jonQuilla Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='deer_1987']Bo dogo takie jest.. a ty zapomnialas o naszym forum ejamniki :( :shake: nie zapomniałam... za mało czasu na zbyt dużą ilość różnych for :roll: Quote
M&S Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='jonQuilla']dopiero około 16 godziny wróciłam całkowicie do świata żywych :evil_lol: dogo praktycznie mi nie działa :angryy: To miło, że wróciłaś ;) ...mi też nie działa :mad: A. Quote
Rinuś Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 haha uwielbiam takie imprezy :evil_lol::evil_lol: \ Ja ostatnio piłam tequile,piwo i kamikadze i tez było zajebi***e :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całą niedziele zdychałam :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']To miło, że wróciłaś ;) ...mi też nie działa :mad: A. póki co działa całkiem sprawnie ale na wszelki wypadek odpukam :eviltong: [quote name='Izabela124.']Ha ha to poszalałaś:evil_lol: czasami trzeba ;) [quote name='Rinuś']haha uwielbiam takie imprezy :evil_lol::evil_lol: \ Ja ostatnio piłam tequile,piwo i kamikadze i tez było zajebi***e :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całą niedziele zdychałam :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to się mówi --> cierp ciało jakżeś chciało Quote
Kaya93 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Hej Wam:cool3: Haha :evil_lol: jak szaleć to szaleć:diabloti: jak tam sie czujesz? :razz: Quote
agbar Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 O matko nie ma mnie a tu takie balety:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Kaya93']Hej Wam:cool3: Haha :evil_lol: jak szaleć to szaleć:diabloti: cześć :multi::loveu: [quote name='Kaya93']jak tam sie czujesz? :razz: [quote name='deer_1987']Jak dzisiaj z glowa? już później było świetnie :cool3: [quote name='Maks i Spark']Hello witanko ;):lol: A. [quote name='halgre58']Witam się [quote name='bianka19']Witamy się :loveu: [quote name='Maks i Spark']Witanko we wtorek A. cześć Wam :multi::loveu: [quote name='agbar']O matko nie ma mnie a tu takie balety:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: widzisz ile straciłaś :diabloti: *** obecnie mało czasu mam więc zdjęć jakichkolwiek Salsowych raczej nie będzie :shake: cały czas jestem albo w pracy albo biegam z siostrą i coś załatwiamy itd. po weekendzie wszystko wróci do normy :multi: ja nie mogę się doczekać już czwartku bo wtedy zaczyna mi się urlop :loveu: zaangażowałam sąsiadkę żeby wyszła z moją kluską w sobotę jak cała rodzina będzie się weselić, trzymajcie kciuki żeby nie rozrabiała ta mała glizda zarówno na spacerze jak i w domu, co prawda mój dziadek będzie w domu więc pewnie położy się u niego ale z nią nigdy nie wiadomo w zasadzie :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Gdzie Ty pracujesz, że masz aż tyle urlopu ?:angryy::mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 trzymajcie kciuki żeby nie rozrabiała ta mała glizda zarówno na spacerze jak i w domu Taki aniołek miałby rozrabiać? ;) Quote
.Agata. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Już poszedł pan kac ? :evil_lol: czekamy na Salsikowe zdjęcia :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Rinuś']Gdzie Ty pracujesz, że masz aż tyle urlopu ?:angryy::mad: tyle? przysługuje mi 19 dni a wybrałam teraz 17 bo umowę mam do końca listopada więc później nie miałabym kiedy wybrać reszty urlopu :) :evil_lol: [quote name='Ania!']Taki aniołek miałby rozrabiać? ;) aniołek z rogami :diabloti: Salsa jest niedobra jak zostaje sama w domu, niszczy i jest dość głośna :eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Agata_Roki']Już poszedł pan kac ? :evil_lol: czekamy na Salsikowe zdjęcia :loveu::loveu: jak najbardziej :evil_lol: foty najprawdopodobniej dopiero w przyszłym tygodniu, chyba że znajdzie się jakaś chwila na zabranie psa na porządne bieganie :eviltong: Quote
taxelina Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No to poczekamy spokojnie na foty :P my wczoraj nie moglismy isc do parku bo jak lunelo to cala noc padalo.. Quote
karolina1 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Na spacerek ciotka żeby tu dla nas foty były :mad: :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 nie machać na mnie kijami tylko czytać co piszę :eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='jonQuilla']foty najprawdopodobniej dopiero w przyszłym tygodniu, chyba że znajdzie się jakaś chwila na zabranie psa na porządne bieganie :eviltong: ...no dobra, niech i tak będzie ;) A. Quote
Recommended Posts