KWL Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ziuta ja cię chyba uduszę !!! :-P Takie cudo koło mnie i ani słowem się nie zająknełaś :-) Jeśli będzie potrzeba zdjęć, zawiezienia czegoś coolerkowi lub jakiejś innej formy pomocy to ja jestem prawie na miejscu :-P Quote
Ziutka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 KWL napisał(a):Ziuta ja cię chyba uduszę !!! :-P Takie cudo koło mnie i ani słowem się nie zająknełaś :-) :modla::modla::modla::modla::modla: Psieplasiam .........już więcej się to nie powtórzy.....obiecuje :p Quote
KWL Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Postaram się w tygodniu dotrzeć do zwierza, zobaczymy jak sie miewa :-) Quote
KWL Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Bo się nie wyrabiam niestety, samochód mi po raz kolejny powiedział żebym się... A zajęć jest trochę. Dziś mój Vito ma zabieg w Warszawie na przykład. Obecnie wizyta planowana jest na sobotę. Quote
Diana S Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 co tam u pięknisia i jak z domkie?????????????? jakieś wieści..... Quote
azzie5 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 cały czas szukamy domku Coolerowi. Jutro powinno się ukazać ogłoszenie w Wyborczej, więc mam nadzieję, że ktokolwiek się odezwie. Cooler jest bardzo spokojny,także względem innych psów - większość psów w kontakcie przez kraty traktuje obojętnie, nie rzuca się. Bardzo proszę o pomoc w umieszczaniu ogłoszeń, on musi szybko trafić do nowego domu.... Quote
Ziutka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jak wujek KWL znajdzie chwilkę czasu....to taką Ci Coolerku zrobi reklamę :cool3:, że ludziska się będą o Ciebie bili :multi: Quote
azzie5 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 no ja myśle.:p Cooler to pies, który szybko podbija ludzkie serca, trudno sie w nim nie zakochać, w jego wielkich oczach.... Podaje łapy, chętny do delikatnych zabaw, ma świadomość swojej siły, więc jest delikatny w stosunkach z ludźmi, nie szaleje, ale ma tez w sobie coś z natury szczeniaka. Kto go pokocha, będzie miał fantastycznego, wielkiego przyjaciela. Quote
Ziutka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 azzie5 napisał(a): Cooler to pies, który szybko podbija ludzkie serca, trudno sie w nim nie zakochać, w jego wielkich oczach.... Podaje łapy, chętny do delikatnych zabaw, ma świadomość swojej siły, więc jest delikatny w stosunkach z ludźmi, nie szaleje, ale ma tez w sobie coś z natury szczeniaka. Kto go pokocha, będzie miał fantastycznego, wielkiego przyjaciela. Takie psiaki uwielbia wujek KWL....On jest po prostu stworzony do takich wielkich futrzaków :loveu: :loveu: Quote
samoglow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 to w takim razie poczekam jeszcze na nowsze zdjecia Coolera( moze KWL zrobi) i wystawie Allegro. Jakie podawac namiary do kontaktu? Telefon, mail, gg itd.? Quote
marillka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Piękny pies :loveu: Czy Coooler może być w mieszkaniu bez ogrodu, czy lubi koty ??? itp:razz: pytam bo to może być ważne :cool3: Quote
ewajanka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 O rany. On jest bardo podobny do mojego Arnolda tylko charakter bardzo odnienny. Podnoszę przystojniaka. Quote
KWL Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jak dotrę to napewno zrobię. Przypominam tylko że w weekend jestem offline i relacja i zdjęcia będą w poniedziałek. Quote
azzie5 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Samogłów, mam jeszcze kilka innych zdjęć Coolera, mogę Ci je przeslać, tylko podaj mi swój adres e-mail. W ogłoszeniach podawajcie dane kontaktowe: 607 584 763, 22 724 82 05, 664 233 696, e-mail [email protected] , www.milanowek.schronisko.net dziękuję serdecznie za pomoc! Cooler nie nadaje się do mieszkania, to pies potrzebujący przestrzeni, miejsca. Zaznaczam, ze jako kaukaz jest to pies bardzo duży, ważący przynajmniej 60kg, a może i dobre więcej. Quote
KWL Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jak to Kaukaz :-) A ścislej owczarek Kaukaski, samodzielny pies pracujący z silnym instynktem terytorialnym. Musi mieć swój teren do pilnowania. Pamietajmy też o tym że domek dla niego musi być bardzo dokładnie sprawdzony a nowy właściciel musi być osobą odpowiedzialną. Quote
azzie5 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 własnie miałam pierwszy telefon z Wyborczej w sprawie Coolera, bardzo cieszę się, że jest odzew, a nie głucha cisza. Także działamy, klarujemy sytuację i posuwamy się do przodu. :) Quote
Ziutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 azzie5 napisał(a):własnie miałam pierwszy telefon z Wyborczej w sprawie Coolera, bardzo cieszę się, że jest odzew, a nie głucha cisza. Także działamy, klarujemy sytuację i posuwamy się do przodu. :) Bardzo się ciesze Judytko, że nareszcie coś się ruszyło w sprawie Coolera. Trzymam za niego bardzo mocno kciuki....:thumbs::thumbs: Informuj nas jak sytuacja z nowym domkiem....ale jestem dobrej myśli:lol: Quote
azzie5 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 oprócz tego jednego telefonu miałam jeszcze ok. 3 osoby zainteresowane, z czego najbardziej rokujące wydały się dwie, także myślę, że coś nam się z tego uda dobrego zrobić. :) Quote
dzodzo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 trzymam kciuki za Coolera, przepiekny pies!-a jakbyscie mieli nadmiar chętnych na kaukazowate to dzis w pabianickim schronisku przez ponad 1,5 godziny czesalysmy z potwornych kudłow z modliszka84 mlodziutka kaukazke-jakies 1,5 roku ma.Lagodna jak baranek;) Quote
Ziutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 azzie5 napisał(a):oprócz tego jednego telefonu miałam jeszcze ok. 3 osoby zainteresowane, z czego najbardziej rokujące wydały się dwie, także myślę, że coś nam się z tego uda dobrego zrobić. :) Ten piątek 13-nastego wcale nie jest pechowy....od dzisiaj kocham piątki 13-nastego. Z naszego Azorka dostałam dzisiaj telefon, że nasz Brando poszedł dzisiaj do adopcji na plebanię do Kampinosu i jeszcze inny psiak z Azorka znalazł domek. NO I DLA COOLERKA ZAŚWIECI MOŻE SŁONECZKO :multi: :multi: Bardzzzooo mocno trzymam za Ciebie kciuki kudłaczu :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts