Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_bubu_ napisał(a):
ile masz u siebie teraz kotów na tymczasie? bo coś mi się wydaje że tam w nich toniesz..
w łazience Jorka ze swoimi 3 sześciotygodniowymi maluchami , plus 4 do karmienia butlą , u góry juz 3 , jutro dojedzie chyba 9 - wychodzi więc 20 plus 2 moje:diabloti:

Posted

jestem, napisze tylko kilka zdan bo straaaasznie zmeczona jestem po ciezkim dniu

kociaki nadal sa u mnie ale jutro rano przerzucam je do domku Wandy, w ktorym beda do czasu znalezienia im domkow stalych
Wanda po raz kolejny wyciagnela pomocna dlon, za co Wandziu DZIEKUJE!!!!!!

ja natomiast, po profilatycznym zdezynfekowaniu domu zabiore na tymczas kocia rodzinke z mojego banerku, po prostu nic dla nich nie znalazlam, pomimo braku czasu ostatnio zaopiekuje sie nimi

dziewiatka kociakow zabrana wczoraj ze schronu ma sie lepiej
-kupki czworki maluszkow zaczely byc zwiezle
-piatka starszych, ktore dluzej w schronie byly, maja nadal biegunke :(
-tri ma lepsze oczka ale nadal bardzo lzawi
-caly czarny koteczek kicha, na poczatku ten wlasnie byl na dystans teraz podklada sie do glaskania
-czworka maluszkow jest urocza, fajnie sie bawia ze soba, urzadzajac mini polowanka, zasadzki itp mam ubaw po pachy
-starszyzna patrzy na nie troszke bykiem i fuka :?
-starsze kotki wszystkie sa kuwetkowe, maluszki jeszcze sie ucza ale z wiekszoscia "odpadkow" trafiaja gdzie nalezy ;)

dziekuje wszystkim za szukanie tymczasow/domkow stalych i za wsparcie materialne :)
jak juz wiele razy pisalam, bez waszego wsparcia na taka skale nie dalabym rady pomagac kociakom
jutro, podobnie jak dzisiaj, dopiero wieczorem bede miec dostep do netu

Posted

pucka69 napisał(a):
no to sama jolaK Ci chyba podać musi - chyba ze przez afn pójdzie.
Wandulku kochany - powiedz jak mogłabym ci pomóc ? Potrzebujesz czegoś?
GŁOWNIE TO POTRZEBUJE DUŻOOOOOO DOBRYCH DOMKOW , ale o to , to juz zadbamy ogłoszeniami , maluchy juz maja dzięki syli00 allegro , proszę o wstawianie w inne portale , ja nie dośc , że z tego jestem noga , to po powrocie z pracy na 12 godzin , ogarnięciu az za dużej chałupy , tudzież odrobieniu koszmarnych lekcji z moją córką i posprzątaniu wszystkich kuwet , mam już dośc na maxa !!! Z rzeczy materialnych , cierpię na brak kuwet , mam ich 5 , ale to nie za dużo , ida u mnie tony żwirku i tony żarcia , A NAJBARDZIEJ POTRZEBUJE TRZYMANIA KCIUKÓW , ZA SZYBKIE ZNALEZIENIE DOMKÓW !!!!!!!

Posted

koleżanka znalazła 2miesięcznego rudo-białego kocurka, strasznie potłuczonego, ma uszkodzony ogon. jest już pod opieką weta. Jakbyście słyszeli o domku dla rudaska dajcie znać proszę..

Posted

wandul 66 napisał(a):
ponawiam prosbę o zrobienie ogłoszeń , mój numer tel 600 942 653 , Proszę , jak ktos gdzieś wstawi , podac link , żeby nie dublować!!!!!!

zrobiłam Allegro, wysłałam ci link na gg

Posted

Jola-K dziekuję za przesłanie numeru konta na PM, ale mam pytanie:
czy nie powinno byc jakiegoś dopisku np. ''na kociaki''?? i drugie pytanie czy nie powinno byc też nazwy banku? (ja sie na tym nie zabardzo znam więc pytam):cool3:

Posted

Nie, nazwa banku jest niekonieczna, dwie pierwsze cyfry to identyfikator banku, wyskakuje wtedy w komputerze jego nazwa. Tak mnie instruowała kiedyś pani na poczcie. :oops: I zawsze dochodzi co ważne.:evil_lol:

Posted

Tweety napisał(a):
ponawiam apel wandul - potrzeba masę domów, bierzemy każdą ilość:razz:

Wandul, jak z kasą?
o kasę lepiej nie pytaj , Jola przywiozła puszki i żwirek , głowny deficyt u mnie to czas - jutro wychodzę z domu o 5 40 , wrócę około 21 00 . Rano muszę wstać o 4 00 , żeby wszystkie kocimabry obkarmić , te jedzące same i nie!!!

Posted

jola niedawno wyjechała , kociaki obkarmione , szaleją , co na mich drewnianych podłogach słychać jak stado koni - CIEKAWE , CO TEŻ JUTRO POWIE NA NIE MÓJ TZ , JAK WRÓCI:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jakby co , to ja , moja córka , 2 moje psy i stado kotów będziemy szukac choc tymczasu:p:p:pNie wiem , czy na PWP , czy na INNE ZWIERZETA:razz::-o:cool3:

Posted

wandul 66 napisał(a):
jola niedawno wyjechała , kociaki obkarmione , szaleją , co na mich drewnianych podłogach słychać jak stado koni - CIEKAWE , CO TEŻ JUTRO POWIE NA NIE MÓJ TZ , JAK WRÓCI:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jakby co , to ja , moja córka , 2 moje psy i stado kotów będziemy szukac choc tymczasu:p:p:pNie wiem , czy na PWP , czy na INNE ZWIERZETA:razz::-o:cool3:

swego czasu oferowalam BeacieSabrze miejsce w brodziku, bo tam jeszcze miałam wolne ale teraz i tam zjęte przez rzeczy, które Maiuciki mogą zdewastwać. Codzienne przekładanie tego tam i spowrotem lekuchno mnie dobija.:evil_lol:
A mężowi w progu podstaw kielicha, potem mu powiesz,że mu się szesnaściorzy w oczach:razz:

Posted

pucka69 napisał(a):
chyba wszyscy spia - a tu beda wplacane pieniadze z mojego bazarku i nie wiadomo jak nazywa sie skarpeta. czy moze "koty żwieckie"?

jeżeli na konto AFN to skarpetka na koty u Joli, to właśnie "koty żywieckie"

Posted

przekopiuje czesc postu z watku niemowlakow, bo nie wiem czy wszyscy i tam zagladaja...
przepraszam za mala aktywnosc, wczoraj w ogole nie bylam na forum, rano po nakarmieniu 9cu kociatek ktore mialam u siebie od poniedzalku, spakowalam cale towarzystwo i pojechalismy do wandy, po drodze byly zakupy zwirkowo-puszkowe, wiyta u weta, cala dziewiatka dostala betamox, by na kolejne dwie doby antybiotyk dzialal...
podroz byla okropnie dluga i meczaca, bo choc to nieco ponad 100km, jechalam 5 godzin!!!! kupe czasu stracilam w korku bo przed Tychami TIR wpadl do rowu i ruch byl ograniczony praktycznie do zera.. wrocilam do domu tuz przed 23cia...

u Wandy dowiedzialam sie o smierci kolejnego kociaczka, widzialam go, byl znacznie mnieszy niz pozostale w koszyczku, nie znamy powodu dlaczego umieraja, brak opieki matczynej, nietolerancja mleka? jednak jak juz wanda napisala, wczoraj Jorka weszla do nich, wylizala, napoila... ja nadal jestem dobrej mysli

u Wandy przyszla tez inna zla wiadomsc, umarla Niki :( sunia Ani_w, okrutnie skrzywdzona przez ludzi-potworow! ogromnu bol i zal, Aniu - przytulam

wszystkim kociakom aktualnie przebywajacym u Wandy zrobilam zdjecia, prosze dac mi czas na ich wstawienie, mam kupe obowiazkow i zaraz musze do nich leciec, w nocy najprawdopodobniej znajde czas na ibrobke zdjec i wysawienie ich tutaj w ilosci hurtowej

a ja jeszzce musze zdezynfekowac pomieszczenie po kociakach schroniskowych bo dzisiaj zabieram z kliniki kocia mame belle i jej dwa dzieciaki, beda u mnie jakis czas... ich watek w moim podpisie, zapraszam, te kociaki tez szukaja domkow!

Posted

dlatego tymnbardziej prosimy o wsparcie finansowe dla Joli również dla Wandul, bo większość z tych kociuchów właśnie do niej trafiła. Myslę, że mozna spokojnie do tego wykorzystać skarpetkę "koty żywieckie"

Posted

Jolu, co z tymi kociakami, które wzięłaś do lecznicy? Ja troszkę zaczęłam się gubić :oops: chodzi mi o te z postu 279, podrostki i maluszki. W rózne aukcje wstawiam ich zdjecia, nie chciałabym aby ktos mi zarzucił, że zbieram pieniądze na leczenie kocinek, które od nas odeszły ;(