Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu:

w niedziele muszę iść do pracy :roll:
nastawiłam się że będę miała w sobotę, niedziele i poniedziałek wolne ale zapomniałam że niedziela jest handlowa :roll:

wczoraj wyszłam po 17 z pracy i zabrałam Salsę do lasu bo jeszcze jasno było a mi się w domu nie chciało siedzieć, zdjęć ni ma :shake: ale wkrótce będą ;) :eviltong:

Oj, bidulka... masz przesypane z tą pracą... i z pamięcią też! :evil_lol::evil_lol::eviltong:

A ja chciałam ci powiedzieć, że mam już RYBKI! :multi::multi:
Samicę i samca bojownika! :loveu: są cudowne! :loveu: wejdź do mnie w galerię, to zobaczysz krótkie opowiadanie... ;)

Posted

witajcie :multi::multi::loveu:

znów dogo zamula więc dlatego Was nie odwiedzam :roll:
szkoda mi moich nerwów :)
ale nadrobię z pewnością :cool3:

Pogodę mamy nadal super :loveu:
Pojechałyśmy dzisiaj z Salsą na plażę :cool3: rewelacjaaaaa :)
Ludzi dużo trochę było dlatego musiałam mieć cały czas ją na oku ale to nic :)
Dzieciaki w krótkich rękawkach, spodenkach...to nawet nie wiosna to lato :loveu: ale nikt się jeszcze nie kąpał :evil_lol: no po za psami :) bo tych też nie brakowało :)
Salsa też się skąpała :diabloti: pierwszy raz w życiu weszła do morskiej wody ...pomogłam jej w tym rzucając patyka :evil_lol: się wystraszyła i szybko wyskoczyła spanikowana, troche też pewnie jej zmarzła dupa ale chwila i wyschła na słoneczku :)
teraz śpi sobie zmęczona...jak pogoda będzie dalej dopisywać to mam zamiar w poniedziałek zrobić powtórkę z rozrywki :)

Posted

Jak ja ci zazdroszczę tego morza ... :roll::roll::roll: fotki śliczne, no a ten filmik - suuuper ... :loveu::loveu::loveu:
Taaakie widoki i taaakie odgłosy - i taaak daleeeeko odemnie :placz::placz::placz:

Posted

aż mi wstyd że zazdraszczacie a ja mam tak blisko i bywam tak rzadko :roll:

przeglądałam jakieś strony z wazonikami ręcznej roboty i znalazłam taki patent na oklejanie szkła...więc sama sobie skonstruowałam takie coś :)
fajna sprawa i do tego mały koszt bo wystarczy butelka, farbki i bandaż :cool3:

przodem tyłem z lewa z prawa :evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']ah ta morska oklica strasznie Ci zazdroszczę chodź w lecie tonieciekawie musisz mieć :cool3::evil_lol: fotki super

w lecie na plaży to nie ma gdzie nogi postawić tyle ludzi :evil_lol:
ale ja i tak nie lubię się opalać więc tam nie jeżdżę :)

Posted

[quote name='jonQuilla']witajcie :multi::multi::loveu:

znów dogo zamula więc dlatego Was nie odwiedzam :roll:
szkoda mi moich nerwów :)
ale nadrobię z pewnością :cool3:

Pogodę mamy nadal super :loveu:
Pojechałyśmy dzisiaj z Salsą na plażę :cool3: rewelacjaaaaa :)
Ludzi dużo trochę było dlatego musiałam mieć cały czas ją na oku ale to nic :)
Dzieciaki w krótkich rękawkach, spodenkach...to nawet nie wiosna to lato :loveu: ale nikt się jeszcze nie kąpał :evil_lol: no po za psami :) bo tych też nie brakowało :)
Salsa też się skąpała :diabloti: pierwszy raz w życiu weszła do morskiej wody ...pomogłam jej w tym rzucając patyka :evil_lol: się wystraszyła i szybko wyskoczyła spanikowana, troche też pewnie jej zmarzła dupa ale chwila i wyschła na słoneczku :)
teraz śpi sobie zmęczona...jak pogoda będzie dalej dopisywać to mam zamiar w poniedziałek zrobić powtórkę z rozrywki :)

No nareszcie doczekałaś się upragnionego spacerku! :multi::multi:
cieszę się bardzo! :multi:

a fotki super! :cool3:

ten wazonik cudny! :loveu: też lubię babrać się w takich rzeczach... ;)
http://images39.fotosik.pl/94/6f5e298eb4d1aa4e.jpg

http://images48.fotosik.pl/97/553b6707a18d0425.jpg
szalona wariatka! :lol::loveu:

http://images49.fotosik.pl/97/b368c1a78cca4686.jpg
pijaczka! :evil_lol::evil_lol:

http://images50.fotosik.pl/97/eeeb8e4d6af51bb4.jpg
jaka wygodna! :evil_lol::loveu:

Posted

hej dziewczątka moje :multi::multi::loveu:

[quote name='emdziolek']
Śliczne foteczki Salsuchny na plazy:loveu: A wazonik bardzo pomysłowy, pokaz linka skądżeś to wytrzasła:loveu:

z tej strony zaczerpnęłam pomysła ;)
DECOBAZAAR - prezenty - torebki - biżuteria - kolczyki - ciuchy - bransoletki - korale - broszki - naszyjniki

a wazoniki bandażowe wylukałam dokładnie tutaj :)
DECOBAZAAR - zielone wazoniki

dużo rzeczy można podłapać i zrobić samemu jeśli ktoś lubi takie zajęcia...a ja bardzo lubię czasami usiąść i coś pokombinować :)

w końcu pod wieczor wyszło piękne słońce i na niebie nie ma ani jednej chmury...dobry znak na jutro :multi::multi:

takowego słoika sklepałam :)
jeszcze jutro będzie małe poprawianko :eviltong: