Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]moge go zjeść ...moge ...moge....:modla: :modla:
[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01261.jpg?t=1277633475[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ta to błagalne spojrzenie mówi samo za siebie

[/B][/FONT][/COLOR][quote name='deer_1987']A jak tam plec krolika? zostal chlopcem?

Piekna ma ta mordke, i kolor takiej kawy z mlekiem :)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pisałam już kilka razy że na 100% jest chłopem, widziałam wielokrotnie wacka kiedy próbował uprawiać sex z moją ręką bądź nogą :evil_lol:
jajek natomiast nie widziałam ani nie wyczułam bo nie sprawdzam mu podwozia ani nie macam, on nie lubi jak się go jakoś przewraca i toleruje jedynie dotykanie górnej wierzchni, denerwuje się jak próbuję go pogłaskać pod brodą ;) póki co mnie nie ugryzł ani razu i chcę aby tak zostało więc nie robię tego czego nie lubi

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04234.jpg?t=1277563334[/url]
[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04241.jpg?t=1277563395[/url] wiedziałam, że w końcu nadejdzie dzień, w którym Salsa i Teoś zakończą żywot, bo ich Pańcia zamorduje ich:diabloti:

[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01261.jpg?t=1277633475[/url] mogę w końcu zjeść ten pasztet? :cool3:

Posted

[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01248.jpg?t=1277633390[/url]

jaki maślak!! daj mi ją!! :) jest cudna :D za to moją wredotę oddam Cie i dopłacę <lol>

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
Tak, lubi zabierać mu marchew a najlepsze jest to że jak daję jej bezpośrednio marchew to owszem zje ale nie tak chętnie jak tą Teodorową. :stupid:[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]koniec ;)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]bo ta marchew teodorkowa pachnie teodorkiem a to już PRAWIE jak skosztowanie odrobinki teodorka!:evil_lol::evil_lol:
ta fota z błagalnym wzrokiem genialna! dokładnie-sępienie o kąsek pasztecika:diabloti:
nic dziwnego-teodor jest słodki;)

Posted

[quote name='jonQuilla']:
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pisałam już kilka razy że na 100% jest chłopem, widziałam wielokrotnie wacka kiedy próbował uprawiać sex z moją ręką bądź nogą :evil_lol:
jajek natomiast nie widziałam ani nie wyczułam bo nie sprawdzam mu podwozia ani nie macam, on nie lubi jak się go jakoś przewraca i toleruje jedynie dotykanie górnej wierzchni, denerwuje się jak próbuję go pogłaskać pod brodą ;) póki co mnie nie ugryzł ani razu i chcę aby tak zostało więc nie robię tego czego nie lubi
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Edytowalas post i dodalas odp dla mnie i nie widzialam :D

Znam samiczki co kopuluja tez :D

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Max jak się go kiciało pod bródką to boxował :)[/B][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no to miałaś boxera w domu ;)[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04234.jpg?t=1277563334[/URL]
[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04241.jpg?t=1277563395[/URL] wiedziałam, że w końcu nadejdzie dzień, w którym Salsa i Teoś zakończą żywot, bo ich Pańcia zamorduje ich:diabloti:

[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01261.jpg?t=1277633475[/URL] mogę w końcu zjeść ten pasztet? :cool3:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i tak długo ich przy życiu trzymałam ;) pies 3 lata a królik pół roku :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='zaba14'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01248.jpg?t=1277633390[/URL]

jaki maślak!! daj mi ją!! :) jest cudna :D za to moją wredotę oddam Cie i dopłacę <lol>[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Dopłaty nie chcę, zamieniam się od razu ;)
Po kilku dniach doceniłabyś swoją wredotę i przeklinała dzień, w którym postanowiłaś ją wymienić :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa tylko w domu jest maślaczkiem kochanym, wychodząc z nią na spacer trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte bo niestety inne psy i ludzie są źli. Ona boi się w zasadzie wszystkiego i jeśli ktoś bądź coś wydaje jej się za duże, za szybkie, za gwałtowne, za hałaśliwe to zaczyna się bronić. Na ulice bez kagańca nie ma szans wyjść a i w namordniku czasami potrafi wyskoczyć choć już rzadko bo cały czas ćwiczymy.
Męczące jest posiadanie psa z agresywnymi zachowaniami, idąc na spacer muszę myśleć gdzie nie będzie ludzi albo gdzie ich będzie mało ale żeby miejsce było takie cobym miała dobrą widoczność na teren.

[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='wejherstaff'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01288.jpg?t=1277633725[/URL]

Teodor Wspaniały :D

Jak ja go kocham :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:) to chociaż Ty go kochasz
mnie dziś obudził o 4 w nocy i rzucał metalową miseczką po klatce a potem jak ją zabrałam to zaczął drapać i gryźć kraty :splat: a ostatnio już był taki spokój nocami
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='chita']Salsa z tymi swoimi oczami jak u kota ze Shreka moglaby spokojnie zebrac na ulicy i zarabiac fortune:evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to jest dobry pomysł :) muszę to przemyśleć...niedługo będzie jarmark dominikański więc jakbym ją postawiła na Długiej w gdańsku to by pewnie troszkę zebrała kasy :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='agaga21']bo ta marchew teodorkowa pachnie teodorkiem a to już PRAWIE jak skosztowanie odrobinki teodorka!:evil_lol::evil_lol:
ta fota z błagalnym wzrokiem genialna! dokładnie-sępienie o kąsek pasztecika:diabloti:
nic dziwnego-teodor jest słodki;)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pewnie masz racje :evil_lol:
jakiś czas temu przy sprzątaniu wyrzuciłam z klatki na podłogę niedojedzony kawałek kapusty pekińskiej ;) odwróciłam się na chwilę i gdy chciałam go podnieść to nie było a ruda się oblizywała :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='deer_1987']Edytowalas post i dodalas odp dla mnie i nie widzialam :D

Znam samiczki co kopuluja tez :D[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakbyś przeczytała uważnie to byś wiedziała że nie o samą kopulację mi chodziło tylko o to że widziałam jego penisa[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:) to chociaż Ty go kochasz
mnie dziś obudził o 4 w nocy i rzucał metalową miseczką po klatce a potem jak ją zabrałam to zaczął drapać i gryźć kraty :splat: a ostatnio już był taki spokój nocami
[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

No to wiesz co znaczy mies szczenie staffika w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a razy 7 :crazyeye: :cool3::cool3::cool3: Jest BOSKO ;)

Posted

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry w poniedziałek słoneczny:)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witamy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='wejherstaff']No to wiesz co znaczy mies szczenie staffika w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a razy 7 :crazyeye: :cool3::cool3::cool3: Jest BOSKO ;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: hahaha...no to pięknie :glaszcze: trzymaj się ;)
ale już niedługo maluchy pójdą do nowych domów a także nie będą się już budzić w środku nocy a ja zostanę z królikiem, który najbardziej aktywny jest późnym wieczorem i wczesnym rankiem :mdleje: co też mnie skusiło żeby wziąć sobie takiego egoistę do domu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co też mnie skusiło żeby wziąć sobie takiego egoistę do domu :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Mniłość;):evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]
[/B][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
Myślałam, ze tylko mój szurnięty królik tak się zachowuje:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no to miałaś boxera w domu ;)[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakbyś przeczytała uważnie to byś wiedziała że nie o samą kopulację mi chodziło tylko o to że widziałam jego penisa[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Nie znam polskich sloganow jak wacek :P

Posted

Noo popatrzcie wielka zagramaniczna się znalazła pare lat po drugiej stronie morza i już języka polskiego zapomniała.Śmiechu warte ,żenada.

Hejka Żonkilku:)

Posted

[quote name='Maks i Spark']Mniłość;):evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]... jest ślepa :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Kaja10014']Myślałam, ze tylko mój szurnięty królik tak się zachowuje:evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie, raczej wszyscy właściciele królików mają podobne doświadczenia :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Maks i Spark']Hello słonecznym popołudniem:)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam witam :):loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='olekg89']Noo popatrzcie wielka zagramaniczna się znalazła pare lat po drugiej stronie morza i już języka polskiego zapomniała.Śmiechu warte ,żenada.

Hejka Żonkilku:)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi:[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]siostrzeńcu wdeeeech i wyyyydeeeech (powtarzaj tą czynność wielokrotnie) ;):evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Vectra']Nie wiem o co chodzi , ale Deer tu raportuje posty , że ją obrażacie ...
Więc moja prośba - nie karmić trolla :)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

a tak a'propos punktów, to może ktos się domyśla, co oznaczają punkty REPUTACJI? ta czarna gwiazdka obok raportowania? te reputacyjne to też jakies karniaki czy wręcz przeciwnie i na co one, bo dostałam takie i mnie to dręczy:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']a tak a'propos punktów, to może ktos się domyśla, co oznaczają punkty REPUTACJI? ta czarna gwiazdka obok raportowania? te reputacyjne to też jakies karniaki czy wręcz przeciwnie i na co one, bo dostałam takie i mnie to dręczy:evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
jak czarna to szwarc charakter :diabloti::evil_lol:

:roll:a ja se nacisłam i coś mi napisało o 10 :roll::cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Nie drap się po głowie, bo pchły przepłoszysz , masz być grzeczna , bo Deer tak chce :diabloti:[/QUOTE]
wypraszam to sobie do autorki watku nie mam nic.

[quote name='agaga21']a tak a'propos punktów, to może ktos się domyśla, co oznaczają punkty REPUTACJI? ta czarna gwiazdka obok raportowania? te reputacyjne to też jakies karniaki czy wręcz przeciwnie i na co one, bo dostałam takie i mnie to dręczy:evil_lol:[/QUOTE]
jak klikam przy Twoim poscie to mam

Co sądzisz o poście agaga21?
[LIST]
[*] Zatwierdzam
[*] Nie zgadzam się
[/LIST]

Posted

[quote name='Vectra']Nie drap się po głowie, bo pchły przepłoszysz , masz być grzeczna , bo Deer tak chce :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]racja, gdzie one sobie pójdą jak je wypłoszę ze swojej czupryny ;)
skoro tak chce to tak będzie :cool3:
[/B][/FONT][/COLOR]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a gdzie to można znaleźć bo ja nawet nie wiem o co chodzi <ciemniaczka> :evil_lol:

już wiem - dodane po chwili [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']wypraszam to sobie do autorki watku nie mam nic.

[/QUOTE]
to po jakieggo diabła mi skrzynkę raportami zaśmiecasz ?
z nudów ? dla hecy ? bo polujesz na Olka ? czy na mnie ?

• Upvote 1