jonQuilla Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 zuzolandia napisał(a):http://img267.imageshack.us/img267/8673/123nk8.jpg hmmm kochana tak bys se depilacje zrobila bo owlosione szlapki to nic trendy ;-) hihiihihihihihihihiihihi witanko poswiateczne!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: depilacje powiadasz...toć to boli :) :evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu: Selket napisał(a):To jak się będę zamykała w sobie to dam CI kluczyk, to mnie wydobędziesz ;) Pańcia, nóżki mi zmarzną, przykryj je :D dobra to czekam na kluczyk jakby co ;) spoko spoko...potem sama je schowała :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 oki..prześlę Ciebie paczką kluczyk ;) No, schowała, jak jej zupełnie odmarzły to wciągneła sopelki pod kordłę :D Quote
jonQuilla Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Selket napisał(a):oki..prześlę Ciebie paczką kluczyk ;) No, schowała, jak jej zupełnie odmarzły to wciągneła sopelki pod kordłę :D oki to czekam na paczuszkę :) :multi::multi: *** Mam fotki :multi::multi: Quote
Selket Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jaki mam fajowy patyczek, i kolegę, i dołek w pisku.I jaka ja sama jestem fajowa :loveu: :loveu: Paczuszke już pakuję ;) Quote
jonQuilla Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Selket napisał(a):Jaki mam fajowy patyczek, i kolegę, i dołek w pisku.I jaka ja sama jestem fajowa :loveu: :loveu: Paczuszke już pakuję ;) Kolega był bardziej irytujący niż fajowy...Salsa go zlewała bo miała swój patyczek i tylko on ją interesował a piesek też za wszelką cenę chciał się pobawić tym patyczkiem i mojej suni się to nie podobało. Kilka razy go odgoniła od patyka, naszczekała na niego itd, ale myślałam że cierpliwość jej się skończy i ją poniesie...na całe szczęście piesek chyba zauważył że kijek nie w rozmiarach dla niego i sobie gdzieś pobiegł w siną dal :) :evil_lol: Selket napisał(a):Hmmm...patyczek w sam raz dla Malutkiej ;) baaa....ja znalazłam dla niej taki patyczek :evil_lol: Quote
Selket Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dobranoc :loveu: :loveu :loveu: A jutro dawaj zdjęcia z wiekszym patyczkiem ;) Quote
jonQuilla Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Selket napisał(a):Dobranoc :loveu: :loveu :loveu: A jutro dawaj zdjęcia z wiekszym patyczkiem ;) a ja mówię dzień dobry :multi: dzisiaj fotów nie będzie :) ale na następnym spacerku postaramy się o większy kijek :evil_lol: Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 RATUNKU SISKO!!!!!!!!!! ZASYPUJE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Selket Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bereczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak to foteczek nie będzie :( :( :( No i widzisz nachuchałaś do Apple i ją teraz zasypało :( Jakaś Ty niedobra z samego rana ;) :D Quote
BeaC Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 apple napisał(a):RATUNKU SISKO!!!!!!!!!! ZASYPUJE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciebie też:crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie już zasypało..................:-( witaj Joint`killa:diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hielloooo w popoludniowy zasypowy dzionekkk ;-) kaj lazisz??? ze ciem ni ma??? Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Siska!!!! Zasypało Cie czy co? Daj no głos bo się martwie :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Siska!!!! Zasypało Cie czy co? Daj no głos bo się martwie :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hauu hauuu:diabloti::evil_lol: hej hej Gilku:multi: hej hej ślicznotko:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]RATUNKU SISKO!!!!!!!!!! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ZASYPUJE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_8.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja nie mam z tym nic wspólnego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Bereczek Jak to foteczek nie będzie No i widzisz nachuchałaś do Apple i ją teraz zasypało Jakaś Ty niedobra z samego rana [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu: a no widzisz nie miałam dzisiaj nawet czasu na fotki :roll: ja już nie dmucham :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Ciebie też mnie już zasypało.................. witaj Joint`killa [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::loveu::multi::multi: w Gdańsku dzisiaj słońce pięknie swieciło do południa a potem pięknie zasypało Nas śniegiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia']hielloooo w popoludniowy zasypowy dzionekkk kaj lazisz??? ze ciem ni ma???[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Kudłata :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']hauu hauuu hej hej Gilku hej hej ślicznotko[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Siska!!!! Zasypało Cie czy co? Daj no głos bo się martwie [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]nie zasypało, nie zasypało :) Dzisiaj szwagier zadzwonił spytać czy może wpaść zrobić mi formatowanie dysku i jak przyszedł okazało się że wymienia mi całego kompa :) skrzynia tylko została stara :multi::multi: Procesor, płyte główną i graficzną przywiózł mi narzeczony mojej siostry (od swojego pc) ale mój komp był tak beznadziejny że nie pociągnąłby na tych częściach wiec mąż drugiej siostry dokupił wszystko i zadziałał...teraz mi komp śmiga aż miło :multi: Pół dnia robił tego kompa a później ja wszystko instalowałam więc dopiero jutro Was poodwiedzam :) Buzia :loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:córeńko mamcia przyszła utulić do snu [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AśkaK Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hej Żonkilku, wyłaź no już spod tego śniegu, dość tej zimy!:lol:;) Byłam, widziałam fotki patysiowe i super szczęśliwą Salsunię :loveu:, wpadnę jutro dalej ponadrabiać zaległości, ciao!:lol: Quote
jonQuilla Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:córeńko mamcia przyszła utulić do snu [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahhh to teraz juz wiem czemu tak fajnie mi się spało :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='AśkaK']Hej Żonkilku, wyłaź no już spod tego śniegu, dość tej zimy!:lol:;) Byłam, widziałam fotki patysiowe i super szczęśliwą Salsunię :loveu:, wpadnę jutro dalej ponadrabiać zaległości, ciao!:lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Asiu :multi::loveu: przypominam że już dziś jest jutro ;) :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam do Cie se pohooopać_ OPPPPPPA!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam do Cie se pohooopać_ OPPPPPPA!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/B][/FONT] [/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2: [FONT=Georgia][COLOR=Olive]to chopamy razem :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT] [/B][/FONT] Quote
Recommended Posts