Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry :multi::loveu:

EFF, słoik moja siostra chciała do Zuziowego pokoju na kwiatka jakiegoś :eviltong:

u Nas ogólnie dobrze aczkolwiek Salsa chodzi w namordniku :diabloti:
a przy okazji nabycia jej namordnika dostała także nowy kajdan bo stary zaczął się chrzanić :cool3:
wiem, wiem...jestem okropna i co ze mnie za dogomaniaczka skoro mój pies chodzi w kolczatce i do tego ma namrodnik nie fizjologiczny :placz:
ale nie mówcie nikomu to może się nie wyda :eviltong:

a namordnik dlatego że złapała jakiegoś pijusa za spodzien :angryy:
ona nienawidzi takich pijusów i zawsze trzeba ją krótko przy nich trzymać a była na spacerze z moją mamą i przeszła ponoć koło niego grzecznie ale jak mama go minęła to Salsa szybki obrót zrobiła i hap za pordki na dupie :mad:
na szczęście facet nie robił awantur tylko powiedział "o jaka spryciula" i poszedł dalej :crazyeye:
no ale to nie zmienia faktu że przegięła :angryy:
także skończyło się rumakowanie dla niej na ulicy :roll:

Posted

taa w domu z niej jest typowy leniwiec, czasami rano muszę ją z łóżka zwalić żeby łaskawie poszła na dwór :roll: ale jak wyjdzie na klatke schodową to budzi się do życia i już nie jest taka ospała :evil_lol: szatan w nią wstępuje :)

Posted

[quote name='jonQuilla']na szczęście facet nie robił awantur tylko powiedział "o jaka spryciula" i poszedł dalej :crazyeye:
no ale to nie zmienia faktu że przegięła :angryy:
także skończyło się rumakowanie dla niej na ulicy :roll:

ee? :cool1: ten facet dobry :evil_lol::evil_lol: żem się uśmiała! :lol::lol:

no ale popatrz, jaka Salsunia grzeczna jest :cool3::
http://images36.fotosik.pl/97/f00496a98b7c3975.jpg

przecież ona nic nie robi...:
http://images50.fotosik.pl/101/4e17e4ce35b4779a.jpg

Wesołych Świąt!
u mnie zaraz foty :cool3:

Posted

Cześć Żonkilko! :loveu: :multi: :loveu:

Jak tam Święta? Pięknie wygląda Salsa z Zuzią obok siebie :loveu: U mnie by to nie przeszło: niedość że przyjezdne dzieci boja się Szarego to jeszcze jakby położył się na łóżku (brudny pies) koło dziecka (czystego i nieskażonego) to by wodą święconą pokropili :mad:

Ale nieważne ;) Widzę, że rodzinkę zaprosiłaś:
http://images50.fotosik.pl/99/b654827fd22b4870.jpg
Bardzo fotogeniczni jesteście :loveu: A najlepiej wyszedł wujek Rysiek, zdecydowanie :loveu:

Piękne dzbanuszki!

Salsunia moja w kolcach? :mad: No to od Zajączka Pańcia dostanie kajdanki elektryczne :diabloti: A pijuchowi dobrze, w zoologu powinniście za to smaka kupić, a nie namordnik :diabloti:

Buziaki dla księżniczki! :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']
Szarikowa, u mnie nikt jakoś tak nie panikuje że pies jest brudny itd
Pilnujemy jedynie żeby Salsa nie lizała Zuzi po buzi i żeby przez przypadek jej nie podeptała ani nie uwaliła się cała na nią.

Swoją drogą ostatnio nie mam za bardzo chęci skakać po dogo...zresztą nie tylko po dogo. Nie wiem co się ze mną dzieje ale jakieś niekontrolowane doły łapie :roll: w jednej chwili jest ok a zaraz potem wybucham i wyżywam się na kimś kto jest akurat pod ręką :roll: mój okropny charakter daje o sobie znać coraz częściej :oops:

No tak u Nas by nie przeszło :mad:

ja mam tak raz w miesiącu :evil_lol: Przejdzie! Tym czasem wywieś sobie ostrzegawczą tabliczkę :diabloti:

Posted

witam :loveu::loveu:

dzięki wielkie wszystkim za życzenia, kochane jesteście :)

jak to Viola mówi --> święta, święta i po ptakach :evil_lol::evil_lol:
jakoś w ogóle nie czułam klimatu świąt, zresztą chyba nigdy nie czuję wielkanocy :)
no może wczoraj poczułam rano kiedy kuzyn oblał mnie zimną wodą o 7 rano...całe łóżko miałam mokre :roll: pajac ...stary a głupi !! :evil_lol: chciałam mu oddać ale się laptopem zasłonił a później jakoś zapomniałam :roll::mad:

Szarikowa, u mnie nikt jakoś tak nie panikuje że pies jest brudny itd
Pilnujemy jedynie żeby Salsa nie lizała Zuzi po buzi i żeby przez przypadek jej nie podeptała ani nie uwaliła się cała na nią.

Swoją drogą ostatnio nie mam za bardzo chęci skakać po dogo...zresztą nie tylko po dogo. Nie wiem co się ze mną dzieje ale jakieś niekontrolowane doły łapie :roll: w jednej chwili jest ok a zaraz potem wybucham i wyżywam się na kimś kto jest akurat pod ręką :roll: mój okropny charakter daje o sobie znać coraz częściej :oops:

Posted

Cześć Kwiatuszku :)

Co do brudnych psów - u nas w domu brudnemu psu wolno wejść do łóżka - dzieciom wprost przeciwnie ;) nawet czystym :diabloti:

Jak się masz?

Posted

[quote name='jonQuilla']

u Nas ogólnie dobrze aczkolwiek Salsa chodzi w namordniku :diabloti:
a przy okazji nabycia jej namordnika dostała także nowy kajdan bo stary zaczął się chrzanić :cool3:
wiem, wiem...jestem okropna i co ze mnie za dogomaniaczka skoro mój pies chodzi w kolczatce i do tego ma namrodnik nie fizjologiczny :placz:
ale nie mówcie nikomu to może się nie wyda :eviltong:

:shake::shake: terrorystka :shake::shake:
jak można psa w kolczatce :placz::placz::placz: i ty śmiesz sie zwać miłościkiem psów :mad::mad::diabloti:

yyyy ... zapomniałam czy jeszcze coś chciałam dodać... jakby coś - wróce:cool1:

a tymczasem sie witne :hand:

Posted

[quote name='jonQuilla']witam :loveu::loveu:

jakoś w ogóle nie czułam klimatu świąt, zresztą chyba nigdy nie czuję wielkanocy :)

Cześć! :multi: co u was nowego? zajrzyj czasem na dogo chol.ero! :mad:

a co do klimatu Świąt Wielkanocnych, to ja też wgl ich nie czuję.
Wszystko ładnie, pięknie- jajka, sr.ajka, kogcuciki, s.ruciki i takie tam inne badziewia, w których zatapia się dom nic nie dają.
Zawsze Święta Wielkanocne u mnie są takie mało rodzinne.
Tylko są ci, co mieszkają w domu. Później dopiero przyjadą, ale to raczej świętowanie alkoholem. :evil_lol::evil_lol: no ale dobrze, odpocząć można- wolne. :)

Właśnie, tak jak Ala powiedziała- zakopuj te doły. I to szybko!! ;):multi: