GreenEvil Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja na szybki DT moge wziac tego malucha przedluzanego. Podrostka nie wezme bo i tak mam 5 trudnych adopcji w domu ... Wiem ze daleko :eviltong: pzdr GreenEvil Quote
Agnie Koty Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 I ja się z tym zgadzam, kotów brzydkich nie ma, :evil_lol:. Nawet te dziczki z Polfy cośmy je sterylizowali ładne były! Choć dwa mnie ugryzły!:diabloti: Quote
halbina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='GreenEvil']Ja na szybki DT moge wziac tego malucha przedluzanego. Podrostka nie wezme bo i tak mam 5 trudnych adopcji w domu ... Wiem ze daleko :eviltong: pzdr GreenEvil[/quote] A nie mówiłam... :evil_lol: Quote
Tweety Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='GreenEvil']Ja na szybki DT moge wziac tego malucha przedluzanego. Podrostka nie wezme bo i tak mam 5 trudnych adopcji w domu ... Wiem ze daleko :eviltong: pzdr GreenEvil[/quote] a nie ma jakiegoś transporta w stronę stolycy? Ciotka Green utuliłaby maluszka jak trzeba, żeby tak biduś nie płakał:razz: Quote
Jola_K Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 no to? co robimy? ja moge je/jego zabrac juz jutro! ten podrostek jest smutny potwornie, nie umie sie znalezc w sytuacji w ktorej sie znalazl, nie jest plochliwy, jeszcze beda z niego koty to jeszcz edla niego szukamy, pojechalyby by dwa... gdzies.... w jednym kierunku... Quote
Tweety Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ło matko, przecież my te kociuchy juz i tak kolanem po szafach i walizkach upychamy:shake: ma ktoś jeszcze gdzieś miejsce? chocby skrawek? no przecież nie wyrzucę tych łobuzów Miaucików z domu, chociaż im się należy jak mało komu:diabloti: Quote
Jola_K Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 poznajcie cudowna historie Sreberka zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showth...51#post7515851 Quote
wandul 66 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 dzisiaj odeszla za TM ta kicia , miała kochający domek - zginęła w wyniku nieszczęsliwego wypadku , weszła pod kominek i zaplątała się w izolację Quote
Agnie Koty Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A niech to szlag. :-(Pamiętam tę kitkę, miała taki umazany równo pyszczek.... Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 wyciagac te dwa maluchy w potrzebie? Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 boje sie jechac do schronu, boje sie o to jak ten maly sobie radzi, naprawde czas jest istotny :( klinika to 20zl/za kota/doba, nie stac mnie na to, jestem zadluzona poza tym oni nie chca szczepic i zostawiac w klinice, tam sa chore koty, to ryzyko, zawsze szczepia na wyjsciu kto moglby zaoferowac kawalek podlogi tej dwojce? wlasciwie dla malucha jest propozycja (nawet dwie), a podrostek? szukac transportu do Green Evil lub halbiny? Quote
_bubu_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jola jak zastaniesz w schronie jakąś oswojoną kotkę - najlepiej tą biało - szarą to zamknij ją proszę w kociarni tak żeby się nie ulotniła przed niedzielą ;) Quote
Tweety Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Jola_K'] kto moglby zaoferowac kawalek podlogi tej dwojce? wlasciwie dla malucha jest propozycja (nawet dwie), a podrostek? szukac transportu do Green Evil lub halbiny?[/quote] a dziewczyny nie są w stanie się podzielić tą dwójką? ja wiem, że ten mniejszy ma większe szanse ale czasami tylko w teorii. Ja miałam dwie dorosłe kocice na tymczasie i po dwóch tygodniach każda miała dom a maluchy u mnie zdążyły już dorosnąć, bo siedzą piąty miesiąc i dalej mam jeszcze trzy z sześciu Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 to niech dziewczyny zadecyduja, moge je zawiezc na slask, dalje trzeba by szukac transportu, jednak prosilabym o pomoc w pokryciu kosztow paliwa, naprawde juz sie splukalam przy okazji podjechalabym do Wandy z dostawa karmy i zwirku a przed chwila dzwonilam do schronu, kotki narazie ok przyszedl 1,5 roczny kocurek, ponoc cudny! tygrys z bialymi znaczeniami na lapkach! jutro ma byc kastrowany bede w schronie to zrobie mu zdjecia ponoc dzwonila jakas baba ze przywiezie kociaki.... rece opadaja :( w najblizsza niedziele Na Wzgorzu w Bielsku-Bialej jest impreza, bedzie stoisko adopcyjne, zamierzamy tam byc z psami i kotami jesli ktos jest okolic Bielska zapraszam serdecznie, im wiecej nas bedzie tym wiecej zwierzakow zabierzemy, to tylko kilka godzin w poludnie! Quote
Tweety Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jola, przyślij, że te faktury w końcu, ja mam już za bazarki i z allegro ponad 300 zl dla Ciebie Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 czekam jeszcze na jedna fakture, dlatego sie wstrzymalam z wysylka, te co mam sa juz zeskanowane a ostatnio w koncu mam wiecej czasu na net i dzisiaj zabieram sie za podlinkowanie skanow faktur/paragonow i wklejenie wszystkich wydatkow i wplywow Quote
Tweety Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 to jak masz skany to na początek prześlij mi je mail'em, będzie szybciej. Potem podmienię na oryginały Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 dostalam telefon ze schroniska, maluszek ma juz domek w Rychwaldzie, przed chwila przyszla rodzina i go zabrala to druga adopcja o ktorej wiem w przeciagu kilku miesiecy bezposrednio ze schroniska! ten maluszek nadal szuka domu! Quote
Recommended Posts