Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Jutro zadzwonię. Daj Boże, uda mi się połączyć. Tam rzeczywiście jest zasięg - klęska. Mój mąż był jakiś czas temu u chauwy, właśnie po odbiór fantów, i... ni czorta, nie miałam szans się z nim samym połączyć. Wyjechał poza część obrębu miejscowości, wrócił zasięg.[/QUOTE]
ja to rozumiem, tez mieszkam w takim miejscu, gdzie zasięg jest, ale na gruszce. zmienilam sobie operatora i jest juz prawie ok :) Więc wiem że sa takie miejsca w Polsce.

Posted

[QUOTE]Jutro zadzwonię. Daj Boże, uda mi się połączyć. Tam rzeczywiście jest zasięg - klęska. Mój mąż był jakiś czas temu u chauwy, właśnie po odbiór fantów, i... ni czorta, nie miałam szans się z nim samym połączyć. Wyjechał poza część obrębu miejscowości, wrócił zasięg.[/QUOTE]uda, nie uda Maju nie mamy po 5 lat....Chauwa wie o co kaman, bo ta sytuacja nie trwa od dzisiaj, dogo czyta, internet ma, bo zdjęcia pocztą wysyła. Szczerze ...ja luzuję...za dużo tych bid wokoło, za dużo wątków, w których uczestniczę i nie tylko na dogo, szkoda mojej energii na CK. To co miałam do napisania to napisałam - na moim bazarku Chauwa wylicytowała na 61 zł + koszty wysyłki.
Agnieszka
"klauzunka"

Posted

Tak czy owak, dla dobra tych psów, na które były bazarki i dla jakiejś, dodam asekuracyjnie ;-), jasności sytuacji, zadzwonię.
Fakt, wiek 5 lat razy krotność już za mną ;-), a szkoda... wtedy wszystko było łatwiejsze, zrozumialsze, prostsze.

Posted

a dlaczego dalej nie ma wpisanej Polari? Też będziesz próbowała się dodzwonić do niej i wyjaśnić sytuację?

albo ten wątek żyje i ma sens albo piszemy tu sobie dla samego pisania.

P.S. jak klauzunka rozpętała trzecią wojnę światową....eh....

Posted

[quote name='Klauzunka']a dlaczego dalej nie ma wpisanej Polari? Też będziesz próbowała się dodzwonić do niej i wyjaśnić sytuację? (...)[/QUOTE]
Aż tak miękkiego serca nie mam, a i z doładowaniem fonu krucho, by obdzwaniać każdego dodanego do tej listy.

Posted

Nie ma sprawy.

Hm... zadzwoniłam, w ogóle od razu chciało mnie połączyć z pocztą głosową, tyle, że od ręki dostałam komunikat, że nie mogę się nagrać, bo jest już na niej full pozostawionych wiadomości.
Co mogłam jeszcze zrobić? Mogłam napisać do chauwy na mail z prośbą o wejście na dogo i o wyjaśnienie sprawy zaległości bazarkowych. Tak też zrobiłam.

Słuchajcie, jeśli Wam się będzie chciało oczywiście to zrobić to...
Napiszcie do mysza 1. Z któregoś z wątków pamiętam, że miała u chauwy jakiegoś psiaka, może wie, co się dzieje, jak się ma sytuacja, może wybiera się tam wkrótce i mogłaby zapytać i dostać odpowiedź, czy możecie liczyć na wywiązanie się chauwy z zobowiązań.

Posted

[quote name='Cudak']Na moim bazarku [B]Elitesse [/B]wylicytowała marynarkę za kwotę 25 zł, nie wpłaciła, nie odpisuje na PW mimo że zagląda na dogo codziennie...[/QUOTE]
W tym przypadku jestem mocno zadziwiona, że Elitesse nie odpowiada...Znam Elitesse osobiście...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']W tym przypadku jestem mocno zadziwiona, że Elitesse nie odpowiada...Znam Elitesse osobiście...

Pzdr.[/QUOTE]
Ja również jestem zdziwiona, bo przecież dla żartu bazarków nie wystawiamy, tylko dla potrzebujących zwierzaków... :(

Posted

zgłaszam uzytkownika o nicku [B]FIGU[/B]

[B]na bazarku [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/217611-KONIEC-rozliczam-Na-Olbrzymie-potrzeby.-StowDogiAdop"][B]http://www.dogomania.pl/threads/217611-KONIEC-rozliczam-Na-Olbrzymie-potrzeby.-StowDogiAdop[/B][/URL][B].[/B]
Figu wylicytował kupon na szkolenie psa w Warszawie za 30 zł (nr 4). Bazarek zakończył sie 23 listopada, uzytkownik nie odpowiada na privy a loguje sie na forum. Naraził nasze psy na stratę, gdyz kupon licytowany był przez inna osobę za 20 zł.

Zamykam rozliczenie, odejmuję 30 zł za kupon :(

• 2 weeks later...
Posted

Niestety [B]Rzenia[/B] -jesli cokolwiek sie wyjaśni-wycofam ale chwilowo wpisuje.... zakupiła na bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218095-Cos-na-mikołajkowe(i-nie-tylko)-prezenty-na-dogi-do-25.11.g.21.00?p=18044019#post18044019[/URL] za 42zł skończył się dokładnie miesiac temu, na kolejne pw tu i na drugim forum nie mam ani jednej odpowiedzi.......

Posted

[COLOR=#000080][FONT=Times New Roman]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku przesyłam Ci gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki,
[SIZE=4]radości, która dostrzega piękno małych rzeczy, [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=navy]nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie, [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=navy]pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=navy] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=navy]i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=navy][B][I]Z serdecznymi pozdrowieniami Alicja z kurduplami [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='aka_nina'][B][FONT=Arial][SIZE=3]Do wyjasnienia:[/SIZE][/FONT][/B]

chauwa- nie wpłaciła pieniędzy za bazarek u wielu osób[/QUOTE]
Czy coś się wyjaśniło w tej kwestii (mam nadzieję, że tak)?
Dziś, czystym przypadkiem, mignął mi wpis Chauwy na jednym z wątków, czyli wróciła na dogo.

Posted

[quote name='majqa']Czy coś się wyjaśniło w tej kwestii (mam nadzieję, że tak)?
Dziś, czystym przypadkiem, mignął mi wpis Chauwy na jednym z wątków, czyli wróciła na dogo.[/QUOTE]

U mnie cisza. Jak nie odpowiadała, tak nie odpowiada. Kasy też nie ma

Posted

Ja tylko napiszę, że wiem iż chauwa miała swego czasu psa albo 2 z parwo, poza tym jeszcze święta za pasem, a ma problemy też osobiste, bo prosiła mnie o jak najszybsze wysłanie jej karmy dla tymczasowicza Juranda.

Od razu ubiegnę jakiś lincz czy coś, ale jako osoba z małą ilością informacji poczułam się zobowiązana je przekazać.

Posted

[quote name='_ogonek_']Ja tylko napiszę, że wiem iż chauwa miała swego czasu psa albo 2 z parwo, poza tym jeszcze święta za pasem, a ma problemy też osobiste, bo prosiła mnie o jak najszybsze wysłanie jej karmy dla tymczasowicza Juranda.

Od razu ubiegnę jakiś lincz czy coś, ale jako osoba z małą ilością informacji poczułam się zobowiązana je przekazać.[/QUOTE]
Nie widzę powodu, by ktokolwiek miał (bo i za co) Cię linczować.

Wiem, że Chauwa wpisywała się na jednym z wątków, który przypadkiem rzucił mi się w oko, stąd uważam, że jeśli na to był czas to tym bardziej winien być na odpowiedź dziewczynom na PW w sprawie bazarków i stosowne wpisy wyjaśniające, choćby na zasadzie kopiuj - wklej, na danych wątkach bazarkowych. Jeśli tych odpowiedzi nie było jest to dla mnie, niestety (a chciałabym, by było inaczej), postawa niezrozumiała.

Posted

[QUOTE]Ja tylko napiszę, że wiem iż chauwa miała swego czasu psa albo 2 z parwo, poza tym jeszcze święta za pasem, a ma problemy też osobiste, bo prosiła mnie o jak najszybsze wysłanie jej karmy dla tymczasowicza Juranda.

Od razu ubiegnę jakiś lincz czy coś, ale jako osoba z małą ilością informacji poczułam się zobowiązana je przekazać. [/QUOTE][B]CHAUWA[/B] żal.....
jesteś płatnym dt, po tym jak nie popłaciłaś za bazarki nawet nie byłaś w stanie założyć swoim psiakom wątków...zero cywilnej odwagi !!!
Nie wiem kto daje Ci psy na pdt, ale powinni sprawdzić Twoje rachunki. Tyle ode mnie.

z [B]Polari[/B] chyba nadal nic - co znaczy w moim wolnym tłumaczeniu - [B]oszustka[/B] !!!!