Jola_K Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Hund napisał(a):jutro rano jedziemy do schronu , zdamy relację. popatrz do kociarni, prosze.... moze jakies nowe kociaki beda, bo ja dzisiaj zabralam cala SIODEMKE, ta, z czetrech zrobilo sie siedem, doszly cztery ale jeden z buraskow o ktore si etak martwilam, ten o ktorym napisalam ze siedzi smutny w koszyczku, ten kociaczek odszedl za TM ;( ;( ;( spij malutki, przepraszam.... ['] ['] ['] nowe kociaczki to dwie koteczki-tygryski i dwa czarnulki, dziewczynka i chlopczyk :) kotki obfocilam, postaram sie jeszcze dzisiaj wstawic zdjecia Quote
pucka69 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 taki bazarek - dla Was ten z kotkami - podbijajcie, bo wyjeżdzam : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7173046#post7173046 Quote
wandul 66 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 cała 7 kotów trafiła do mnie , jola k porobiła fotki - prosze o powstawianie ich potem w portale ogłoszeniowe !!! Mam 17 kociąt na tymczasie !!! Quote
*zaba* Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Zapraszam cioteczki na bazarek na wybranego zwierza,moze jakis grosik wpadnie na maluchy?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82591 Quote
Jola_K Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 dziekujemy za bazarki! ja zabieram sie za zdjecia... Quote
Jola_K Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 nowe kociaczki szukajace domow te kotki, to czworka maluchow zabrana ze stajni, nie byly nigdy w schronisku, obecnie przebywaja na tymczasie w Bytomiu mama kociakow, cudna szylkretka, jest juz "umowiona" na sterylke! mam zdjecia tylko trojki bo czwarty spal sobie smacznie pod szafka, nie majac zamiaru wyjsc na sesje fotograficzna :roll: kociaki sa zadbane, to slodkie wykarmione kuleczki :) przedstawiam: - tygryske, o ciekawym umaszczeniu, niby tygryska ale przebija gdzie niegdzie rudy kolorek, a jaka mruczasta! a ponoc najbardziej fukala podczas zabierania do pudelka :) a na ponizszym zdjeciu z czarnym koteczkiem ktorego zdjecia wkleje w kolejnych postach - Bialo-burego koteczka/koteczke nr1 (co do pci pozostalych kotkow nie jestem pewna :oops: uzupelnie te informacje po konsultacjach) ta kicia jest mniej odwazna niz buraska, ale mysle ze to tylko kwestia czasu ;) - Bialo-burego koteczka/koteczke nr2 (plec?) rozniez mniej odwazna niz tygrysia Quote
Jola_K Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 A ponizej zdjecia szesciu maluszkow, ktore w sobote zabralam ze schronu. Kociaki sa juz bezpieczne na DT. Szukaja domkow. Zdjecia trojki z nich wkleilam juz kilka dni temu, z czworki przezyly wlasnie te trzy :( ale doszly jeszcze cztery inne: dwa czarne, kocurek i koteczka i dwie tygryski maluchy czarne i jedna z tygrysek :) druga tygryska :) z Ola :) czarne, ona i on :) tygrysek nr 1 :) tygrysek nr2, w bialych skarpetkach :) i wspolne zdjecia: tygryska i tygrysek podczas zabawy :lol: dwaj panowie :wink: a tutaj maluszki tygryski i buro-bialy podrostek :D Quote
Jola_K Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 a ponizej najswiezsze zdjecia podrostkow, ktore nadal szukaja domkow! to 6 kocurkow, ktore rowniez przebywaja na DT czarny kocurek, przywieziony w sobote, ogromny przytulak! :) Buro-bialy kocurek, przywieziony wczesniej na DT, przyjazny :) a kocurki kotre ponizej przedstawie sa bardzo plochliwe, wszystkie powoli ucza sie zaufania do ludzi, w tak duzej gromadzie jest to mozolna praca, potrzebne sa domki, gdzie kociaki na pewno szybciej przekonaja sie do ludzi FILIP, bardzo plochliwy kotek, juz bardzo dlugo na DT, poczatkowo wychodzil z ukrycia tylko gdy pozostawal sam w pomieszczeniu, teraz odwazniejszy ale nadal bardzo na dystans, potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu, ktory pomoze mu wygrac z jego lekiem czarno-bialy kocurek, chyba najbardziej zamkniety w sobie kotek, nie ukrywa sie przed czlowiekiem, ale zlapanie go jest sztuka, powoli powoli uczy sie obcowania z czlowiekiem Buro-bialy kocurek z chora lapka, kociak mial wyrwany pazur, paluch juz sie goi kotek jest plochliwy :( rudo-bialy kocurek, u niego przemiana jest widoczna, ale nadal trzeba wykorzystac podstep do zlapania a tak towarzyszy podczas mycia podlogi :lol: pracus! i wspolne zdjecia: buro-bialy podrostek, rudy i czarno-bialy ostroznie, z daleka by nie stresowac kotkow :( Quote
halbina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Święty Franciszek jest z Was dumny na pewno!!! Zakochałam się, możecie mi ją podrzucić... tygryske, o ciekawym umaszczeniu, niby tygryska ale przebija gdzie niegdzie rudy kolorek, a jaka mruczasta! a ponoc najbardziej fukala podczas zabierania do pudelka :smile: a na ponizszym zdjeciu z czarnym koteczkiem ktorego zdjecia wkleje w kolejnych postach Quote
wandul 66 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 halbinko , mówisz - masz !!!! niebawem Ci ja podrzucę:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ło matko ...................dostałam kolorowego zawrotu głowy :evil_lol: Quote
Hund Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Na szczęście maluszków nie ma . Zostali starzy rezydenci :( najbardziej mi żal starego czarno białego kota :( zawsze z boku, zawsze smutny , z połamanymi zębami :( Nikt nie chce kotka staruszka?? Quote
halbina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wandul 66 napisał(a):halbinko , mówisz - masz !!!! niebawem Ci ja podrzucę:evil_lol: :roll: słowo się rzekło, ale kobyłka jeszcze nie u płota... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 halbina napisał(a)::roll: słowo się rzekło, ale kobyłka jeszcze nie u płota... :evil_lol: Cioteczka prosi o kotecka :lol: Wandul , pakuj manatki i w drogę :loveu: Quote
wandul 66 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 halbina napisał(a)::roll: słowo się rzekło, ale kobyłka jeszcze nie u płota... :evil_lol:ani dzisiaj ani jutro nie dostarcze kobyłki:evil_lol:może w srode zabiore ja do pracy na nockę a ciocia podejdzie po dziewczynkę;) Quote
halbina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Oj, nie kuś, Cioteczko, nie kuś... A do której pracujesz? :cool3: Quote
wandul 66 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 halbina napisał(a):Oj, nie kuś, Cioteczko, nie kuś... A do której pracujesz? :cool3:raczej od której :evil_lol:w srode ide do pracy na 19 00 , mogłabym delikwentkę autobusem przywieżc , musiałabyś ja o 19 00 odebrać , na 100 procent , miałam juz w dyzurce nawet boksera Szero , ale nie mogę przeginać:razz: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 halbina napisał(a):myślę... :roll: Ciotka , a nad czym tu myśleć . Darmo dają . Bierz :evil_lol: Quote
halbina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 tia... to może i Ty, Bianko, weźmiesz w tej super promocji... kilkanaście za darmo... zrobi się bardziej kolorowo u Ciebie, bo te czarne cuś depresyjnie na Ciebie zaczynają działać... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 halbina napisał(a):tia... to może i Ty, Bianko, weźmiesz w tej super promocji... kilkanaście za darmo... zrobi się bardziej kolorowo u Ciebie, bo te czarne cuś depresyjnie na Ciebie zaczynają działać... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żebyś wiedziała , że faktycznie mam czarne myśli :diabloti: Dobrze , że moje stałe koty nie są czarne :lol: Halbinko , jak weżmiesz od Wandul dwa , to ja ci dołożę trzeciego w ramach bonusu . :loveu: Quote
halbina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 no... nawet wierzę, że dasz dwa... :p Quote
Jola_K Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Hund napisał(a):Na szczęście maluszków nie ma . Zostali starzy rezydenci :( najbardziej mi żal starego czarno białego kota :( zawsze z boku, zawsze smutny , z połamanymi zębami :( Nikt nie chce kotka staruszka?? i o nim ciagle mysle, o pozostalych tez..... o nim: i o nim i o innych... :( marze, by tak jak Bunia i Malwinka znalazly kochajace domy dzisiaj dzwonila do mnie ich Nowa Pani. Przekazala, ze obie kotki czuja sie swietnie! :) Bunia juz mamkuje ok. 3-4 miesiecznej koteczce znalezionej na ulicy (to taka kocia "siostra milosierdzia" ;) ). Obie kicie jeszcze z niesmialoscia, ale juz zapoznaly sie z dwoma pismi rezydentami (onki). Quote
zuziaM Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jola_K napisał(a): marze, by tak jak Bunia i Malwinka znalazly kochajace domy dzisiaj dzwonila do mnie ich Nowa Pani. Przekazala, ze obie kotki czuja sie swietnie! :) Bunia juz mamkuje ok. 3-4 miesiecznej koteczce znalezionej na ulicy (to taka kocia "siostra milosierdzia" ;) ). Obie kicie jeszcze z niesmialoscia, ale juz zapoznaly sie z dwoma pismi rezydentami (onki). Oj, a jak odebralas pania ? ? ? Przemila, prawda ? ? ? Obie kicie naprawde trafily do wspanialego domku :lol:. Quote
Recommended Posts