Hund Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Zostali starzy rezydenci :-( najbardziej mi żal starego czarno białego kota :-( zawsze z boku, zawsze smutny , z połamanymi zębami :-( Nikt nie chce kotka staruszka?? TO oN!!!!!! Quote
Jola_K Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jest tam tez bialy kot, duzy, z bialymi znaczeniami, myslalam ze mam jego zdjecie, jednak nie znalazlam jest duzy, smutny.... jest tez duzy czarny, z katarem... i inne smutaski :( Quote
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tak... biedne te kociaki! Jolu, gratuluję 3333 postu! http://kwiatcienia.wrzuta.pl/audio/2vMM7jReEg/urszula_-_najpiekniejsze_piosenki_dla_dzieci_-_03_a_a_a_kotki_dwa Quote
wandul 66 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 podnosze moje kociaki - mam ich wciąz 17:placz::placz::placz: Quote
zuziaM Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 wandul 66 napisał(a):podnosze moje kociaki - mam ich wciąz 17:placz::placz::placz: A ja sie wczoraj dowiedzialam, ze na wsi niedaleko mnie okocila sie kotka i urodzila ..... 12 kociat :placz:......... wlasciciele szukaja chetnych i oferuja juz nawet karme dla nich na jakis czas ..... Mam nadzieje, ze sie im uda ..... Maluszek tez jest jeden ... 6-tygodniowy kociaczek, ktorego baba chce uspic :placz:......... Na razie egzekucja wstrzymana, bo bedzie dostawala karme dla niego , ale ..... czy dotrzyma slowa ? ? ? :-( Zaraz robie ogloszenie i powiesze w sklepie zoologicznym w Zgorzelcu. Quote
wandul 66 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 kiedys w sklepie kobieta kupowała karme dla kociąt i mimochodem zapytała , czy ktos nie chce kociaka , bo ma ich 4 maluchy- ponieważ byłam zakocona , a w okolicy nie chce , żeby ktos wiedział o mojej działaności , powiedziałam , ze popytam. Za tydzień spotkałam ją i mówię , że moge zabrac wszystkie 4 - na to ona z usmiechem odprała , że juz nie trzeba- ucieszyłam sie , że domki mają , na to usłyszałam , że je wszystkie potopiła:diabloti::diabloti::diabloti:2 miesięczne kociaczki:placz::placz::placz:Nie mogłam sobie darowac , że nie zwiełam ich odrazu:placz::placz::placz: Quote
halbina Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ciekawe... co by było z naszym gatunkiem, gdyby przeludnienie rozwiązywać w ten "humanitarny" sposób?... :angryy: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 halbina napisał(a):ciekawe... co by było z naszym gatunkiem, gdyby przeludnienie rozwiązywać w ten "humanitarny" sposób?... :angryy: oo, dobrze by było ! Ja już mam kilku kandydatów :cooldevi: Quote
wandul 66 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nadal wszyscy szukamy domku !!!! wszyscy -17 kotów!!! Quote
GreenEvil Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jola_K napisał(a):i o nim ciagle mysle, o pozostalych tez..... o nim: Japiernicze :crazyeye: ale cudo :crazyeye: cos wiecej mozna sie dowiedziec? pzdr GreenEvil Quote
_bubu_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 to schroniskowy staruszek.Strasznie biedny. Jego mi najbardziej żal ze wszystkich schroniskowych kotów. Futerko ma przepiękne. Nie wiem ile dokładnie ma lat ale jest stary, brakuje mu zębów a te co ma są połamane.. zepsute. totalna bida :shake: Siedzi i miałczy takim smutnym głosem :placz: Quote
Hund Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 GreenEvil napisał(a):Japiernicze :crazyeye: ale cudo :crazyeye: cos wiecej mozna sie dowiedziec? pzdr GreenEvil w skrócie jak go widzę to chce mi się płakać z bezsilności :( on większość czasu spędza w tym otwartym oknie :( Quote
GreenEvil Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Stan zebow o niczym nie swiadczy - mamy teraz pod opieka kociczke 2-letnia, ktorej zostaly tylko kielki - reszte trzeba bylo usunac, bo miala bagno zamiast zebow. :( To jest kocurek? potrzebuje wiecej info - wiek konkretnie ;) stosunek do czlowieka i do innych czworonogow. pzdr GreenEvil Quote
_bubu_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 w niedzielę postaramy się wiecej dowiedzieć :razz: chociaż wiek ciężko określić.. ja sama nie potrafię, w schronisku określają głównie po zębach. chyba że znasz inne sposoby? w kociarni żyje w zgodzie z innymi kotami. A stosnek do ludzi.. hmm na pewno przed nami nie uciekał ale przyjrzymy mu się bliżej ;) Quote
GreenEvil Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wieeeeeeek? no wiec... czasem trudno :oops: bo stan zebow jest cholernie uzalezniony od warunkow w jakich kot przebywa ... Sprawdzcie ile jest w schronie, moze bedzie gdzies napisane na jaki wiek go okreslili jak przyjmowali? Czy jest kastrowany, czy jest miziasto-mruczacy a moze dziki i nie lubi ludzi ? Jaki jest stan jego zdrowia? Nie moge przestac o nim myslec :placz: [SIZE=2]pzdr GreenEvil Quote
_bubu_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 W niedzielę przeprowadzimy wywiad i testy na mizianie ;) Nam też ten biedak ciągle chodzi po głowie.. Quote
GreenEvil Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 czekam wiec do jutra... moze nie osiwieje ze ciekawosci do tego czasu :cool1: czekoladowy krowek noooooooooo :loveu: pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 jest piękny ten kot !!! green - mogę wystawić na bazarek odłożone dla ciebie smycze i znaczki? dla świnki jednej potrzebne pieniazki. morskiej... Quote
GreenEvil Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 pucka69 napisał(a):jest piękny ten kot !!! green - mogę wystawić na bazarek odłożone dla ciebie smycze i znaczki? dla świnki jednej potrzebne pieniazki. morskiej... bardzo smieszne... i co ja mam powiedziec, ze nie dam??? ech ... bierz babo.. z ostatniej koszuli mnie odrzyj :placz: ;) pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 hehehe przeciez kochasz swinki :) to wezmę smycze - bo do Agi już jadą nowe to sobie kupisz. Znaczki niech jeszcze poleż, dobra, dobra ... Quote
GreenEvil Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 pucka69 napisał(a):hehehe przeciez kochasz swinki :) to wezmę smycze - bo do Agi już jadą nowe to sobie kupisz. Znaczki niech jeszcze poleż, dobra, dobra ... Ciociu Pucko, pragne Cie poinformowac, iż emotikonka mrugajaca oczkiem oznacza, ze mojej wypowiedzi nie nalezy brac do konca doslownie :eviltong: A smyczkach wiem i dlatego mowie, bierz... znaczki tez przeboleje :lol: A swiniaki uwielbiam :) pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts