Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Witajcie :multi:
Jak tam u was z pogodą ?? u nas nawet trochu śniegu spadło :cool3:

A u nas cały czas sypie, wkrótce będzie superaśnie ;)

Posted

jbk napisał(a):
A u nas cały czas sypie, wkrótce będzie superaśnie ;)

Fajnie macie :-D O to fajnie będziesz moim informatorem co do śniegu bo wybiermay się do ustronia niedługo z psiakami połazić po oklicach :lol: Może nawet w sobotę nam się uda

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Fajnie macie :-D O to fajnie będziesz moim informatorem co do śniegu bo wybiermay się do ustronia niedługo z psiakami połazić po oklicach :lol: Może nawet w sobotę nam się uda

Oooo! To będziecie blisko ;) W jakich godzinach się wybieracie?

Posted

Dzień Dobrujcie :multi::loveu::loveu:

Śniegu u Nas w ogóle nie ma, jedynie mróz bo kałuże są pozamarzane więc klimatu świąt nie ma :roll:

W wigilie się wkurzyłam bo szłam do pracy od 10 do 13 a jeszcze 2 godziny po zamknięciu sklepu czekałam na konwój coby kasę ode mnie odebrali...a mieli przyjechać między 12 a 13 :angryy::angryy:
Przez ten czas dzwoniłam do nich chyba z 10 tysięcy razy a było cały czas zajęte...raz sie udało mi dodzwonić przez inny nr. i koleś powiedział że zgłosi to konwojentom.......a jak gostek przyjechał w końcu po 15 godzinie to mówie do niego że czekam od 2 godzin a on mi mówi że nic mu nikt nie zgłosił :angryy::angryy: no myślałam że zastrzele :placz:
Chciałam po pracy iść jeszcze kupić mojej mamie coś pod choinkę ale już nie dałam rady bo dzwoniła żebym po pracy jak najszybciej wróciła do domu bo trzeba choinkę ubrać i w kuchni trochę pomóc :roll:

Wieczorem po kolacji spotkałam się z koleżanką, poszłyśmy z psami do parku i jakiś gostek na Salsę wyskoczył ze smyczą łańcuszkową...
Bo szedł z dziewczyną i dwoma psami a ja ich nie widziałam i Salsa pobiegła w ich kierunku...zaczęłam ją wołać a ona stała i merdała ogonem do tamtych psów z kilku metrów a ten koleś podszedł i zaczął wymachiwać smyczą przed nią wiec spytałam czy go nie popieprzyło przez przypadek...idiota będzie mi na psa wyskakiwał tym bardziej że Salsa merdała ogonem i nie miała złych zamiarów. :mad:

Posted

Witamy się to to Cię załatwili w Święta...:angryy:

A ten typ zwyczajnie nie zna sie na psach i nie wie o co im chodzi gdy meradaja ogonem, czy szczerza ząbki... więc i ja bym jemu powiedziała pare słów...:mad:
Causki dla Salsuni

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:spakowana na tą Teneryfę ...bo ja czekam ino aż się Klockowa pojawi ;)

o tak ja też już jestem spakowana...
więc czekamy obie na Klockową... mam nadzieję że Mr. Santa nie będzie miał nic przeciwko :cool3::cool3:

Oć do Nas .....Salsa pobiega po śnieżku ;)

hmm...bardzo chętnie, ten mały upiór uwielbia śnieg a u nas jak widać tylko liście :)