jonQuilla Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 BeaC napisał(a):ja też............ witaj zasmarkańcu było z gołą pupą po deszczu biegać???:diabloti: cześć :multi::multi: nie biegałam z gołą pupą...w zasadzie nie wiem czemu się przeziębiłam, byłam ciepło ubrana :) :eviltong: grzane piwo źle pachnie :) :evil_lol: Selket napisał(a):Śliczna sunia ;) Zdrówka życzę :D a dziękujemy dziękujemy....Salsa już popada w samozachwyt ;) Miło gościć Ciebie u Nas :) :multi::multi: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No i jak smarkulko? Lepiej dzisiaj......eeee co ja gadam jak może być lepiej....dzisiaj poniedziałek.... to pewno masz pogorszenie stanu :diabloti: Całuski:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 apple napisał(a):No i jak smarkulko? Lepiej dzisiaj......eeee co ja gadam jak może być lepiej....dzisiaj poniedziałek.... to pewno masz pogorszenie stanu :diabloti: Całuski:loveu: cześć :multi::multi::loveu: nie lubicie mnie bo mi tak wypominacie te smarki i wypominacie :evil_lol::evil_lol: jestem załamana tym poniedziałkiem :placz: dzisiaj do późna w szkole, jutro też a siostra już jutro wybywa z pl :roll::roll: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć :multi::multi::loveu: nie lubicie mnie bo mi tak wypominacie te smarki i wypominacie :evil_lol::evil_lol: jestem załamana tym poniedziałkiem :placz: dzisiaj do późna w szkole, jutro też a siostra już jutro wybywa z pl :roll::roll:Jak nie lubimy jak lubimy ale podokuczac trzeba tak dla rozgrzewki od rana :cool3:..... Nie płakaj ja tez wysiedzialam swoje w szkole dlatego mam tera taki plaski tyłek:evil_lol: A siostra wróci i kupi ci max factora:razz: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Jak nie lubimy jak lubimy ale podokuczac trzeba tak dla rozgrzewki od rana :cool3:..... Nie płakaj ja tez wysiedzialam swoje w szkole dlatego mam tera taki plaski tyłek:evil_lol: A siostra wróci i kupi ci max factora:razz: no skoro tak mówisz to wierzę że mnie lubicie :evil_lol::evil_lol: <naiwniak> w sumie siostra szybko wróci bo jakiś rok temu skręciła sobie kolanko tańcząc i do teraz nie działa tak jak powinno...robiła badania, prześwietlenia i ma jakiś uszczerbek w rzepce...dzisiaj ma USG robione i będzie musiała wrócić na jakieś 2,5 tygodnia bo będą jej zastrzyki robić..............może wtedy nie dostanę tylko jednego max factora :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 jonQuilla napisał(a):no skoro tak mówisz to wierzę że mnie lubicie :evil_lol::evil_lol: <naiwniak> w sumie siostra szybko wróci bo jakiś rok temu skręciła sobie kolanko tańcząc i do teraz nie działa tak jak powinno...robiła badania, prześwietlenia i ma jakiś uszczerbek w rzepce...dzisiaj ma USG robione i będzie musiała wrócić na jakieś 2,5 tygodnia bo będą jej zastrzyki robić..............może wtedy nie dostanę tylko jednego max factora :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hmmmm jakoś to taki interesownie zabrzmiało :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Hmmmm jakoś to taki interesownie zabrzmiało :diabloti: :oops::oops::oops: ale mi wstyd :) Quote
Selket Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dzień dobry! Jak zdróweczko smarkulko? :D Ja już się dziś w swojej szkółce nasiedziałam, a teraz uczyć się zamierzamy ;( A my również mamy swoją galeryjkę i zapraszamy ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107766 Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 jonQuilla napisał(a)::oops::oops::oops: ale mi wstyd :)nie potrzebnie:diabloti:jakbym miala starszą siostre z dopływem funciaków tez bym nie miała skrupułów:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 mia_mia napisał(a):witanko :cool1: cześć :multi::loveu: Selket napisał(a):Dzień dobry! Jak zdróweczko smarkulko? :D Ja już się dziś w swojej szkółce nasiedziałam, a teraz uczyć się zamierzamy ;( A my również mamy swoją galeryjkę i zapraszamy ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107766 Hej :) :multi: zdróweczko okiej...katarek już mniej męczy ale męczy :) :eviltong::eviltong: apple napisał(a):nie potrzebnie:diabloti:jakbym miala starszą siostre z dopływem funciaków tez bym nie miała skrupułów:evil_lol: :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba korzystać i się wspierać :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dopsz że nie stosuję Max Factorów ....bo mnie siostra nie sponsoruje :mad: Dobrej nocki Córuś :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Alicja napisał(a):dopsz że nie stosuję Max Factorów ....bo mnie siostra nie sponsoruje :mad: Dobrej nocki Córuś :loveu::loveu::loveu: dobrej nocki i dzień dobry ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):Berek sisko cześć siska cześć :) :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wdepnąwszy z samego raniolka ...bo potem nie wiem jak z czasem będe wyglądać ....a jakby to było do córci nie zajrzeć :calus: Quote
jonQuilla Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Alicja napisał(a):Wdepnąwszy z samego raniolka ...bo potem nie wiem jak z czasem będe wyglądać ....a jakby to było do córci nie zajrzeć :calus: cieszę się że wdepłaś ;) do Nas :multi::multi: też nie wiem jakby to było nie zajrzeć :) :evil_lol::evil_lol: tygra napisał(a):dzieńdoberek Żonkilkowa :) cześć Tygrysowa :) :multi::loveu: *** Moja siostra dzisiaj o 21:15 wylatuje więc w końcu będę miała czas żeby popstrykać Salsie zdjecia i spokojnie je wrzucić tutaj :) Nic mi się nie chce...ta pogoda mnie dobija :roll: Wstałam rano i patrzę za okno a tam śnieg gdzieniegdzie leży :roll::roll: a teraz zaczął padać śnieg z deszcze...roztapia się momentalnie i jest tak szaro, brudno i mokro :angryy::angryy::angryy: NAJWYŻSZY CZAS NA WIOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jonQuilla napisał(a): NAJWYŻSZY CZAS NA WIOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!! No to własnie wiosna :diabloti: Quote
BeaC Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jonQuilla napisał(a): Wstałam rano i patrzę za okno a tam śnieg gdzieniegdzie leży :roll::roll: a teraz zaczął padać śnieg z deszcze...roztapia się momentalnie i jest tak szaro, brudno i mokro :angryy::angryy::angryy: NAJWYŻSZY CZAS NA WIOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!! jest wiosna....jaki śnieg:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty tylko przypadkiem nie dmuchaj ani nie chuchaj bo do mnie przywiejesz ja mam JESCZE słońce wprawdzie jest zimno ale JEST SŁOŃCE Quote
jonQuilla Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 apple napisał(a):No to własnie wiosna :diabloti: taka wiosna to lipa ;) :evil_lol: BeaC napisał(a):jest wiosna....jaki śnieg:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty tylko przypadkiem nie dmuchaj ani nie chuchaj bo do mnie przywiejesz ja mam JESCZE słońce wprawdzie jest zimno ale JEST SŁOŃCE CHU CHU CHU !!!! u Nas słońce wyszło więc chmury śniegowe poleciały w Polskę, strzeżcie się :) !!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Selket Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dzień dobry ;) Od samego ranka piękne słoneczko,,tylko strasznie zimny wiatr wieje.. Ale jak siedzi w domku to pogoda cudna :D Quote
jonQuilla Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry ;) Od samego ranka piękne słoneczko,,tylko strasznie zimny wiatr wieje.. Ale jak siedzi w domku to pogoda cudna :D cześć :multi::multi::loveu: [quote name='evaxon']mnie tez pogoda dobija..... bleee witanko :) witaj EFF :loveu::multi::multi: *** no i siostra pożegnana :roll: znów szybko minął jej pobyt i nawet nie było czasu żeby iść razem gdzieś na piwko albo na imprezę...bleh :mad::mad: Quote
Selket Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Następnym razem, jak tylko siostra przyjedzie to idziecie na imprezkę :D Quote
Recommended Posts