Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
http://img267.imageshack.us/img267/8673/123nk8.jpg

hmmm kochana tak bys se depilacje zrobila bo owlosione szlapki to nic trendy ;-)

hihiihihihihihihihiihihi

witanko poswiateczne!!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: depilacje powiadasz...toć to boli :) :evil_lol::evil_lol:

cześć :multi::loveu:

Selket napisał(a):
To jak się będę zamykała w sobie to dam CI kluczyk, to mnie wydobędziesz ;)
Pańcia, nóżki mi zmarzną, przykryj je :D

dobra to czekam na kluczyk jakby co ;)
spoko spoko...potem sama je schowała :evil_lol::evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
oki..prześlę Ciebie paczką kluczyk ;)
No, schowała, jak jej zupełnie odmarzły to wciągneła sopelki pod kordłę :D

oki to czekam na paczuszkę :) :multi::multi:

Mam fotki :multi::multi:

Posted

Selket napisał(a):
Jaki mam fajowy patyczek, i kolegę, i dołek w pisku.I jaka ja sama jestem fajowa :loveu: :loveu:
Paczuszke już pakuję ;)

Kolega był bardziej irytujący niż fajowy...Salsa go zlewała bo miała swój patyczek i tylko on ją interesował a piesek też za wszelką cenę chciał się pobawić tym patyczkiem i mojej suni się to nie podobało. Kilka razy go odgoniła od patyka, naszczekała na niego itd, ale myślałam że cierpliwość jej się skończy i ją poniesie...na całe szczęście piesek chyba zauważył że kijek nie w rozmiarach dla niego i sobie gdzieś pobiegł w siną dal :) :evil_lol:

Selket napisał(a):
Hmmm...patyczek w sam raz dla Malutkiej ;)

baaa....ja znalazłam dla niej taki patyczek :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Dobranoc :loveu: :loveu :loveu:
A jutro dawaj zdjęcia z wiekszym patyczkiem ;)

a ja mówię dzień dobry :multi:

dzisiaj fotów nie będzie :)
ale na następnym spacerku postaramy się o większy kijek :evil_lol:

Posted

Bereczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Jak to foteczek nie będzie :( :( :(
No i widzisz nachuchałaś do Apple i ją teraz zasypało :( Jakaś Ty niedobra z samego rana ;) :D

Posted

apple napisał(a):
RATUNKU SISKO!!!!!!!!!!

ZASYPUJE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciebie też:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

mnie już zasypało..................:-(

witaj Joint`killa:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Siska!!!! Zasypało Cie czy co? Daj no głos bo się martwie :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
hauu hauuu:diabloti::evil_lol:

hej hej Gilku:multi:
hej hej ślicznotko:loveu:

Posted

[quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]RATUNKU SISKO!!!!!!!!!!
[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ZASYPUJE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_8.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja nie mam z tym nic wspólnego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Bereczek
Jak to foteczek nie będzie
No i widzisz nachuchałaś do Apple i ją teraz zasypało Jakaś Ty niedobra z samego rana [/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu:

a no widzisz nie miałam dzisiaj nawet czasu na fotki :roll:

ja już nie dmucham :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Ciebie też

mnie już zasypało..................

witaj Joint`killa
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::loveu::multi::multi:

w Gdańsku dzisiaj słońce pięknie swieciło do południa a potem pięknie zasypało Nas śniegiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='zuzolandia']hielloooo w popoludniowy zasypowy dzionekkk
kaj lazisz??? ze ciem ni ma???[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Kudłata :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']hauu hauuu

hej hej Gilku
hej hej ślicznotko[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Siska!!!! Zasypało Cie czy co? Daj no głos bo się martwie [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]nie zasypało, nie zasypało :)

Dzisiaj szwagier zadzwonił spytać czy może wpaść zrobić mi formatowanie dysku i jak przyszedł okazało się że wymienia mi całego kompa :) skrzynia tylko została stara :multi::multi:
Procesor, płyte główną i graficzną przywiózł mi narzeczony mojej siostry (od swojego pc) ale mój komp był tak beznadziejny że nie pociągnąłby na tych częściach wiec mąż drugiej siostry dokupił wszystko i zadziałał...teraz mi komp śmiga aż miło :multi:
Pół dnia robił tego kompa a później ja wszystko instalowałam więc dopiero jutro Was poodwiedzam :)

Buzia :loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Hej Żonkilku, wyłaź no już spod tego śniegu, dość tej zimy!:lol:;)
Byłam, widziałam fotki patysiowe i super szczęśliwą Salsunię :loveu:, wpadnę jutro dalej ponadrabiać zaległości, ciao!:lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:córeńko mamcia przyszła utulić do snu [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahhh to teraz juz wiem czemu tak fajnie mi się spało :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='AśkaK']Hej Żonkilku, wyłaź no już spod tego śniegu, dość tej zimy!:lol:;)
Byłam, widziałam fotki patysiowe i super szczęśliwą Salsunię :loveu:, wpadnę jutro dalej ponadrabiać zaległości, ciao!:lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Asiu :multi::loveu:

przypominam że już dziś jest jutro ;) :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam do Cie se pohooopać_ OPPPPPPA!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/B][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam do Cie se pohooopać_ OPPPPPPA!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/B][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:[/B][/FONT][FONT=Century Gothic][B]:laugh2_2:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive]to chopamy razem :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT]
[/B][/FONT]