jonQuilla Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]moge go zjeść ...moge ...moge....:modla: :modla: [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01261.jpg?t=1277633475[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ta to błagalne spojrzenie mówi samo za siebie [/B][/FONT][/COLOR][quote name='deer_1987']A jak tam plec krolika? zostal chlopcem? Piekna ma ta mordke, i kolor takiej kawy z mlekiem :)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pisałam już kilka razy że na 100% jest chłopem, widziałam wielokrotnie wacka kiedy próbował uprawiać sex z moją ręką bądź nogą :evil_lol: jajek natomiast nie widziałam ani nie wyczułam bo nie sprawdzam mu podwozia ani nie macam, on nie lubi jak się go jakoś przewraca i toleruje jedynie dotykanie górnej wierzchni, denerwuje się jak próbuję go pogłaskać pod brodą ;) póki co mnie nie ugryzł ani razu i chcę aby tak zostało więc nie robię tego czego nie lubi [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [COLOR=Navy][B]Max jak się go kiciało pod bródką to boxował :)[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04234.jpg?t=1277563334[/url] [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04241.jpg?t=1277563395[/url] wiedziałam, że w końcu nadejdzie dzień, w którym Salsa i Teoś zakończą żywot, bo ich Pańcia zamorduje ich:diabloti: [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01261.jpg?t=1277633475[/url] mogę w końcu zjeść ten pasztet? :cool3: Quote
zaba14 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01248.jpg?t=1277633390[/url] jaki maślak!! daj mi ją!! :) jest cudna :D za to moją wredotę oddam Cie i dopłacę <lol> Quote
wejherstaff Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01288.jpg?t=1277633725[/URL] Teodor Wspaniały :D Jak ja go kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Salsa z tymi swoimi oczami jak u kota ze Shreka moglaby spokojnie zebrac na ulicy i zarabiac fortune:evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Tak, lubi zabierać mu marchew a najlepsze jest to że jak daję jej bezpośrednio marchew to owszem zje ale nie tak chętnie jak tą Teodorową. :stupid:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]koniec ;)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]bo ta marchew teodorkowa pachnie teodorkiem a to już PRAWIE jak skosztowanie odrobinki teodorka!:evil_lol::evil_lol: ta fota z błagalnym wzrokiem genialna! dokładnie-sępienie o kąsek pasztecika:diabloti: nic dziwnego-teodor jest słodki;) Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='jonQuilla']: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pisałam już kilka razy że na 100% jest chłopem, widziałam wielokrotnie wacka kiedy próbował uprawiać sex z moją ręką bądź nogą :evil_lol: jajek natomiast nie widziałam ani nie wyczułam bo nie sprawdzam mu podwozia ani nie macam, on nie lubi jak się go jakoś przewraca i toleruje jedynie dotykanie górnej wierzchni, denerwuje się jak próbuję go pogłaskać pod brodą ;) póki co mnie nie ugryzł ani razu i chcę aby tak zostało więc nie robię tego czego nie lubi [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Edytowalas post i dodalas odp dla mnie i nie widzialam :D Znam samiczki co kopuluja tez :D Quote
jonQuilla Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Max jak się go kiciało pod bródką to boxował :)[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no to miałaś boxera w domu ;)[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Izabela124.'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04234.jpg?t=1277563334[/URL] [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04241.jpg?t=1277563395[/URL] wiedziałam, że w końcu nadejdzie dzień, w którym Salsa i Teoś zakończą żywot, bo ich Pańcia zamorduje ich:diabloti: [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01261.jpg?t=1277633475[/URL] mogę w końcu zjeść ten pasztet? :cool3:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i tak długo ich przy życiu trzymałam ;) pies 3 lata a królik pół roku :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='zaba14'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01248.jpg?t=1277633390[/URL] jaki maślak!! daj mi ją!! :) jest cudna :D za to moją wredotę oddam Cie i dopłacę <lol>[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Dopłaty nie chcę, zamieniam się od razu ;) Po kilku dniach doceniłabyś swoją wredotę i przeklinała dzień, w którym postanowiłaś ją wymienić :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa tylko w domu jest maślaczkiem kochanym, wychodząc z nią na spacer trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte bo niestety inne psy i ludzie są źli. Ona boi się w zasadzie wszystkiego i jeśli ktoś bądź coś wydaje jej się za duże, za szybkie, za gwałtowne, za hałaśliwe to zaczyna się bronić. Na ulice bez kagańca nie ma szans wyjść a i w namordniku czasami potrafi wyskoczyć choć już rzadko bo cały czas ćwiczymy. Męczące jest posiadanie psa z agresywnymi zachowaniami, idąc na spacer muszę myśleć gdzie nie będzie ludzi albo gdzie ich będzie mało ale żeby miejsce było takie cobym miała dobrą widoczność na teren. [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='wejherstaff'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01288.jpg?t=1277633725[/URL] Teodor Wspaniały :D Jak ja go kocham :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:) to chociaż Ty go kochasz mnie dziś obudził o 4 w nocy i rzucał metalową miseczką po klatce a potem jak ją zabrałam to zaczął drapać i gryźć kraty :splat: a ostatnio już był taki spokój nocami [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='chita']Salsa z tymi swoimi oczami jak u kota ze Shreka moglaby spokojnie zebrac na ulicy i zarabiac fortune:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to jest dobry pomysł :) muszę to przemyśleć...niedługo będzie jarmark dominikański więc jakbym ją postawiła na Długiej w gdańsku to by pewnie troszkę zebrała kasy :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='agaga21']bo ta marchew teodorkowa pachnie teodorkiem a to już PRAWIE jak skosztowanie odrobinki teodorka!:evil_lol::evil_lol: ta fota z błagalnym wzrokiem genialna! dokładnie-sępienie o kąsek pasztecika:diabloti: nic dziwnego-teodor jest słodki;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pewnie masz racje :evil_lol: jakiś czas temu przy sprzątaniu wyrzuciłam z klatki na podłogę niedojedzony kawałek kapusty pekińskiej ;) odwróciłam się na chwilę i gdy chciałam go podnieść to nie było a ruda się oblizywała :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']Edytowalas post i dodalas odp dla mnie i nie widzialam :D Znam samiczki co kopuluja tez :D[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakbyś przeczytała uważnie to byś wiedziała że nie o samą kopulację mi chodziło tylko o to że widziałam jego penisa[/B][/FONT][/COLOR] Quote
wejherstaff Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:) to chociaż Ty go kochasz mnie dziś obudził o 4 w nocy i rzucał metalową miseczką po klatce a potem jak ją zabrałam to zaczął drapać i gryźć kraty :splat: a ostatnio już był taki spokój nocami [/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][/QUOTE] No to wiesz co znaczy mies szczenie staffika w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a razy 7 :crazyeye: :cool3::cool3::cool3: Jest BOSKO ;) Quote
jonQuilla Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry w poniedziałek słoneczny:)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witamy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='wejherstaff']No to wiesz co znaczy mies szczenie staffika w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a razy 7 :crazyeye: :cool3::cool3::cool3: Jest BOSKO ;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: hahaha...no to pięknie :glaszcze: trzymaj się ;) ale już niedługo maluchy pójdą do nowych domów a także nie będą się już budzić w środku nocy a ja zostanę z królikiem, który najbardziej aktywny jest późnym wieczorem i wczesnym rankiem :mdleje: co też mnie skusiło żeby wziąć sobie takiego egoistę do domu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co też mnie skusiło żeby wziąć sobie takiego egoistę do domu :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Mniłość;):evil_lol: Quote
kajkoowa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] mnie dziś obudził o 4 w nocy i rzucał metalową miseczką po klatce a potem jak ją zabrałam to zaczął drapać i gryźć kraty :splat: a ostatnio już był taki spokój nocami [/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE] Myślałam, ze tylko mój szurnięty królik tak się zachowuje:evil_lol: Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no to miałaś boxera w domu ;)[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakbyś przeczytała uważnie to byś wiedziała że nie o samą kopulację mi chodziło tylko o to że widziałam jego penisa[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Nie znam polskich sloganow jak wacek :P Quote
olekg89 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Noo popatrzcie wielka zagramaniczna się znalazła pare lat po drugiej stronie morza i już języka polskiego zapomniała.Śmiechu warte ,żenada. Hejka Żonkilku:) Quote
Vectra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nie wiem o co chodzi , ale Deer tu raportuje posty , że ją obrażacie ... Więc moja prośba - nie karmić trolla :) Quote
jonQuilla Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Maks i Spark']Mniłość;):evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]... jest ślepa :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Kaja10014']Myślałam, ze tylko mój szurnięty królik tak się zachowuje:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie, raczej wszyscy właściciele królików mają podobne doświadczenia :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Maks i Spark']Hello słonecznym popołudniem:)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam witam :):loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='olekg89']Noo popatrzcie wielka zagramaniczna się znalazła pare lat po drugiej stronie morza i już języka polskiego zapomniała.Śmiechu warte ,żenada. Hejka Żonkilku:)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]siostrzeńcu wdeeeech i wyyyydeeeech (powtarzaj tą czynność wielokrotnie) ;):evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Vectra']Nie wiem o co chodzi , ale Deer tu raportuje posty , że ją obrażacie ... Więc moja prośba - nie karmić trolla :)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nie drap się po głowie, bo pchły przepłoszysz , masz być grzeczna , bo Deer tak chce :diabloti: Quote
agaga21 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 a tak a'propos punktów, to może ktos się domyśla, co oznaczają punkty REPUTACJI? ta czarna gwiazdka obok raportowania? te reputacyjne to też jakies karniaki czy wręcz przeciwnie i na co one, bo dostałam takie i mnie to dręczy:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='agaga21']a tak a'propos punktów, to może ktos się domyśla, co oznaczają punkty REPUTACJI? ta czarna gwiazdka obok raportowania? te reputacyjne to też jakies karniaki czy wręcz przeciwnie i na co one, bo dostałam takie i mnie to dręczy:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] jak czarna to szwarc charakter :diabloti::evil_lol: :roll:a ja se nacisłam i coś mi napisało o 10 :roll::cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Vectra']Nie drap się po głowie, bo pchły przepłoszysz , masz być grzeczna , bo Deer tak chce :diabloti:[/QUOTE] wypraszam to sobie do autorki watku nie mam nic. [quote name='agaga21']a tak a'propos punktów, to może ktos się domyśla, co oznaczają punkty REPUTACJI? ta czarna gwiazdka obok raportowania? te reputacyjne to też jakies karniaki czy wręcz przeciwnie i na co one, bo dostałam takie i mnie to dręczy:evil_lol:[/QUOTE] jak klikam przy Twoim poscie to mam Co sądzisz o poście agaga21? [LIST] [*] Zatwierdzam [*] Nie zgadzam się [/LIST] Quote
jonQuilla Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Vectra']Nie drap się po głowie, bo pchły przepłoszysz , masz być grzeczna , bo Deer tak chce :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]racja, gdzie one sobie pójdą jak je wypłoszę ze swojej czupryny ;) skoro tak chce to tak będzie :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='agaga21']a tak a'propos punktów, to może ktos się domyśla, co oznaczają punkty REPUTACJI? ta czarna gwiazdka obok raportowania? te reputacyjne to też jakies karniaki czy wręcz przeciwnie i na co one, bo dostałam takie i mnie to dręczy:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a gdzie to można znaleźć bo ja nawet nie wiem o co chodzi <ciemniaczka> :evil_lol: już wiem - dodane po chwili [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='deer_1987']wypraszam to sobie do autorki watku nie mam nic. [/QUOTE] to po jakieggo diabła mi skrzynkę raportami zaśmiecasz ? z nudów ? dla hecy ? bo polujesz na Olka ? czy na mnie ? 1 Quote
Recommended Posts