

zaczynam żałować że Salsa nie jest poddawana narkozie co 2/3 dzień :roll:
jest wtedy taka spokojna i ogarnięta, zero objawów adhd :evil_lol:
poszłam z nią na spacer a ta wskoczyła do piwniczki :crazyeye:

a po za tym to dzisiaj super pogoda....z rana sypadł śnieg, mrozu nie ma więc się zrobiła chlapa momentalnie...idealnie :multi:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]do piwniczki...z winami?:cool3:

Chlapa...idealnie? Raczysz żartować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]do piwniczki...z winami?:cool3:

Chlapa...idealnie? Raczysz żartować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oj gdyby tam wina były to sama bym wskoczyła :) :evil_lol:

raczyłam, raczyłam....to dla rymu :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Dzien dobry!! Jak tam dzien sie zaczal w ten piekny sloneczny poranek? :D[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu:

zaczął się słonecznie ale nic po za tym...nie chciało mi się wstać, nie chce mi się iść do pracy a w nocy spadło troche śniegu :crazyeye: jest na etapie rozciapciwania się :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu:

zaczął się słonecznie ale nic po za tym...nie chciało mi się wstać, nie chce mi się iść do pracy a w nocy spadło troche śniegu :crazyeye: jest na etapie rozciapciwania się :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to gorzej bo taka chlapa to niefajna.. :P
Wczorajsza fotka: [url]http://www.flog.pl/media/foto/sherry-niunia_35955841db893ae22f0ecfcb755c1a77.jpg[/url]
Mi tez sie nic nie chce :D

Posted

[quote name='deer_1987']No to gorzej bo taka chlapa to niefajna.. :P
Wczorajsza fotka: [URL]http://www.flog.pl/media/foto/sherry-niunia_35955841db893ae22f0ecfcb755c1a77.jpg[/URL]
Mi tez sie nic nie chce :D[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
łooo ale masz szarlatana :crazyeye::crazyeye:

pewnie że nie fajna ale co zrobić :roll:
ja bym w takie dni najchętniej z łóżka nie wychodziła :) :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
łooo ale masz szarlatana :crazyeye::crazyeye:

pewnie że nie fajna ale co zrobić :roll:
ja bym w takie dni najchętniej z łóżka nie wychodziła :) :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Udalo sie Tz wczoraj fajne momenty zlapac, szkoda tylko ze Sherry wolala kopac dolki niz ganiac z Niunia, ale tak jest w 99%...

No ja juz po spacerze, zaraz na poczte a potem do 21 wolna. od 21 do 1 w nocy dzieckiem 8 letnim sie zajmuje (nie lubi byc sam) a potem o 6:36 do pracy.. po pracy to chyba tylko spac bede do wieczora.. :roll::roll:

Posted

[quote name='deer_1987']Udalo sie Tz wczoraj fajne momenty zlapac, szkoda tylko ze Sherry wolala kopac dolki niz ganiac z Niunia, ale tak jest w 99%...

No ja juz po spacerze, zaraz na poczte a potem do 21 wolna. od 21 do 1 w nocy dzieckiem 8 letnim sie zajmuje (nie lubi byc sam) a potem o 6:36 do pracy.. po pracy to chyba tylko spac bede do wieczora.. :roll::roll:[/quote]
ale masz harmonogram :crazyeye:
nie zazdroszczę powrotu o 1 i wyjścia do pracy po 6 :roll:
znając siebie to ja bym pewnie się spać nie położyła bo bym nie wstała na 100% :shake:
czasami potrafie nie usłyszeć 4 budzików :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

6:36 <--- swoją drogą bardzo ciekawa godzina :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ale masz harmonogram :crazyeye:
nie zazdroszczę powrotu o 1 i wyjścia do pracy po 6 :roll:
znając siebie to ja bym pewnie się spać nie położyła bo bym nie wstała na 100% :shake:
czasami potrafie nie usłyszeć 4 budzików :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

6:36 <--- swoją drogą bardzo ciekawa godzina :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No ja dlatego nie planuje isc spac.. z kolei jutro i niedziela wystawa psow w Malmö (tam pracuje w sobote a ogolnie to 40 km ode mnie) tylko cholerka nie wiem jak to zrobic bo i w sobote agility i ciekawe rasy psow (wtedy mam karte autobusowa do malmö wiec dojazd nie kosztuje mnie extra) a w niedziele to co mnie bardziej interesuje: jamniki ale wtedy musze placic droo za dojazd w ta i spowrotem z domu tam.. plus wejscie kazdego dnia drogie.. nie wiem jeszcze jak zrobie.. pewnie odloze wystawe bo w sobote ciezko pojechac i focic po takiej nocy a w niedziele jak mam drogo placic za przejazd to sie nie chce...

Tia :P Gdyby Tz mial jak wrocic z nocy o 5 to byl juz 5:36 pojechala i wczesniej skonczyla.. a tak dopiero po 11 moge skonczyc..