e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 długie czy nie wazne ze dzidzia zdrowa:multi: Quote
gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 o dzidzia :diabloti: to bedzie blondynka z dlugimi nogami :eviltong: Quote
Selket Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ciemu twa siostra to goździk? Będą małe goździki :loveu: W sumie to ja i tak nie przepadam za dziećmi :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='evaxon']długie czy nie wazne ze dzidzia zdrowa:multi: taa :) a zdrowe zdrowiusieńkie... było podejrzenie że Zuzia ma coś z żołądkiem dlatego siostra została skierowana na to USG ;) ale okazało się że po prostu wtedy opiła się wodami i dlatego żołądek był jakiś dziwny :) [quote name='gops']o dzidzia :diabloti: to bedzie blondynka z dlugimi nogami :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobaczymy czy blondynka ;) [quote name='Selket']Ciemu twa siostra to goździk? Będą małe goździki :loveu: W sumie to ja i tak nie przepadam za dziećmi :evil_lol: nie wiem czemu goździk ;) ja też w sumie nie przepadałam za dziećmi...do czasu aż moja kuzynka urodziła ;) teraz to kurde uwielbiam się bawić z jej córeczką i nie mogę się doczekać aż siostra urodzi :multi::multi: Quote
BeaC Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Hej:multi::multi::multi: bedzie Zuzia( moja cór tak ma):multi::multi: znaczy się...............wybijnokno:cool1: i niespokojna dusza:cool1:.......... będzie miała siostra co robic:razz: nich sie lepiej zastanowi nad imieniem:razz::razz::diabloti: Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='BeaC']Hej:multi::multi::multi: bedzie Zuzia( moja cór tak ma):multi::multi: znaczy się...............wybijnokno:cool1: i niespokojna dusza:cool1:.......... będzie miała siostra co robic:razz: nich sie lepiej zastanowi nad imieniem:razz::razz::diabloti: co racja to racja....siostrzenica mla tyz Zuzia:roll:diabla chyba w doopalonie ma:evil_lol: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cześć :multi: :multi: :multi: ER nie dzieci to jednak płaczą i są takie lepkie i trzeba czekać tyle lat, żeby sobie pójśc na piffko czy pod namiot..Żeby brało czynny udział w tym... :evil_lol: :evil_lol: A Zuzia to śliczne imię..wszak moja świnia morska ma tak na imię ;) Quote
jonQuilla Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']Czesc zonkilku:multi: cześć Aguś :loveu: [quote name='BeaC']Hej:multi::multi: witam :loveu::multi: bedzie Zuzia( moja cór tak ma):multi: znaczy się...............wybijnokno:cool1: i niespokojna dusza:cool1:.......... będzie miała siostra co robic:razz: nich sie lepiej zastanowi nad imieniem:razz::diabloti: [quote name='agbar']co racja to racja....siostrzenica mla tyz Zuzia:roll:diabla chyba w doopalonie ma:evil_lol:dziecko nie brojące to dziecko nudne ;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Cześć :multi: ER nie dzieci to jednak płaczą i są takie lepkie i trzeba czekać tyle lat, żeby sobie pójśc na piffko czy pod namiot..Żeby brało czynny udział w tym... :evil_lol: :evil_lol: A Zuzia to śliczne imię..wszak moja świnia morska ma tak na imię ;) witam :loveu::multi: tzn ja już wole dzieci tak ponad rok jak mają...wcześniej boje się ich dotykać ;) :evil_lol: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja wolę jak dziecko już ma własną ustabilizowanś sytuację zyciową...:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Ja wolę jak dziecko już ma własną ustabilizowanś sytuację zyciową...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:słuszne stwierdzenie .....i najlepiej jakby to było cudze nie własne :evil_lol: Alicja to tysz piękne imię :loveu::loveu::loveu:.....a jakie cholery z tego wyrastaja :roll::eviltong::eviltong: cze Żonkilku :loveu: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Taa...masz rację Alu..takie dzieci już duże i z doskoku dwa razy w tygodniu som najlepsze ;) Quote
jonQuilla Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='evaxon']witam cie oł jee oł jeeee cześć :) :multi::loveu: [quote name='Selket']Ja wolę jak dziecko już ma własną ustabilizowanś sytuację zyciową...:evil_lol: :evil_lol: to takich chyba nie ma ;) :evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:słuszne stwierdzenie .....i najlepiej jakby to było cudze nie własne :evil_lol: Alicja to tysz piękne imię :loveu:.....a jakie cholery z tego wyrastaja :roll::eviltong: cze Żonkilku :loveu: cześć :) :multi::loveu: to ja odradzam dawać dziecku Kasia na imie ;) :evil_lol: [quote name='apple']czeee kffiatku:loveu: witam :multi::loveu: [quote name='Selket']Taa...masz rację Alu..takie dzieci już duże i z doskoku dwa razy w tygodniu som najlepsze ;) ajjjć :) :) to na reszte czasu mi podrzucisz swoje dziecko ;) :loveu: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dobra...ja rodzę Ty wychowujesz :evil_lol: Nie lubię Kaś :( A KAroliny też beznadziejne som..wiem po sobie :oops: :oops: Quote
jonQuilla Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Dobra...ja rodzę Ty wychowujesz :evil_lol: Nie lubię Kaś :( A KAroliny też beznadziejne som..wiem po sobie :oops: :oops: :roll::roll: nie lubisz mnie :placz::placz: dobra to jesteśmy ugadane :multi::multi: Quote
gops Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 heheh jakie plany ..kurcze ja tam lubie Karoliny :razz: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ciebie lubiam :evil_lol: :evil_lol: A ja nie lubię Karolin, bo są brzydkie i goopie :placz: :placz: No trzeba się ustawić w życiu ;) Quote
jonQuilla Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='gops']heheh jakie plany ..kurcze ja tam lubie Karoliny :razz: ja też...nie wiem co ona chce od tych Karolin :roll::roll: [quote name='Selket']Ciebie lubiam :evil_lol: :evil_lol: A ja nie lubię Karolin, bo są brzydkie i goopie :placz: :placz: No trzeba się ustawić w życiu ;) i masz farta koleżanko ;) :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: a Ty będziesz brzydka jak Cię kopnę za takie głupie gadanie ;) :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Selket']Dobranoc :loveu: była dobra .... dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a tu co ....żłobek zakładacie :razz::razz: szkoda ze nie kilka lat wcześniej :diabloti: bereczek :loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']a tu co ....żłobek zakładacie :razz::razz: szkoda ze nie kilka lat wcześniej :diabloti: bereczek :loveu::multi: kilka lat wcześniej to ja też byłabym w tym żłobku ;) :evil_lol::evil_lol: witaj :loveu::loveu::multi: Quote
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ALe też byś dała radę odchować dzieciątko, nawet będąc w żłobku :evil_lol: Twój kopniak może mi już tylko pomóc, bo bardziej zbrzydnąć się nie da :placz: Cześć Kffiatuszku :calus: Quote
Recommended Posts