elik Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Do celów ewidencji proszę zgłaszających o podawanie na wątku danych występujących w poniższej tabeli. Jeśli niem jest to możliwe w chwili zgłoszenia, to proszę o uzupełnienie, gdy dane te będą już wiadome. Quote
ala123 Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Dnia 26.03.2018 o 09:15, elik napisał: Możesz sterylizować. Na wątku podaj prosze imię suni i koszt sterylizacji. Czy masz już lokum dla tej suni po zabiegu ? Wypełnij dokumenty i prześlij do AS. Na wątku podaj prosze imię suni oraz datę i koszty zabiegu. Akcja Sterylizacja 3.odt Wstawiam wypełniony formularz Akcji Sterylizacji. Kwota za zabieg 250zł, data 22.03.2018 Formularz wysłałam na adres e-mail Ostatniej Szansy. Jeżeli chodzi o lokum dla suni, to Krystyna już coś znalazła. Czy wiesz coś może o płatności za sterylkę Weny w Krasnymstawie ? Wetka do tej pory nie odnotowała przelewu. Quote
elik Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 24 minuty temu, ala123 napisał: Wstawiam wypełniony formularz Akcji Sterylizacji. Kwota za zabieg 250zł, data 22.03.2018 Formularz wysłałam na adres e-mail Ostatniej Szansy. Jeżeli chodzi o lokum dla suni, to Krystyna już coś znalazła. Czy wiesz coś może o płatności za sterylkę Weny w Krasnymstawie ? Wetka do tej pory nie odnotowała przelewu. Witaj :) Dobrze, że znalazłyście lokum dla suni po zabiegu :) Zgłaszałaś do sterylizacji dwie sunie. Domyślam się, że sterylka, którą podajesz dotyczy suni zgłoszonej 22.03. czy tak ? A czy odbyła się sterylizacja, której termin był wyznaczony na 28.03. ? Jeśli tak, to jaki był jej koszt. O zwrot za sterylizację Weny dopytam i odpowiem, albo odpowie Psiaszansa, ale obawiam się, że sprawa jeszcze nie jest załatwiona. Faktura wystawiona była 10.03. a Ty 20.03. pisałaś na wątku, że wyślesz fakturę. Jak wiadomo poczta nie jest najszybszym operatorem, a w dodatku po drodze były święta. Myślę, że bezzwłoczne przesłanie faktury do Fundacji znacznie przyspieszyłoby zapłatę za zabieg. Quote
ala123 Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Witaj :) Dobrze, że znalazłyście lokum dla suni po zabiegu :) Zgłaszałaś do sterylizacji dwie sunie. Domyślam się, że sterylka, którą podajesz dotyczy suni zgłoszonej 22.03. czy tak ? A czy odbyła się sterylizacja, której termin był wyznaczony na 28.03. ? Jeśli tak, to jaki był jej koszt. O zwrot za sterylizację Weny dopytam i odpowiem, albo odpowie Psiaszansa, ale obawiam się, że sprawa jeszcze nie jest załatwiona. Faktura wystawiona była 10.03. a Ty 20.03. pisałaś na wątku, że wyślesz fakturę. Jak wiadomo poczta nie jest najszybszym operatorem, a w dodatku po drodze były święta. Myślę, że bezzwłoczne przesłanie faktury do Fundacji znacznie przyspieszyłoby zapłatę za zabieg. Sterylka, która miała odbyć się 28 marca niestety nie odbyła się. Suczka zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach. Z powodu braku innego miejsca, nadal przebywała na tej posesji. Kobieta otrzymała karmę dla niej, sunia była też spuszczana z łańcucha. Któregoś wieczora musiała chyba wyjść poza ogrodzenie i od tamtej pory nikt jej nie widział. Szukamy jej, ale na razie bez rezultatu. Wcześniej apelowałam także na FB o dt dla niej, nikt nie zaoferował pomocy. 22 marca została wysterylizowana suczka znaleziona przez Krystynę, w formularzu napisałam,że jest bezimienna. Quote
elik Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Biedactwo :( Nam nadzieję, że jednak nic złego się jej nie stało i uda się Wam ją odnaleźć. W takim razie anuluję to zgłoszenie, gdy sunia się odnajdzie, proszę zgłoś ją ponownie. Quote
ala123 Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Dnia 6.04.2018 o 20:02, elik napisał: Biedactwo :( Nam nadzieję, że jednak nic złego się jej nie stało i uda się Wam ją odnaleźć. W takim razie anuluję to zgłoszenie, gdy sunia się odnajdzie, proszę zgłoś ją ponownie. Ta mała suczka odnalazła się :) Być może miała cieczkę i dlatego uciekła. Mam nadzieję,że nie zniknie znowu, bo zarezerwowałam kolejny termin sterylizacji - 26 kwietnia. Quote
elik Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 21 minut temu, ala123 napisał: Ta mała suczka odnalazła się :) Być może miała cieczkę i dlatego uciekła. Mam nadzieję,że nie zniknie znowu, bo zarezerwowałam kolejny termin sterylizacji - 26 kwietnia. Może trzeba byłoby ją próbować złapać na kilka dni przed ustalonym terminem zabiegu, żeby znowu nie zniknęła właśnie w tym dniu. Jak będzie wiadomy koszt zabiegu, to bardzo proszę podaj na wątku, a fakturę oczywiście prześlesz do Fundacji. Wypełnij dokumenty i prześlij do Fundacji. Quote
ala123 Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Dnia 10.04.2018 o 16:22, elik napisał: Może trzeba byłoby ją próbować złapać na kilka dni przed ustalonym terminem zabiegu, żeby znowu nie zniknęła właśnie w tym dniu. Jak będzie wiadomy koszt zabiegu, to bardzo proszę podaj na wątku, a fakturę oczywiście prześlesz do Fundacji. Wypełnij dokumenty i prześlij do Fundacji. Dokumenty wypełnię i wyślę, ale z przetrzymaniem suczki będzie problem, bo nie mam jej gdzie umieścić niestety. Mam nadzieję,że tym razem nie ucieknie. Czy wiesz coś może o płatności sterylkę Weny z Krasnegostawu? Wetka obawia się,że nie otrzyma pieniędzy, chociaż zapewniam ją, że Fundacja z całą pewnością zapłaci. Quote
elik Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 6 godzin temu, ala123 napisał: Dokumenty wypełnię i wyślę, ale z przetrzymaniem suczki będzie problem, bo nie mam jej gdzie umieścić niestety. Mam nadzieję,że tym razem nie ucieknie. Czy wiesz coś może o płatności sterylkę Weny z Krasnegostawu? Wetka obawia się,że nie otrzyma pieniędzy, chociaż zapewniam ją, że Fundacja z całą pewnością zapłaci. Będę trzymać kciuki, żeby tym razem nie uciekła. A co będzie po zabiegu ? Też nie będzie dla niej miejsca na choćby kilka dni ? Rozmawiałam z Psiaszansa i jeśli tylko faktura dotarła do Fundacji, to będzie zapłacona. Następnym razem wyślij fakturę od razu po jej otrzymaniu :) Quote
ala123 Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 10 godzin temu, elik napisał: Będę trzymać kciuki, żeby tym razem nie uciekła. A co będzie po zabiegu ? Też nie będzie dla niej miejsca na choćby kilka dni ? Rozmawiałam z Psiaszansa i jeśli tylko faktura dotarła do Fundacji, to będzie zapłacona. Następnym razem wyślij fakturę od razu po jej otrzymaniu :) Jeżeli chodzi o psy, to w Zamościu mamy tylko jeden szpitalik, w którym mogłabym umieścić sunię. Jednak tam jest bardzo drogo, dlatego sterylizacji również nie chcę tam robić. Zrobiłam suni ogłoszenia na OLX, ale cisza zupełna :( Quote
elik Posted April 12, 2018 Posted April 12, 2018 2 godziny temu, ala123 napisał: Jeżeli chodzi o psy, to w Zamościu mamy tylko jeden szpitalik, w którym mogłabym umieścić sunię. Jednak tam jest bardzo drogo, dlatego sterylizacji również nie chcę tam robić. Zrobiłam suni ogłoszenia na OLX, ale cisza zupełna :( Czyli po zabiegu sunia zostanie wypuszczona na ulicę ? Wetka robi zabieg laparoskopowo ? Quote
kiyoshi Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Chciałabym zgłosić do Akcji PESTKE z Radys. Jestem deklarowiczem. Sunia będzie sterylizowana w przyszłym tygodniu w Kętach. Czy będe mogła liczyć na pokrycie kosztów ze środków Akcji?? EDIT. Termin juz ustalony na wtorek 24.04.2018, koszt 300 zł, lecznica Kęty ul. Jana Kantego 14, Proszę o odpowiedź. Quote
kiyoshi Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 halo, halo:) proszę o zielone światło dla Pestki:) Quote
kiyoshi Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Dnia 21.01.2018 o 22:45, Poker napisał: zapiszę adres mejlowy.Dzięki. Poker, podaj mi proszę ten adres email. Tutaj na wątku wszędzie gdzie patrze jest zamieniony na "email protected"...nie widze go:( a chce zapytać o Pestke bo czas ucieka... Dzieki Quote
elik Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Dnia 17.04.2018 o 20:37, kiyoshi napisał: Chciałabym zgłosić do Akcji PESTKE z Radys. Jestem deklarowiczem. Sunia będzie sterylizowana w przyszłym tygodniu w Kętach. Czy będe mogła liczyć na pokrycie kosztów ze środków Akcji?? EDIT. Termin juz ustalony na wtorek 24.04.2018, koszt 300 zł, lecznica Kęty ul. Jana Kantego 14, Proszę o odpowiedź. Dnia 20.04.2018 o 19:20, kiyoshi napisał: halo, halo:) proszę o zielone światło dla Pestki:) Przepraszam za brak odpowiedzi. Od 14-tego do dzisiaj byłam poza krajem bez dostępu do netu. Oczywiście masz zielone światło :) Quote
kiyoshi Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 15 godzin temu, elik napisał: Przepraszam za brak odpowiedzi. Od 14-tego do dzisiaj byłam poza krajem bez dostępu do netu. Oczywiście masz zielone światło :) Dziekuje! Quote
elik Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 22 godziny temu, kiyoshi napisał: Dziekuje! Bardzo proszę :) Quote
kiyoshi Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Bardzo proszę :) ELU, sprostowanie- STERYLKA PESTKI KOSZTOWAŁA 200 zł!! i na tyle wystawiono fakture:) Quote
elik Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 3 godziny temu, kiyoshi napisał: ELU, sprostowanie- STERYLKA PESTKI KOSZTOWAŁA 200 zł!! i na tyle wystawiono fakture:) Super :) Zaoszczędzone 100,00 zł gratuluję :) Wyślij fakturę do Fundacji jak najszybciej. Im szybciej wyślesz, tym szybciej będzie zwrot :) 1 Quote
elik Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 12 godzin temu, kiyoshi napisał: Pesteczka pozdrawiam Jaka pyziunia słodka :) Dzięki za zdjęcie :) Quote
ala123 Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Dzisiaj przywiozłam na sterylizację kolejną suczkę. Wniosku nie zdążyłam złożyć. Suczka błąkała się po wsi w jednej z gmin pod Zamościem od jesieni, zimą oszczeniła się w stodole u kobiety, która jako jedyna nie przegoniła jej. Teraz znowu była w ciąży :( Koszt zabiegu - 250zł Quote
Recommended Posts