samoglow Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 jakby byly zdjecia "nowego" Coolera, to prosimy bardzo....poki dogo dziala:evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: superrr wieści ..........dopiero wróciłam z urlopu a tu takie wspaniałe wiadomości :multi: :multi: Judytko pomęcz pana policjanta o fotki Coolera :cool3: A czy imię zostało takie same......czy dostał nowe :roll: Quote
Ziutka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Azzie wiesz jak się miewa Cooler......co u niego :roll: :roll: Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Azzie..........jakieś wieści o Coolerku masz :roll:..........jak się mu żyje w nowym domku :cool3: Quote
azzie5 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 nic nowego nie wiem, ale spróbuję zapytac osobę, która domek mu znalazła Quote
Ziutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 azzie5 napisał(a):nic nowego nie wiem, ale spróbuję zapytac osobę, która domek mu znalazła Ok....byłoby super. W takim razie czekam na wieści co u kudłacza koffanego :loveu: Quote
Recommended Posts