wandul 66 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 _bubu_ napisał(a):ile masz u siebie teraz kotów na tymczasie? bo coś mi się wydaje że tam w nich toniesz..w łazience Jorka ze swoimi 3 sześciotygodniowymi maluchami , plus 4 do karmienia butlą , u góry juz 3 , jutro dojedzie chyba 9 - wychodzi więc 20 plus 2 moje:diabloti: Quote
wandul 66 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 _bubu_ napisał(a):wandul - podziwiam :)powiedz to mojemu TZ jak wróci:razz::razz::razz:a Jorka kolejny raz zrobi sobie kuwetę z wanny:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
baffi2 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ponawiam swoją prośbę: proszę o podanie nr. konta na które bedzie można wpłącić pieniądze z mojego bazarku dla kociąt: bazarek Quote
pucka69 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no to sama jolaK Ci chyba podać musi - chyba ze przez afn pójdzie. Wandulku kochany - powiedz jak mogłabym ci pomóc ? Potrzebujesz czegoś? Quote
Jola_K Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 jestem, napisze tylko kilka zdan bo straaaasznie zmeczona jestem po ciezkim dniu kociaki nadal sa u mnie ale jutro rano przerzucam je do domku Wandy, w ktorym beda do czasu znalezienia im domkow stalych Wanda po raz kolejny wyciagnela pomocna dlon, za co Wandziu DZIEKUJE!!!!!! ja natomiast, po profilatycznym zdezynfekowaniu domu zabiore na tymczas kocia rodzinke z mojego banerku, po prostu nic dla nich nie znalazlam, pomimo braku czasu ostatnio zaopiekuje sie nimi dziewiatka kociakow zabrana wczoraj ze schronu ma sie lepiej -kupki czworki maluszkow zaczely byc zwiezle -piatka starszych, ktore dluzej w schronie byly, maja nadal biegunke :( -tri ma lepsze oczka ale nadal bardzo lzawi -caly czarny koteczek kicha, na poczatku ten wlasnie byl na dystans teraz podklada sie do glaskania -czworka maluszkow jest urocza, fajnie sie bawia ze soba, urzadzajac mini polowanka, zasadzki itp mam ubaw po pachy -starszyzna patrzy na nie troszke bykiem i fuka :? -starsze kotki wszystkie sa kuwetkowe, maluszki jeszcze sie ucza ale z wiekszoscia "odpadkow" trafiaja gdzie nalezy ;) dziekuje wszystkim za szukanie tymczasow/domkow stalych i za wsparcie materialne :) jak juz wiele razy pisalam, bez waszego wsparcia na taka skale nie dalabym rady pomagac kociakom jutro, podobnie jak dzisiaj, dopiero wieczorem bede miec dostep do netu Quote
wandul 66 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 pucka69 napisał(a):no to sama jolaK Ci chyba podać musi - chyba ze przez afn pójdzie. Wandulku kochany - powiedz jak mogłabym ci pomóc ? Potrzebujesz czegoś?GŁOWNIE TO POTRZEBUJE DUŻOOOOOO DOBRYCH DOMKOW , ale o to , to juz zadbamy ogłoszeniami , maluchy juz maja dzięki syli00 allegro , proszę o wstawianie w inne portale , ja nie dośc , że z tego jestem noga , to po powrocie z pracy na 12 godzin , ogarnięciu az za dużej chałupy , tudzież odrobieniu koszmarnych lekcji z moją córką i posprzątaniu wszystkich kuwet , mam już dośc na maxa !!! Z rzeczy materialnych , cierpię na brak kuwet , mam ich 5 , ale to nie za dużo , ida u mnie tony żwirku i tony żarcia , A NAJBARDZIEJ POTRZEBUJE TRZYMANIA KCIUKÓW , ZA SZYBKIE ZNALEZIENIE DOMKÓW !!!!!!! Quote
wandul 66 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ponawiam prosbę o zrobienie ogłoszeń , mój numer tel 600 942 653 , Proszę , jak ktos gdzieś wstawi , podac link , żeby nie dublować!!!!!! Quote
_bubu_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 koleżanka znalazła 2miesięcznego rudo-białego kocurka, strasznie potłuczonego, ma uszkodzony ogon. jest już pod opieką weta. Jakbyście słyszeli o domku dla rudaska dajcie znać proszę.. Quote
syla00 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 wandul 66 napisał(a):ponawiam prosbę o zrobienie ogłoszeń , mój numer tel 600 942 653 , Proszę , jak ktos gdzieś wstawi , podac link , żeby nie dublować!!!!!! zrobiłam Allegro, wysłałam ci link na gg Quote
Tweety Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ponawiam apel wandul - potrzeba masę domów, bierzemy każdą ilość:razz: Wandul, jak z kasą? Quote
agatkasu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dziewczyny-zamieszczałyście gdzies ogłoszenia o kociakach u Wandy? podeślijcie linki-żeby się nie dublować. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/662076_sliczne_kocieta_moze_domek_dla_nich.html Quote
baffi2 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jola-K dziekuję za przesłanie numeru konta na PM, ale mam pytanie: czy nie powinno byc jakiegoś dopisku np. ''na kociaki''?? i drugie pytanie czy nie powinno byc też nazwy banku? (ja sie na tym nie zabardzo znam więc pytam):cool3: Quote
Agnie Koty Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Nie, nazwa banku jest niekonieczna, dwie pierwsze cyfry to identyfikator banku, wyskakuje wtedy w komputerze jego nazwa. Tak mnie instruowała kiedyś pani na poczcie. :oops: I zawsze dochodzi co ważne.:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tweety napisał(a):ponawiam apel wandul - potrzeba masę domów, bierzemy każdą ilość:razz: Wandul, jak z kasą?o kasę lepiej nie pytaj , Jola przywiozła puszki i żwirek , głowny deficyt u mnie to czas - jutro wychodzę z domu o 5 40 , wrócę około 21 00 . Rano muszę wstać o 4 00 , żeby wszystkie kocimabry obkarmić , te jedzące same i nie!!! Quote
wandul 66 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 jola niedawno wyjechała , kociaki obkarmione , szaleją , co na mich drewnianych podłogach słychać jak stado koni - CIEKAWE , CO TEŻ JUTRO POWIE NA NIE MÓJ TZ , JAK WRÓCI:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jakby co , to ja , moja córka , 2 moje psy i stado kotów będziemy szukac choc tymczasu:p:p:pNie wiem , czy na PWP , czy na INNE ZWIERZETA:razz::-o:cool3: Quote
Tweety Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 wandul 66 napisał(a):jola niedawno wyjechała , kociaki obkarmione , szaleją , co na mich drewnianych podłogach słychać jak stado koni - CIEKAWE , CO TEŻ JUTRO POWIE NA NIE MÓJ TZ , JAK WRÓCI:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jakby co , to ja , moja córka , 2 moje psy i stado kotów będziemy szukac choc tymczasu:p:p:pNie wiem , czy na PWP , czy na INNE ZWIERZETA:razz::-o:cool3: swego czasu oferowalam BeacieSabrze miejsce w brodziku, bo tam jeszcze miałam wolne ale teraz i tam zjęte przez rzeczy, które Maiuciki mogą zdewastwać. Codzienne przekładanie tego tam i spowrotem lekuchno mnie dobija.:evil_lol: A mężowi w progu podstaw kielicha, potem mu powiesz,że mu się szesnaściorzy w oczach:razz: Quote
halbina Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tymczas masz zawsze u mnie - jeden malutki pokoik! tylko co z resztą stada zrobimy?... :evil_lol: Quote
pucka69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 chyba wszyscy spia - a tu beda wplacane pieniadze z mojego bazarku i nie wiadomo jak nazywa sie skarpeta. czy moze "koty żwieckie"? Quote
Tweety Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 pucka69 napisał(a):chyba wszyscy spia - a tu beda wplacane pieniadze z mojego bazarku i nie wiadomo jak nazywa sie skarpeta. czy moze "koty żwieckie"? jeżeli na konto AFN to skarpetka na koty u Joli, to właśnie "koty żywieckie" Quote
Jola_K Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 przekopiuje czesc postu z watku niemowlakow, bo nie wiem czy wszyscy i tam zagladaja... przepraszam za mala aktywnosc, wczoraj w ogole nie bylam na forum, rano po nakarmieniu 9cu kociatek ktore mialam u siebie od poniedzalku, spakowalam cale towarzystwo i pojechalismy do wandy, po drodze byly zakupy zwirkowo-puszkowe, wiyta u weta, cala dziewiatka dostala betamox, by na kolejne dwie doby antybiotyk dzialal... podroz byla okropnie dluga i meczaca, bo choc to nieco ponad 100km, jechalam 5 godzin!!!! kupe czasu stracilam w korku bo przed Tychami TIR wpadl do rowu i ruch byl ograniczony praktycznie do zera.. wrocilam do domu tuz przed 23cia... u Wandy dowiedzialam sie o smierci kolejnego kociaczka, widzialam go, byl znacznie mnieszy niz pozostale w koszyczku, nie znamy powodu dlaczego umieraja, brak opieki matczynej, nietolerancja mleka? jednak jak juz wanda napisala, wczoraj Jorka weszla do nich, wylizala, napoila... ja nadal jestem dobrej mysli u Wandy przyszla tez inna zla wiadomsc, umarla Niki :( sunia Ani_w, okrutnie skrzywdzona przez ludzi-potworow! ogromnu bol i zal, Aniu - przytulam wszystkim kociakom aktualnie przebywajacym u Wandy zrobilam zdjecia, prosze dac mi czas na ich wstawienie, mam kupe obowiazkow i zaraz musze do nich leciec, w nocy najprawdopodobniej znajde czas na ibrobke zdjec i wysawienie ich tutaj w ilosci hurtowej a ja jeszzce musze zdezynfekowac pomieszczenie po kociakach schroniskowych bo dzisiaj zabieram z kliniki kocia mame belle i jej dwa dzieciaki, beda u mnie jakis czas... ich watek w moim podpisie, zapraszam, te kociaki tez szukaja domkow! Quote
Agnie Koty Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 morze kociaków, ocean w zasadzie...:-( Quote
Tweety Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dlatego tymnbardziej prosimy o wsparcie finansowe dla Joli również dla Wandul, bo większość z tych kociuchów właśnie do niej trafiła. Myslę, że mozna spokojnie do tego wykorzystać skarpetkę "koty żywieckie" Quote
Tweety Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jolu, co z tymi kociakami, które wzięłaś do lecznicy? Ja troszkę zaczęłam się gubić :oops: chodzi mi o te z postu 279, podrostki i maluszki. W rózne aukcje wstawiam ich zdjecia, nie chciałabym aby ktos mi zarzucił, że zbieram pieniądze na leczenie kocinek, które od nas odeszły ;( Quote
pucka69 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 HM ... mnie to się wydawało ze one też do Wandul pojechały ale moze sie mylę ... Quote
Recommended Posts