jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Salsunia to ma świętą cierpliwość do Ciebie...... ;) Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 bidna Salsunia:cool1: w co ty ja ubierasz:roll:jak dresa jakiegos:shake: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='evaxon']bidna Salsunia:cool1: w co ty ja ubierasz:roll:jak dresa jakiegos:shake:[/quote] Tylko łańcucha na szyi brakuje ;) Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='jbk']Tylko łańcucha na szyi brakuje ;)[/quote] :lol: i kastetu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to ja mam świętą cierpliwość do niej a nie ona do mnie :) moje akcje są niczym w porównaniu do jej :evil_lol::evil_lol: następnym razem będzie "chain hang low" :evil_lol: muszę tylko znaleźć tak ciężki łańcuch coby się pod jego ciężarem zgarbiła :evil_lol: nudzi mi się :placz: idę czytać dalej bo umre :roll: jak to moja mama mi powiedziała na widok czytanych przeze mnie ksiażek ... "no dzieciaku, czas najwyższy zebyś się odchamiła troche" :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] jak to moja mama mi powiedziała na widok czytanych przeze mnie ksiażek ... "no dzieciaku, czas najwyższy zebyś się odchamiła troche" :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To mamunia pojechała:roflt: cześć Kwiatuszku:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To mamunia pojechała:roflt: cześć Kwiatuszku:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Jabłoneczko :loveu::multi: taaaa...moja mamunia zawsze wie co powiedzieć :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]:loveu::loveu::loveu: To tylko ja siostruniu:loveu:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to ja mam świętą cierpliwość do niej a nie ona do mnie :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]moje akcje są niczym w porównaniu do jej :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]następnym razem będzie "chain hang low" :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]muszę tylko znaleźć tak ciężki łańcuch coby się pod jego ciężarem zgarbiła :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nudzi mi się :placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]idę czytać dalej bo umre :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jak to moja mama mi powiedziała na widok czytanych przeze mnie ksiażek ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]"no dzieciaku, czas najwyższy zebyś się odchamiła troche" :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nudzi Ci się?? :crazyeye: Nudzi?? :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :) :loveu::loveu::multi::multi: [COLOR=Black]Emi[/COLOR], miło że nas odwiedziłaś ;);) :loveu: [COLOR=Black]jbk[/COLOR], też nie wiem jak to możliwe że mi się nudzi w pracy :roll::roll: [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/5258/dsc08383.jpg[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzien dobry.. ale nic mi sie nie chce.. a musze sie do dzisiejszego spr jeszcze poduczyc.. Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [URL]http://img91.imageshack.us/img91/5258/dsc08383.jpg[/URL] - jakie boziatko malusie i biedniusie :)) WYMIZIAJ Salsunię :) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A jak Ci się w pracy nudzi, to zapraszam do mnie, zaraz Ci znajdę jakąś robótkę ;)) Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu: [url]http://img91.imageshack.us/img91/5258/dsc08383.jpg[/url] kup dziecku wiekszy koszyczek :mdleje: Co czytasz ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Co czytasz ??[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Właśnie, co czytasz?? Quote
Dozia_13 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [URL]http://img91.imageshack.us/img91/5258/dsc08383.jpg[/URL] Ale słodko śpi:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ten koszyk jest dla niej idealny :evil_lol::evil_lol: ona lubi być poskładana jak scyzoryk :eviltong: a po za tym i tak rzadko w nim śpi...głównie jak słońce świeci bo wtedy tam jest jej ciepło :) albo jak coś przeskrobie i nakrzycze na nią to wie że wtedy na łóżko jej nie wpuszczę więc musi iść do kosza :evil_lol::evil_lol: karny jeżyk ;) a czytam "dziewiętnaście minut", jestem dopiero na początku ale wydaje się być fajna :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Dozia_13 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja dziś próbowałam spać z Elzą, ale ja po godzinie wygoniłam bo strasznie gorąco mi było...:diabloti: Moja Elza ma swoją gąbke do spania i kocyk.:evil_lol: Ja czytam obecnie "Jak rozmawiać z psem" czytam to już mare miesiecy i nadal jestem na początku:evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ten koszyk jest dla niej idealny :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ona lubi być poskładana jak scyzoryk :eviltong: a po za tym i tak rzadko w nim śpi...głównie jak słońce świeci bo wtedy tam jest jej ciepło :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]albo jak coś przeskrobie i nakrzycze na nią to wie że wtedy na łóżko jej nie wpuszczę więc musi iść do kosza :evil_lol::evil_lol: karny jeżyk ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a czytam "dziewiętnaście minut", jestem dopiero na początku ale wydaje się być fajna :)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A czyje to i o czym? Quote
jonQuilla Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]autorką tej książki jest Jodi Picoult :) a co do spania z psem to na początku też nie wpuszczałam Salsy do łóżka bo wkurzało mnie to grzanie :) ale to jest strasznie upiardliwy pies i czasami jak ją coś naszło to potrafiła mnie kilka razy w nocy budzić żebym ją wpusciła do łóżka....siadała przy łóżku, trącała mnie nosem i piszczała aż w końcu odpuszczałam dla świętego spokoju i już przywykłam do tego że ona śpi ze mną ;) zresztą jest na tyle mała że czasami jak mi za ciepło od niej to ją spycham w kąt łóżka i problem z głowy :evil_lol: z tym że ona cała śpi pod kołdrą i jak czasami w nocy z niej ściągnę kołdre to od razu się budzi i trąca mnie zebym podniosła i ją wpuściła pod :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
diabelkowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 to ja to czasem musze na sile brac psa do lozka ;p zmarzluchh ze mnie ;P Quote
Dozia_13 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A moja Elza zajmuje połowe łużka(śpi w nogach) Grzeje mi nogi + Sonia od kąd u nas jest śpi ze mną przy brzuchu. Więc mam podwójny ogrzewanie. I jest mi poprostu za gorąco...:shake: Budze się w środku nocy cała mokra kości mnie bolą bo nie moge się ruszyć. A łożko jest dla mnie:-( Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]autorką tej książki jest Jodi Picoult :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a co do spania z psem to na początku też nie wpuszczałam Salsy do łóżka bo wkurzało mnie to grzanie :) ale to jest strasznie upiardliwy pies i czasami jak ją coś naszło to potrafiła mnie kilka razy w nocy budzić żebym ją wpusciła do łóżka....siadała przy łóżku, trącała mnie nosem i piszczała aż w końcu odpuszczałam dla świętego spokoju i już przywykłam do tego że ona śpi ze mną ;) zresztą jest na tyle mała że czasami jak mi za ciepło od niej to ją spycham w kąt łóżka i problem z głowy :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]z tym że ona cała śpi pod kołdrą i jak czasami w nocy z niej ściągnę kołdre to od razu się budzi i trąca mnie zebym podniosła i ją wpuściła pod :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] O, a ja lubię Jodi, mam ze dwie jej książki nawet :) To na pewno poczytam :) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [URL]http://img91.imageshack.us/img91/5258/dsc08383.jpg[/URL] [I]świetne :evil_lol: to co ja mam powiedzieć taki misiol :cool3:ale u mnie naszczęscie jest przeciwnie ja bym chciała spać z Bartim ale jemu jest za gorąco na łóżku i niewejdze :roll::evil_lol:za to Amiś to urodzny kanapowiec :multi:[/I] Quote
Recommended Posts