Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martinee']jak to nie ma szatni wstyd

:evil_lol::evil_lol: w jednym budynku jest, w drugim już nie :)

[quote name='apple']Nooooooo to śmigaj

łeee :( nie ganiaj mnie tak, zdążę :)

Posted

[quote name='agbar']czesc Zonkilku...uprzejmie informuje ze widzialam cie dzis w moim ogrodku...w pelnym rozkwicie:loveu:

jak przekwitnie.. nie pisz może tego na fo...:roll:

cze żółtku :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']jak przekwitnie.. nie pisz może tego na fo...:roll:

hmm, chcesz mnie przed czymś ustrzec? :evil_lol::eviltong:

cze żółtku :loveu::loveu:

hej :multi::loveu:

ahhh....tak to ja i mój mąż :) :evil_lol::evil_lol:

nie patrzcie na mojego krzywego pyska ale na szczęście które od nas bije :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martinee']aha ;d;d czyli juz wiemy ,że na matme nie idziesz

:oops::oops::oops: wypadek przy pracy...ale za jakieś 15 minut wychodzę żeby zdążyć na drugą lekcję :) :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']buuhahaha... Żonkila... wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! :loveu::loveu::loveu:

:razz: :razz: :razz: impra była a matki ani ciotki nie zaprosiła :roll::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']jo dziękuje... nie chadzam na ślubne przytupówki.... :shake::shake:

no co ty na potupajki też nie :cool1:...ale kołocza by dała , śledziki w śmietance ;)

Posted

[quote name='Alicja']http://img210.imageshack.us/img210/8697/ssl26933sz3.jpg

wow .....to ja mam już zięcia:crazyeye:

[quote name='clockwork']buuhahaha... Żonkila... wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! :loveu:

[quote name='Alicja']
:razz: :razz: impra była a matki ani ciotki nie zaprosiła :roll::cool1:

[quote name='clockwork']jo dziękuje... nie chadzam na ślubne przytupówki.... :shake:

[quote name='Alicja']no co ty na potupajki też nie :cool1:...ale kołocza by dała , śledziki w śmietance ;)

:roflt::roflt::roflt: to było takie nagłe...spadło na mnie jak grom z nieba, spojrzeliśmy na siebie i od razu coś zaiskrzyło...nim się spostrzegłam już było po wszystkim :eviltong::evil_lol:
wybaczcie :loveu:

[quote name='apple']A ja tam chętnie bym sobie potupała:roll:

ja akurat mam coś po Klocuszkowej...nie lubię wesel, unikam ich jak tylko się da...byłam jedynie u siostry ale to z wiadomych przyczyn ;) :evil_lol:

[quote name='evaxon']buahahahahah zawsze marzyłam zeby mieć faceta z telewizji
http://img210.imageshack.us/img210/8697/ssl26933sz3.jpg

hej hejjj:loveu:

cześć :) :multi::multi:
chcesz to poznam Cię z jego kumplami ;) :evil_lol::evil_lol:

PRZEGLĄDNIJCIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://docs.google.com/EmbedSlideshow?docid=dftgr74_25fs46kfgw&pli=1

Posted

[quote name='jonQuilla']

ja akurat mam coś po Klocuszkowej...nie lubię wesel, unikam ich jak tylko się da...byłam jedynie u siostry ale to z wiadomych przyczyn ;) :evil_lol:

ja uciekłam nawet od siostry z wesela.... takie imprezy to dla mnie katorga... droga przez męki :mdleje:

PRZEGLĄDNIJCIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://docs.google.com/EmbedSlideshow?docid=dftgr74_25fs46kfgw&pli=1

miałam to ino pisało LATA SIEDEMDZIESIĄTE :grins:

Posted

[quote name='AśkaK']:lol: Haha, fajne! Przesłałam siorce i kumpeli!

Żonkilku gratki z okazji ślubu, oj nic nie mówiłaś o zaręczynach, kiedy były?:lol:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zaręczyny były jakieś 5 minut przed zrobiniem fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']ja uciekłam nawet od siostry z wesela.... takie imprezy to dla mnie katorga... droga przez męki :mdleje:

:evil_lol: ale przeżyłaś ;)

Posted

Haaa...witam wszystkich :multi::multi:

Muszę Wam coś powiedzieć...
Wczoraj poszłam spać pare minut po 23 i gdzieś o 23:30 przebudziłam się, patrze ba tel a tam sms....najlepsza kumpela napisała pare minut wcześniej smsa "obudź się, błagam"...no to odpisałam co się stało a ona napisała żebym szybko do niej na domowy zadzwoniła.
Okazało się że dzwoniła do niej matka takiej dziewczyny z którą 3 lata temu ostatni raz gadałyśmy. Mówiła że Patrycja (ta jej córka) uciekła z domu i że Kaśka (moja koleżanka) ją przetrzymuje u siebie albo u mnie.
Najlepsze jest to że Ci ludzie mieszkają 100km za Gdańskiem więc co im do łba wpadło że Patrycja będzie w Gdańsku.
Ta matka przez telefon ją cały czas oskarżała i się wydzierała a potem kazała koleżance mojej zejść przed klatkę bo tam stała :crazyeye:
Kasia powiedziała że nie zejdzie na co tamta że dzwoni na policje.
Później zadzwoniła jeszcze raz i już milszym tonem poprosiła żeby Kasia zeszła więc ona dla świętego spokoju to zrobiła a tam policja.
Okazało się że Patrycji szukają wszędzie, matka zarycza, zrozpaczona i oskarża Kasie że ona ją ma u siebie w domu.
Policja chciała w środku nocy sprawdzić mieszkanie mojej koleżanki ale się nie zgodziła to powiedzieli że o 6 rano będą z nakazem :roll:
i jeszcze mieli pretensje że skoro nie ma nic do ukrycia to czemu ich wpuścić nie chce....a jej mama już spała i jakoś tak dziwnie jakby się obudziła a po mieszkaniu chodziłaby obca baba i policja.
Normalnie spać przez tą całą akcje nie mogłam.
Rozumiem że w takich sytuacjach człowiek chce za wszelką cenę znaleźć swoje dziecko...ale jeśli ktoś mówi że nie utrzymuje już kontaktu z tą osobą od 3 czy tam 2 lat to chyba się na siłę w nocy nie naciska.
Jeszcze koleżanka rozmawiała z policjantem...pytał kiedy ostatnio rozmawiała z Patrycją itd...Kasia odpowiadała a ta matka poprawiła ją...wkręcała jej kiedy z nią się widziała i takie tam.
Nie było policji bo ta babka na koniec rozmowy Kasi z policjantem powiedziała że jej wierzy i przeprasza....ehh, dobrze że się tak skończyło....o ile się skończyło.
ahhh...musiałam się wypisać :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Bereczek Córcia :multi::loveu::multi:

a u mnie za oknem deszcz :placz::placz::placz:

cześć Mamcia :multi::multi:

u mnie też jakoś tak ponuro, co prawda deszcz nie pada ale pewnie wkrótce bedzie :placz::placz: