Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziuta ja cię chyba uduszę !!! :-P

Takie cudo koło mnie i ani słowem się nie zająknełaś :-)
Jeśli będzie potrzeba zdjęć, zawiezienia czegoś coolerkowi lub jakiejś innej formy pomocy to ja jestem prawie na miejscu :-P

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KWL napisał(a):
Ziuta ja cię chyba uduszę !!! :-P

Takie cudo koło mnie i ani słowem się nie zająknełaś :-)

:modla::modla::modla::modla::modla: Psieplasiam .........już więcej się to nie powtórzy.....obiecuje :p

Posted

Bo się nie wyrabiam niestety, samochód mi po raz kolejny powiedział żebym się... A zajęć jest trochę. Dziś mój Vito ma zabieg w Warszawie na przykład. Obecnie wizyta planowana jest na sobotę.

Posted

cały czas szukamy domku Coolerowi. Jutro powinno się ukazać ogłoszenie w Wyborczej, więc mam nadzieję, że ktokolwiek się odezwie.
Cooler jest bardzo spokojny,także względem innych psów - większość psów w kontakcie przez kraty traktuje obojętnie, nie rzuca się.
Bardzo proszę o pomoc w umieszczaniu ogłoszeń, on musi szybko trafić do nowego domu....

Posted

no ja myśle.:p
Cooler to pies, który szybko podbija ludzkie serca, trudno sie w nim nie zakochać, w jego wielkich oczach.... Podaje łapy, chętny do delikatnych zabaw, ma świadomość swojej siły, więc jest delikatny w stosunkach z ludźmi, nie szaleje, ale ma tez w sobie coś z natury szczeniaka. Kto go pokocha, będzie miał fantastycznego, wielkiego przyjaciela.

Posted

azzie5 napisał(a):

Cooler to pies, który szybko podbija ludzkie serca, trudno sie w nim nie zakochać, w jego wielkich oczach.... Podaje łapy, chętny do delikatnych zabaw, ma świadomość swojej siły, więc jest delikatny w stosunkach z ludźmi, nie szaleje, ale ma tez w sobie coś z natury szczeniaka. Kto go pokocha, będzie miał fantastycznego, wielkiego przyjaciela.

Takie psiaki uwielbia wujek KWL....On jest po prostu stworzony do takich wielkich futrzaków :loveu: :loveu:

Posted

Samogłów, mam jeszcze kilka innych zdjęć Coolera, mogę Ci je przeslać, tylko podaj mi swój adres e-mail.
W ogłoszeniach podawajcie dane kontaktowe: 607 584 763, 22 724 82 05, 664 233 696, e-mail [email protected] , www.milanowek.schronisko.net

dziękuję serdecznie za pomoc!

Cooler nie nadaje się do mieszkania, to pies potrzebujący przestrzeni, miejsca. Zaznaczam, ze jako kaukaz jest to pies bardzo duży, ważący przynajmniej 60kg, a może i dobre więcej.

Posted

Jak to Kaukaz :-)
A ścislej owczarek Kaukaski, samodzielny pies pracujący z silnym instynktem terytorialnym. Musi mieć swój teren do pilnowania.
Pamietajmy też o tym że domek dla niego musi być bardzo dokładnie sprawdzony a nowy właściciel musi być osobą odpowiedzialną.

Posted

własnie miałam pierwszy telefon z Wyborczej w sprawie Coolera, bardzo cieszę się, że jest odzew, a nie głucha cisza. Także działamy, klarujemy sytuację i posuwamy się do przodu. :)

Posted

azzie5 napisał(a):
własnie miałam pierwszy telefon z Wyborczej w sprawie Coolera, bardzo cieszę się, że jest odzew, a nie głucha cisza. Także działamy, klarujemy sytuację i posuwamy się do przodu. :)

Bardzo się ciesze Judytko, że nareszcie coś się ruszyło w sprawie Coolera.
Trzymam za niego bardzo mocno kciuki....:thumbs::thumbs:
Informuj nas jak sytuacja z nowym domkiem....ale jestem dobrej myśli:lol:

Posted

oprócz tego jednego telefonu miałam jeszcze ok. 3 osoby zainteresowane, z czego najbardziej rokujące wydały się dwie, także myślę, że coś nam się z tego uda dobrego zrobić. :)

Posted

trzymam kciuki za Coolera, przepiekny pies!-a jakbyscie mieli nadmiar chętnych na kaukazowate to dzis w pabianickim schronisku przez ponad 1,5 godziny czesalysmy z potwornych kudłow z modliszka84 mlodziutka kaukazke-jakies 1,5 roku ma.Lagodna jak baranek;)

Posted

azzie5 napisał(a):
oprócz tego jednego telefonu miałam jeszcze ok. 3 osoby zainteresowane, z czego najbardziej rokujące wydały się dwie, także myślę, że coś nam się z tego uda dobrego zrobić. :)

Ten piątek 13-nastego wcale nie jest pechowy....od dzisiaj kocham piątki 13-nastego.
Z naszego Azorka dostałam dzisiaj telefon, że nasz Brando poszedł dzisiaj do adopcji na plebanię do Kampinosu i jeszcze inny psiak z Azorka znalazł domek.

NO I DLA COOLERKA ZAŚWIECI MOŻE SŁONECZKO :multi: :multi:

Bardzzzooo mocno trzymam za Ciebie kciuki kudłaczu :loveu: :loveu: