Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ulka18'][B][COLOR=DarkSlateBlue]Ja mam kontakt z Viris. Jutro bede do niej dzwonic.[/COLOR][/B][/quote]

mogłabyś później napisać tu ze 2 zdania? byłabym wdzięczna.

Posted

a my tu tyle o sterylkach i kastracji...
ale ja tu z innego powodu, kupilam ponad miesiac temu na bazarku u Angel 2 przedmioty, zaplacilam za nie na fundacje AST, [B]a Angel 4,5 za przesylke[/B]. wsiakla, a Angel napisala, ze [B]nie wyslala poleconym wiec reklamacji zlozyc nie moze[/B]. w takim razie pytam po co jej wplacalam 4,5zl na przesylke, jak wyslala zwyklym, za 2zl pewnie, albo cos kolo tego... Wkurzyla mnie niemilosiernie! [B]co moge z tym zrobic? dziekuje za pomoc z gory.[/B]

Posted

dokładnie nie można tego tak zostawic bo kazdy moze tak powiedziec a my bedziemy bezradni i stracimy pieniazki a ta osoba zrobi nas w balona...nie chodzi tu tak bardzo o pieniadze bo one poszły bezposrednio na fundacje ale o szczerosc i zaufanie wobez bazarkowiczow coraz wiecej osob na pewno zastanawia sie nad kupowaniem tutaj a moglo byc tak pieknie i moglismy nadal pomagac zwierzeta i nie myslec o takich osobach jak angel,czy amiczka jest mi za te osoby po prostu wstyd!!!

Posted

[quote name='Ulka18'][B][COLOR=DarkSlateBlue]Ja mam kontakt z Viris. Jutro bede do niej dzwonic.[/COLOR][/B][/quote]
Czekam na informacje (i pewnie nie tylko ja). :-?

Posted

[COLOR=navy][B]W imieniu VIRIS informuje wszystkich zainteresowanych, ze rozmowa z wychowawczynia AMICZKI sie odbyla.[/B][/COLOR]
Maja byc sprawdzone wszystkie zbiórki przeprowadzone przez nia w szkole na rzecz bezdomnych zwierzat z mieleckiego schroniska. Wychowawczyni, zdziwiona niezmiernie cala sprawa, bedzie w kontakcie z kierownikiem schroniska, jesli sie okaże, ze Amiczka zbierala pieniadze lub rzeczy dla schroniska.

Posted

[quote name='Ulka18'][COLOR=navy][B]W imieniu VIRIS informuje wszystkich zainteresowanych, ze rozmowa z wychowawczynia AMICZKI sie odbyla.[/B][/COLOR]
Maja byc sprawdzone wszystkie zbiórki przeprowadzone przez nia w szkole [/quote]
Dziękuję i niech to będzie ku przestrodze dla każdego , kto próbuje kombinować kosztem zwierzaków - na dogo ten numer nie przejdzie:mad:

Posted

[quote name='Ulka18'][COLOR=navy][B]W imieniu VIRIS informuje wszystkich zainteresowanych, ze rozmowa z wychowawczynia AMICZKI sie odbyla.[/B][/COLOR]
Maja byc sprawdzone wszystkie zbiórki przeprowadzone przez nia w szkole na rzecz bezdomnych zwierzat z mieleckiego schroniska. Wychowawczyni, zdziwiona niezmiernie cala sprawa, bedzie w kontakcie z kierownikiem schroniska, jesli sie okaże, ze Amiczka zbierala pieniadze lub rzeczy dla schroniska.[/quote]

Viris, masz u mnie piwo - a nawet pół litra :evil_lol:

Posted

Czytam od wielu dni ten wątek. Sama ma 18 - letniego syna i ciśnienie mi skacze mocno. Gdybym się dowiedziała, że odwala takie numery jak Amiczka to chybaby fruwał pod sufitem.

Viris dla ciebie :Rose:

Posted

[FONT=Arial Black][COLOR=Blue]Proszę o zlikwidowanie z listy przypomnień BORRIA pieniążki wpłynęły, ale z mojej strony prośba wysyłka pójdzie po Nowym Roku ...:Dog_run:[/COLOR][/FONT]

Posted

A ja mam problem z bazarkiem z Elkisz - wpłata od niej dotarła, przesyłka została wysłana 26.11 i teraz do mnie wróciła. Była dwukrotnie awizowana - i nikt jej nie odebrał. Elkisz od 1.12 nie było na dogo... Zastanawiam się, co mam teraz zrobić? Wysłać jeszcze raz? To chyba nie ma sensu. Przekazać przedmioty na ponowną licytację?

Posted

Wybaczcie długie milczenie, ale nie miałam dostępu do netu. Z powodów zdrowotnych nie udało mi się pojechać do Mielca, jednak w sumie i tak nie byłoby większego sensu. Rozmawiałam z wychowawczynią Moniki. Była zaskoczona. Doszłyśmy do porozumienia, ona wykazała chęć rozwiązania tego problemu i poparła decyzję o wstrzymaniu się z poinformowaniem policji. Ma dowiedzieć się jakie akcje organizowała Monika na terenie swojej szkoły. Po nowym roku mamy się spotkać i wymienić informacjami oraz omówić jakieś konkretne ustalenia. Ja przed wyjazdem do Mielca podrukuję wszelkie materiały na temat działalności Moniki na forum. Na razie tyle mogłam zrobić. Ale ważne że jest szansa aby się coś ruszyło. Teraz jestem na necie z doskoku więc jak ktoś zechciałby mi pomóc z zebraniem informacji to proszę o PW. Założę sobie teczkę z wydrukami itp żeby to wszystko jakoś ze sobą zestawić. Nie wiem dokładnie kiedy będę w Mielcu ale postaram się aby tam pojechać w styczniu. Wszystko niestety w łapskach lekarzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Viris']Wybaczcie długie milczenie, ale nie miałam dostępu do netu. Z powodów zdrowotnych nie udało mi się pojechać do Mielca, jednak w sumie i tak nie byłoby większego sensu. Rozmawiałam z wychowawczynią Moniki. Była zaskoczona. Doszłyśmy do porozumienia, ona wykazała chęć rozwiązania tego problemu i poparła decyzję o wstrzymaniu się z poinformowaniem policji. Ma dowiedzieć się jakie akcje organizowała Monika na terenie swojej szkoły. Po nowym roku mamy się spotkać i wymienić informacjami oraz omówić jakieś konkretne ustalenia. Ja przed wyjazdem do Mielca podrukuję wszelkie materiały na temat działalności Moniki na forum. Na razie tyle mogłam zrobić. Ale ważne że jest szansa aby się coś ruszyło. Teraz jestem na necie z doskoku więc jak ktoś zechciałby mi pomóc z zebraniem informacji to proszę o PW. Założę sobie teczkę z wydrukami itp żeby to wszystko jakoś ze sobą zestawić. Nie wiem dokładnie kiedy będę w Mielcu ale postaram się aby tam pojechać w styczniu. Wszystko niestety w łapskach lekarzy :evil_lol:[/quote]

Viris wielki dzięki ale [COLOR=SeaGreen][I][B]PRZEDE WSZYSTKIM SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA[/B][/I][/COLOR]

Posted

[B]Pozdrowienia od Moniki - założyła kolejne konto, ale nie zdążyła z bazarkami. Została po raz drugi zbanowana.[/B]

[SIZE=3][COLOR=Red][B]Dziewczyno - jeśli to czytasz - to weź sobie to do serca ( jeśli takowe masz ). Kopiesz sobie dołek do którego sama niebawem wpadniesz. Postaraj się aby go nie pogłębiać, bo będzie bolało.[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='fona']O basta. Czyli rozmowa z nauczycielką to za mało...
Trzeba było od razu się nie cackać...[/quote]Nie powiedziałam że rozmowa się odbyła i to koniec. Niestety z przyczyn zdrowotnych nie mogłam zrobić więcej niż zrobiłam. Ale nie zamierzam tego tak zostawić. Nie bój się nic:lol:
Wybiorę się do Mielca niebawem. Tylko zbieram dokumentację.