halgre Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Doberek ... :multi: przyszłam się przywitać :p Quote
Dozia_13 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Hej. No to dobrze, że wet powiedział, że jest dobrze...:multi: Ale Zuzia jest śliczna... jak ja kocham małe dzieci:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]takie łooo zdjęcie brzucha z dzisiaj :cool3::cool3: tylko nie mdleć :evil_lol: [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2518/dsc01946c.jpg[/IMG] i takie bardziej radosne :) Zuziowe [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/9999/0b6cd1a86e.jpg[/IMG] a ja kiedyś dzieci nie lubiłam :oops: zarzekałam się że nigdy nie będę miała swoich :evil_lol::evil_lol: ale zmieniłam zdanie jak kuzynka urodziła i przyglądałam się jak Oliwcia rośnie...teraz ma 3 latka i uwielbiam ją :loveu::loveu: no a jak wyszło że siostra jest w ciąży to nie mogłam się doczekać aż urodzi :) a teraz Zuzia jest już taka fajniutka...kontaktowa :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry, dzień dobry :loveu: nudzi mi się i tak sobie przeglądam dogo ale zamula mi w pracy internet :roll: a jakby tego było mało to jakiś pan na mnie chyba rzucał klątwe przed chwilką :placz: przechodził koło sklepu, spojrzał się na mnie...przeszedł i cofnął się znów do szyby...stanął wgapiając się we mnie i coś gadał pod nosem....na pewno rzucał na mnie zaklęcia :placz: co teraz się ze mną stanie :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry, dzień dobry :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nudzi mi się i tak sobie przeglądam dogo ale zamula mi w pracy internet :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a jakby tego było mało to jakiś pan na mnie chyba rzucał klątwe przed chwilką :placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przechodził koło sklepu, spojrzał się na mnie...przeszedł i cofnął się znów do szyby...stanął wgapiając się we mnie i coś gadał pod nosem....na pewno rzucał na mnie zaklęcia :placz: co teraz się ze mną stanie :-([/COLOR][/FONT][/B][/quote] Co z tobą będzie? Zamienisz się w ośmiornicę :evil_lol: Quote
emdziolek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]A ja myśle że w wielką , oślizgłą ropuche :diabloti: Cześć siostro:loveu:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w ośmiorniczkę chcę ... kupię jeszcze kilka kompów i będzie mi łatwiej ogarnąć dogo :evil_lol::evil_lol: ale ropuszce stanowczo mówie NIE !! :) :eviltong::eviltong: cześć siostra :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]w ośmiorniczkę chcę ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kupię jeszcze kilka kompów i będzie mi łatwiej ogarnąć dogo :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ropuszce stanowczo mówie NIE !! :) :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć siostra :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I byś miała takie fajne macki:loveu: Którymi byś miziała Salsunię:loveu: Quote
apple Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry, dzień dobry :loveu: nudzi mi się i tak sobie przeglądam dogo ale zamula mi w pracy internet :roll: a jakby tego było mało to jakiś pan na mnie chyba rzucał klątwe przed chwilką :placz: przechodził koło sklepu, spojrzał się na mnie...przeszedł i cofnął się znów do szyby...stanął wgapiając się we mnie i coś gadał pod nosem....na pewno rzucał na mnie zaklęcia :placz: co teraz się ze mną stanie :-([/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może ogladał pierniczki:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [B]Dobry wieczór :multi: i dobranoc :evil_lol::eviltong::lol:;):multi::evil_lol:[/B] Quote
jonQuilla Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dobry wieczór, dobranoc i dzien dobry :multi::multi::loveu: on przy tym gadaniu miał bardzo wrogą minę więc nawet się wystraszyłam że wlezie mi do sklepu a ja byłam sama...ale na szczęście się tak nie stało i przeżyłam :multi: zaczynam żałować że Salsa nie jest poddawana narkozie co 2/3 dzień :roll: jest wtedy taka spokojna i ogarnięta, zero objawów adhd :evil_lol: poszłam z nią na spacer a ta wskoczyła do piwniczki :crazyeye: a po za tym to dzisiaj super pogoda....z rana sypadł śnieg, mrozu nie ma więc się zrobiła chlapa momentalnie...idealnie :multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dobry wieczór, dobranoc i dzien dobry :multi::multi::loveu: on przy tym gadaniu miał bardzo wrogą minę więc nawet się wystraszyłam że wlezie mi do sklepu a ja byłam sama...ale na szczęście się tak nie stało i przeżyłam :multi: zaczynam żałować że Salsa nie jest poddawana narkozie co 2/3 dzień :roll: jest wtedy taka spokojna i ogarnięta, zero objawów adhd :evil_lol: poszłam z nią na spacer a ta wskoczyła do piwniczki :crazyeye: a po za tym to dzisiaj super pogoda....z rana sypadł śnieg, mrozu nie ma więc się zrobiła chlapa momentalnie...idealnie :multi: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]do piwniczki...z winami?:cool3: Chlapa...idealnie? Raczysz żartować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]do piwniczki...z winami?:cool3: Chlapa...idealnie? Raczysz żartować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oj gdyby tam wina były to sama bym wskoczyła :) :evil_lol: raczyłam, raczyłam....to dla rymu :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dzien dobry!! Jak tam dzien sie zaczal w ten piekny sloneczny poranek? :D Quote
jonQuilla Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='deer_1987']Dzien dobry!! Jak tam dzien sie zaczal w ten piekny sloneczny poranek? :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu: zaczął się słonecznie ale nic po za tym...nie chciało mi się wstać, nie chce mi się iść do pracy a w nocy spadło troche śniegu :crazyeye: jest na etapie rozciapciwania się :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu: zaczął się słonecznie ale nic po za tym...nie chciało mi się wstać, nie chce mi się iść do pracy a w nocy spadło troche śniegu :crazyeye: jest na etapie rozciapciwania się :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to gorzej bo taka chlapa to niefajna.. :P Wczorajsza fotka: [url]http://www.flog.pl/media/foto/sherry-niunia_35955841db893ae22f0ecfcb755c1a77.jpg[/url] Mi tez sie nic nie chce :D Quote
jonQuilla Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='deer_1987']No to gorzej bo taka chlapa to niefajna.. :P Wczorajsza fotka: [URL]http://www.flog.pl/media/foto/sherry-niunia_35955841db893ae22f0ecfcb755c1a77.jpg[/URL] Mi tez sie nic nie chce :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] łooo ale masz szarlatana :crazyeye::crazyeye: pewnie że nie fajna ale co zrobić :roll: ja bym w takie dni najchętniej z łóżka nie wychodziła :) :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] łooo ale masz szarlatana :crazyeye::crazyeye: pewnie że nie fajna ale co zrobić :roll: ja bym w takie dni najchętniej z łóżka nie wychodziła :) :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Udalo sie Tz wczoraj fajne momenty zlapac, szkoda tylko ze Sherry wolala kopac dolki niz ganiac z Niunia, ale tak jest w 99%... No ja juz po spacerze, zaraz na poczte a potem do 21 wolna. od 21 do 1 w nocy dzieckiem 8 letnim sie zajmuje (nie lubi byc sam) a potem o 6:36 do pracy.. po pracy to chyba tylko spac bede do wieczora.. :roll::roll: Quote
jonQuilla Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='deer_1987']Udalo sie Tz wczoraj fajne momenty zlapac, szkoda tylko ze Sherry wolala kopac dolki niz ganiac z Niunia, ale tak jest w 99%... No ja juz po spacerze, zaraz na poczte a potem do 21 wolna. od 21 do 1 w nocy dzieckiem 8 letnim sie zajmuje (nie lubi byc sam) a potem o 6:36 do pracy.. po pracy to chyba tylko spac bede do wieczora.. :roll::roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale masz harmonogram :crazyeye: nie zazdroszczę powrotu o 1 i wyjścia do pracy po 6 :roll: znając siebie to ja bym pewnie się spać nie położyła bo bym nie wstała na 100% :shake: czasami potrafie nie usłyszeć 4 budzików :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] 6:36 <--- swoją drogą bardzo ciekawa godzina :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale masz harmonogram :crazyeye: nie zazdroszczę powrotu o 1 i wyjścia do pracy po 6 :roll: znając siebie to ja bym pewnie się spać nie położyła bo bym nie wstała na 100% :shake: czasami potrafie nie usłyszeć 4 budzików :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] 6:36 <--- swoją drogą bardzo ciekawa godzina :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No ja dlatego nie planuje isc spac.. z kolei jutro i niedziela wystawa psow w Malmö (tam pracuje w sobote a ogolnie to 40 km ode mnie) tylko cholerka nie wiem jak to zrobic bo i w sobote agility i ciekawe rasy psow (wtedy mam karte autobusowa do malmö wiec dojazd nie kosztuje mnie extra) a w niedziele to co mnie bardziej interesuje: jamniki ale wtedy musze placic droo za dojazd w ta i spowrotem z domu tam.. plus wejscie kazdego dnia drogie.. nie wiem jeszcze jak zrobie.. pewnie odloze wystawe bo w sobote ciezko pojechac i focic po takiej nocy a w niedziele jak mam drogo placic za przejazd to sie nie chce... Tia :P Gdyby Tz mial jak wrocic z nocy o 5 to byl juz 5:36 pojechala i wczesniej skonczyla.. a tak dopiero po 11 moge skonczyc.. Quote
e.v.a Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 buahahahah ty zobacz lepiej czy ci 3 sutek nie wyrósł gdzies.... np. na plecach :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: hejaaaa:loveu: Quote
Recommended Posts