Bartiśkowa_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Witajcie :multi: Jak tam u was z pogodą ?? u nas nawet trochu śniegu spadło :cool3: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witajcie :multi: Jak tam u was z pogodą ?? u nas nawet trochu śniegu spadło :cool3: A u nas cały czas sypie, wkrótce będzie superaśnie ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 jbk napisał(a):A u nas cały czas sypie, wkrótce będzie superaśnie ;) Fajnie macie :-D O to fajnie będziesz moim informatorem co do śniegu bo wybiermay się do ustronia niedługo z psiakami połazić po oklicach :lol: Może nawet w sobotę nam się uda Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Fajnie macie :-D O to fajnie będziesz moim informatorem co do śniegu bo wybiermay się do ustronia niedługo z psiakami połazić po oklicach :lol: Może nawet w sobotę nam się uda Oooo! To będziecie blisko ;) W jakich godzinach się wybieracie? Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Pojawiłaś się gdzieniegdzie, a tu Cię nie ma? Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Dzień Dobrujcie :multi::loveu::loveu: Śniegu u Nas w ogóle nie ma, jedynie mróz bo kałuże są pozamarzane więc klimatu świąt nie ma :roll: W wigilie się wkurzyłam bo szłam do pracy od 10 do 13 a jeszcze 2 godziny po zamknięciu sklepu czekałam na konwój coby kasę ode mnie odebrali...a mieli przyjechać między 12 a 13 :angryy::angryy: Przez ten czas dzwoniłam do nich chyba z 10 tysięcy razy a było cały czas zajęte...raz sie udało mi dodzwonić przez inny nr. i koleś powiedział że zgłosi to konwojentom.......a jak gostek przyjechał w końcu po 15 godzinie to mówie do niego że czekam od 2 godzin a on mi mówi że nic mu nikt nie zgłosił :angryy::angryy: no myślałam że zastrzele :placz: Chciałam po pracy iść jeszcze kupić mojej mamie coś pod choinkę ale już nie dałam rady bo dzwoniła żebym po pracy jak najszybciej wróciła do domu bo trzeba choinkę ubrać i w kuchni trochę pomóc :roll: Wieczorem po kolacji spotkałam się z koleżanką, poszłyśmy z psami do parku i jakiś gostek na Salsę wyskoczył ze smyczą łańcuszkową... Bo szedł z dziewczyną i dwoma psami a ja ich nie widziałam i Salsa pobiegła w ich kierunku...zaczęłam ją wołać a ona stała i merdała ogonem do tamtych psów z kilku metrów a ten koleś podszedł i zaczął wymachiwać smyczą przed nią wiec spytałam czy go nie popieprzyło przez przypadek...idiota będzie mi na psa wyskakiwał tym bardziej że Salsa merdała ogonem i nie miała złych zamiarów. :mad: Quote
Dozia_13 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Witamy się to to Cię załatwili w Święta...:angryy: A ten typ zwyczajnie nie zna sie na psach i nie wie o co im chodzi gdy meradaja ogonem, czy szczerza ząbki... więc i ja bym jemu powiedziała pare słów...:mad: Causki dla Salsuni Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 w końcu znalazł się czas żeby iść z psem na spacer i napstrykać zdjęć :eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:spakowana na tą Teneryfę ...bo ja czekam ino aż się Klockowa pojawi ;) o tak ja też już jestem spakowana... więc czekamy obie na Klockową... mam nadzieję że Mr. Santa nie będzie miał nic przeciwko :cool3::cool3: Oć do Nas .....Salsa pobiega po śnieżku ;) hmm...bardzo chętnie, ten mały upiór uwielbia śnieg a u nas jak widać tylko liście :) Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :razz::razz:spakowana na tą Teneryfę ...bo ja czekam ino aż się Klockowa pojawi ;) Oć do Nas .....Salsa pobiega po śnieżku ;) Quote
Dozia_13 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 http://images27.fotosik.pl/306/fc4c9f42e92f9688.jpg Jak ja luie takie foteczki...:loveu: szczęśliwy pies...:multi::multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Oooo! To będziecie blisko ;) W jakich godzinach się wybieracie? No może by się nam udało nawet spotkać:lol: Chociaż w sobotę to raczej tata nie bedzie w stanie bo dziś świąteczna imprezka sie zapdowiada bardziej w niedziele pojedziemy :cool3: tak popołudniu http://images27.fotosik.pl/306/fc4c9f42e92f9688.jpg szalejąca Salsunia :loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :loveu:Cześć Siostra:loveu: Ale Salsa szaleje na spacerku:evil_lol: Buzi buzi:loveu: Quote
jbk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Piękna Salsunia, jak zwykle :) Dzień dobry Żonkilciu ;) Quote
Izabela124. Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hej:loveu: Widziałam potfffora:loveu::multi: Quote
Recommended Posts