Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']długie czy nie wazne ze dzidzia zdrowa:multi:

taa :) a zdrowe zdrowiusieńkie...
było podejrzenie że Zuzia ma coś z żołądkiem dlatego siostra została skierowana na to USG ;) ale okazało się że po prostu wtedy opiła się wodami i dlatego żołądek był jakiś dziwny :)

[quote name='gops']o dzidzia :diabloti: to bedzie blondynka z dlugimi nogami :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobaczymy czy blondynka ;)

[quote name='Selket']Ciemu twa siostra to goździk?
Będą małe goździki :loveu: W sumie to ja i tak nie przepadam za dziećmi :evil_lol:

nie wiem czemu goździk ;)

ja też w sumie nie przepadałam za dziećmi...do czasu aż moja kuzynka urodziła ;) teraz to kurde uwielbiam się bawić z jej córeczką i nie mogę się doczekać aż siostra urodzi :multi::multi:

Posted

Hej:multi::multi::multi:

bedzie Zuzia( moja cór tak ma):multi::multi:

znaczy się...............wybijnokno:cool1: i niespokojna dusza:cool1:.......... będzie miała siostra co robic:razz:

nich sie lepiej zastanowi nad imieniem:razz::razz::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']Hej:multi::multi::multi:

bedzie Zuzia( moja cór tak ma):multi::multi:

znaczy się...............wybijnokno:cool1: i niespokojna dusza:cool1:.......... będzie miała siostra co robic:razz:

nich sie lepiej zastanowi nad imieniem:razz::razz::diabloti:

co racja to racja....siostrzenica mla tyz Zuzia:roll:diabla chyba w doopalonie ma:evil_lol:

Posted

Cześć :multi: :multi: :multi:
ER nie dzieci to jednak płaczą i są takie lepkie i trzeba czekać tyle lat, żeby sobie pójśc na piffko czy pod namiot..Żeby brało czynny udział w tym... :evil_lol: :evil_lol:
A Zuzia to śliczne imię..wszak moja świnia morska ma tak na imię ;)

Posted

[quote name='agbar']Czesc zonkilku:multi:

cześć Aguś :loveu:

[quote name='BeaC']Hej:multi::multi:

witam :loveu::multi:

bedzie Zuzia( moja cór tak ma):multi:

nich sie lepiej zastanowi nad imieniem:razz::diabloti:

[quote name='agbar']co racja to racja....siostrzenica mla tyz Zuzia:roll:diabla chyba w doopalonie ma:evil_lol:dziecko nie brojące to dziecko nudne ;) :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selket']Cześć :multi:
ER nie dzieci to jednak płaczą i są takie lepkie i trzeba czekać tyle lat, żeby sobie pójśc na piffko czy pod namiot..Żeby brało czynny udział w tym... :evil_lol: :evil_lol:
A Zuzia to śliczne imię..wszak moja świnia morska ma tak na imię ;)

witam :loveu::multi:

tzn ja już wole dzieci tak ponad rok jak mają...wcześniej boje się ich dotykać ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Ja wolę jak dziecko już ma własną ustabilizowanś sytuację zyciową...:evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:słuszne stwierdzenie .....i najlepiej jakby to było cudze nie własne :evil_lol:

Alicja to tysz piękne imię :loveu::loveu::loveu:.....a jakie cholery z tego wyrastaja :roll::eviltong::eviltong:

cze Żonkilku :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']witam cie oł jee oł jeeee

cześć :) :multi::loveu:

[quote name='Selket']Ja wolę jak dziecko już ma własną ustabilizowanś sytuację zyciową...:evil_lol: :evil_lol:

to takich chyba nie ma ;) :evil_lol:

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:słuszne stwierdzenie .....i najlepiej jakby to było cudze nie własne :evil_lol:

Alicja to tysz piękne imię :loveu:.....a jakie cholery z tego wyrastaja :roll::eviltong:

cze Żonkilku :loveu:

cześć :) :multi::loveu:

to ja odradzam dawać dziecku Kasia na imie ;) :evil_lol:

[quote name='apple']czeee kffiatku:loveu:

witam :multi::loveu:

[quote name='Selket']Taa...masz rację Alu..takie dzieci już duże i z doskoku dwa razy w tygodniu som najlepsze ;)

ajjjć :) :)
to na reszte czasu mi podrzucisz swoje dziecko ;) :loveu:

Posted

[quote name='Selket']Dobra...ja rodzę Ty wychowujesz :evil_lol: Nie lubię Kaś :( A KAroliny też beznadziejne som..wiem po sobie :oops: :oops:

:roll::roll: nie lubisz mnie :placz::placz:

dobra to jesteśmy ugadane :multi::multi:

Posted

[quote name='gops']heheh jakie plany ..kurcze
ja tam lubie Karoliny :razz:

ja też...nie wiem co ona chce od tych Karolin :roll::roll:

[quote name='Selket']Ciebie lubiam :evil_lol: :evil_lol: A ja nie lubię Karolin, bo są brzydkie i goopie :placz: :placz:
No trzeba się ustawić w życiu ;)

i masz farta koleżanko ;) :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

a Ty będziesz brzydka jak Cię kopnę za takie głupie gadanie ;) :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Selket']Dobranoc :loveu:

była dobra ....
dzień dobry :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']a tu co ....żłobek zakładacie :razz::razz:

szkoda ze nie kilka lat wcześniej :diabloti:

bereczek :loveu::multi:

kilka lat wcześniej to ja też byłabym w tym żłobku ;) :evil_lol::evil_lol:

witaj :loveu::loveu::multi:

Posted

ALe też byś dała radę odchować dzieciątko, nawet będąc w żłobku :evil_lol:
Twój kopniak może mi już tylko pomóc, bo bardziej zbrzydnąć się nie da :placz: