Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GreenEvil']Ja na szybki DT moge wziac tego malucha przedluzanego. Podrostka nie wezme bo i tak mam 5 trudnych adopcji w domu ...
Wiem ze daleko :eviltong:

pzdr
GreenEvil[/quote]
A nie mówiłam... :evil_lol:

Posted

[quote name='GreenEvil']Ja na szybki DT moge wziac tego malucha przedluzanego. Podrostka nie wezme bo i tak mam 5 trudnych adopcji w domu ...
Wiem ze daleko :eviltong:

pzdr
GreenEvil[/quote]

a nie ma jakiegoś transporta w stronę stolycy? Ciotka Green utuliłaby maluszka jak trzeba, żeby tak biduś nie płakał:razz:

Posted

no to? co robimy?
ja moge je/jego zabrac juz jutro!

ten podrostek jest smutny potwornie, nie umie sie znalezc w sytuacji w ktorej sie znalazl, nie jest plochliwy, jeszcze beda z niego koty
to jeszcz edla niego szukamy, pojechalyby by dwa... gdzies.... w jednym kierunku...

Posted

ło matko, przecież my te kociuchy juz i tak kolanem po szafach i walizkach upychamy:shake: ma ktoś jeszcze gdzieś miejsce? chocby skrawek? no przecież nie wyrzucę tych łobuzów Miaucików z domu, chociaż im się należy jak mało komu:diabloti:

Posted

boje sie jechac do schronu, boje sie o to jak ten maly sobie radzi, naprawde czas jest istotny :(

klinika to 20zl/za kota/doba, nie stac mnie na to, jestem zadluzona
poza tym oni nie chca szczepic i zostawiac w klinice, tam sa chore koty, to ryzyko, zawsze szczepia na wyjsciu

kto moglby zaoferowac kawalek podlogi tej dwojce?
wlasciwie dla malucha jest propozycja (nawet dwie), a podrostek?

szukac transportu do Green Evil lub halbiny?

Posted

Jola jak zastaniesz w schronie jakąś oswojoną kotkę - najlepiej tą biało - szarą to zamknij ją proszę w kociarni tak żeby się nie ulotniła przed niedzielą ;)

Posted

[quote name='Jola_K']
kto moglby zaoferowac kawalek podlogi tej dwojce?
wlasciwie dla malucha jest propozycja (nawet dwie), a podrostek?

szukac transportu do Green Evil lub halbiny?[/quote]

a dziewczyny nie są w stanie się podzielić tą dwójką? ja wiem, że ten mniejszy ma większe szanse ale czasami tylko w teorii. Ja miałam dwie dorosłe kocice na tymczasie i po dwóch tygodniach każda miała dom a maluchy u mnie zdążyły już dorosnąć, bo siedzą piąty miesiąc i dalej mam jeszcze trzy z sześciu

Posted

to niech dziewczyny zadecyduja, moge je zawiezc na slask, dalje trzeba by szukac transportu, jednak prosilabym o pomoc w pokryciu kosztow paliwa, naprawde juz sie splukalam
przy okazji podjechalabym do Wandy z dostawa karmy i zwirku

a przed chwila dzwonilam do schronu, kotki narazie ok
przyszedl 1,5 roczny kocurek, ponoc cudny! tygrys z bialymi znaczeniami na lapkach!
jutro ma byc kastrowany
bede w schronie to zrobie mu zdjecia

ponoc dzwonila jakas baba ze przywiezie kociaki.... rece opadaja :(

w najblizsza niedziele Na Wzgorzu w Bielsku-Bialej jest impreza, bedzie stoisko adopcyjne, zamierzamy tam byc z psami i kotami
jesli ktos jest okolic Bielska zapraszam serdecznie, im wiecej nas bedzie tym wiecej zwierzakow zabierzemy, to tylko kilka godzin w poludnie!

Posted

czekam jeszcze na jedna fakture, dlatego sie wstrzymalam z wysylka, te co mam sa juz zeskanowane
a ostatnio w koncu mam wiecej czasu na net i dzisiaj zabieram sie za podlinkowanie skanow faktur/paragonow i wklejenie wszystkich wydatkow i wplywow

Posted

dostalam telefon ze schroniska, maluszek ma juz domek w Rychwaldzie, przed chwila przyszla rodzina i go zabrala

to druga adopcja o ktorej wiem w przeciagu kilku miesiecy bezposrednio ze schroniska!

ten maluszek nadal szuka domu!