elik Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 2 godziny temu, mtf zalesie napisał: prosze jako staly deklarowicz o zgode na sterylke suki ktora jest w dt u przemyslawa mojto, zaplacilam za sterylke z gory. wszystke dane i zdjecia w stawi Przemyslaw mojto ,bo janie umiem wstawiac zdjec Oczywiście masz zielone światło :) Ale proszę podaj te wszystkie dane, które znajdują się w poniższej tabelce, czyli imię suczki data sterylizacji koszt sterylizacji nazwa i adres gabinetu wet. w którym będzie wykonywany zabieg. Zgłoszenie na odpowiednim formularzu i fakturę za zabieg wyślij jak zwykle na adres Fundacji. Quote
mtf zalesie Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 podamy, ale przemek Moryto to zrobi bo suka jest u niego we Wroclawiu na dt i ja nie umiem wstawiac zdjec- tylko zaplacilam zalozylam pieniadze, sterylka jest dzisiaj Quote
elik Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 20 minut temu, mtf zalesie napisał: podamy, ale przemek Moryto to zrobi bo suka jest u niego we Wroclawiu na dt i ja nie umiem wstawiac zdjec- tylko zaplacilam zalozylam pieniadze, sterylka jest dzisiaj Ale poniższe dane możesz podać? imię suczki data sterylizacji koszt sterylizacji nazwa i adres gabinetu wet. w którym będzie wykonywany zabieg. Quote
Psiaszansa Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Kochani czyja faktura bo zgłoszenia brak a jak nie będzie druczku zgłoszenie płacić nie będziemy sorry Gabinet Weterynaryjny Anetta Święcicka ul.Piłsudskiego 40 Tomaszów Lubelski kwota 250 zł z 30.04.2019 . Na koncie ponad 2200 zł. Nie zapłacone faktury za suki Luna od elik i Lassie od sara2011 wyjaśniam z gabinetem nadpłaconą fakturę za Melisę a potem płacimy . Wy zgłaszacie do elik suki Ona podaje mi info .Prośba na każdej fakturze koniecznie imię kastrowanej suki to bardzo ułatwia . Jak macie psa samca co to lata i pół wsi zapładnia -kastrujemy. Pozdrawiam Quote
mtf zalesie Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 przepraszam za ta osobe-napisze pozniej jak tylko odpowie mi druga osoba pomagajaca suczce-napewno dzisiaj Quote
mtf zalesie Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 jesli w ciagu pan Moryto nie uzuipelni danych --mozna skreslic ta refundacje jako podana przez osoby niesolidne Quote
elik Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 3 godziny temu, mtf zalesie napisał: jesli w ciagu pan Moryto nie uzuipelni danych --mozna skreslic ta refundacje jako podana przez osoby niesolidne Ok :) Quote
elik Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Dnia 12.07.2019 o 15:30, Psiaszansa napisał: Kochani czyja faktura bo zgłoszenia brak a jak nie będzie druczku zgłoszenie płacić nie będziemy sorry Gabinet Weterynaryjny Anetta Święcicka ul.Piłsudskiego 40 Tomaszów Lubelski kwota 250 zł z 30.04.2019 . Na koncie ponad 2200 zł. Nie zapłacone faktury za suki Luna od elik i Lassie od sara2011 wyjaśniam z gabinetem nadpłaconą fakturę za Melisę a potem płacimy . Wy zgłaszacie do elik suki Ona podaje mi info .Prośba na każdej fakturze koniecznie imię kastrowanej suki to bardzo ułatwia . Jak macie psa samca co to lata i pół wsi zapładnia -kastrujemy. Pozdrawiam Dnia 12.07.2019 o 15:31, Psiaszansa napisał: AKCJA STERYLIZACJA druk.odt W nawiązaniu do powyższych postów Psiaszansa przypominamy o obowiązującej kolejności postępowania przy staraniu się o pokrycie kosztu zabiegu sterylizacji. W pierwszej kolejności należy zgłosić na tym wątku zamiar sterylizacji suni. W zgłoszeniu należy podać następujące informacje: imię suczki, datę sterylizacji, koszt sterylizacji, pełną nazwę i adres gabinetu weterynaryjnego, który będzie wykonywał zabieg. Zgłaszając należy wkleić zdjęcie suni i link do wątku na dogo. Zgłoszenie można robić dopiero wówczas, gdy są wiadome wszystkie wymienione dane. Po zgłoszeniu nastąpi weryfikacja i wstępna zgoda na pokrycie kosztów sterylizacji przez Fundację. Informacja o tym, jest każdorazowo przesyłana do Fundacji. Zgłoszenie pisemne łącznie z fakturą za zabieg, należy wysłać do Fundacji dopiero po uzyskaniu wstępnej zgody tu na wątku. Zgłoszenie, co do którego Fundacja nie otrzyma informacji, że zostało ono wstępnie zaakceptowane na wątku, nie będzie brane pod uwagę do wypłaty. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Dnia 12.07.2019 o 15:30, Psiaszansa napisał: Kochani czyja faktura bo zgłoszenia brak a jak nie będzie druczku zgłoszenie płacić nie będziemy sorry Gabinet Weterynaryjny Anetta Święcicka ul.Piłsudskiego 40 Tomaszów Lubelski kwota 250 zł z 30.04.2019 . Na koncie ponad 2200 zł. Nie zapłacone faktury za suki Luna od elik i Lassie od sara2011 wyjaśniam z gabinetem nadpłaconą fakturę za Melisę a potem płacimy . Wy zgłaszacie do elik suki Ona podaje mi info .Prośba na każdej fakturze koniecznie imię kastrowanej suki to bardzo ułatwia . Jak macie psa samca co to lata i pół wsi zapładnia -kastrujemy. Pozdrawiam Czy faktura za Lassie jest niezapłacona? Coś mam dosłać lub wyjasnić ? Quote
elik Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 4 minuty temu, Sara2011 napisał: Czy faktura za Lassie jest niezapłacona? Coś mam dosłać lub wyjasnić ? Jeśli wysłałaś zgłoszenie razem z fakturą, a na fakturze było imię suni, to już nic więcej nie potrzeba. Ja wysłałam info do Psiaszansa, że masz prawo do zapłaty 100% zabiegu. Nagromadzenie różnorakich obowiązków spowodowało opóźnienia w zapłatach, ale wszystkie zgłoszenia, które zostały zatwierdzone na wątku będą uregulowane. Quote
mtf zalesie Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Dnia 9.07.2019 o 12:18, elik napisał: Ale poniższe dane możesz podać? imię suczki data sterylizacji koszt sterylizacji nazwa i adres gabinetu wet. w którym będzie wykonywany zabieg. imie suczki KULKA, zabieg 09.07.10, koszt 250 zl przych,vet,..dr..M.sZPAK 54-104 wROCŁAW UL.kOZIA 3/1A-WATEKI ZDJECIA MA WKLEIC p,MOYTO W TYM TYG. Quote
elik Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Dnia 15.07.2019 o 19:06, mtf zalesie napisał: imie suczki KULKA, zabieg 09.07.10, koszt 250 zl przych,vet,..dr..M.sZPAK 54-104 wROCŁAW UL.kOZIA 3/1A-WATEKI ZDJECIA MA WKLEIC p,MOYTO W TYM TYG. Ok. masz zielone światło. Zgłoszenie razem z fakturą wyślij na adres Fundacji. Quote
mtf zalesie Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 dzieki fakture wysle osobiscie- pieniadze zalozylam i doloze info z nr,konta- ale prosze o wydluzenie czasu na wstawianie zdjec i linku do watku bo bede musiala popedzac niesolidna osobe a wyjezdzam na tydzien zagranice Quote
elik Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 36 minut temu, mtf zalesie napisał: doloze info z nr,konta To nie ma być informacja z numerem konta, tylko zgłoszenie na obowiązującym formularzu, który Psiaszansa przypomniała kilka potów wcześniej AKCJA STERYLIZACJA druk.odt Quote
mtf zalesie Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 zrobie to za tydzien bo dzisaj wyjezdzam i nie otwiera sie ten zalacznik- wroci dziecko to .pomoze.fakture juz niestety wyslalam bez zalacznika .dane do tabeli podalam. Quote
elik Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 36 minut temu, mtf zalesie napisał: zrobie to za tydzien bo dzisaj wyjezdzam i nie otwiera sie ten zalacznik- wroci dziecko to .pomoze.fakture juz niestety wyslalam bez zalacznika .dane do tabeli podalam. Wraz z fakturą posłałaś chociaż Twoje dane i nick z dogo, żeby Psiaszansa wiedziała kto przysłał fakturę? 1 Quote
mtf zalesie Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 zrobie to za tydzien bo dzisaj wyjezdzam i nie otwiera sie ten zalacznik- wroci dziecko to .pomoze.fakture juz niestety wyslalam bez zalacznika .dane do tabeli podalam.Juz jestem- jutro wyslylam fakture /duplikat + zalacznik/.zdjecia i link musze kogos prosic i mam nadzieje ze pojawia sie w tym tyg,przepraszam ale nie mam czasu nauczyc sie wstawianiazdjec Quote
elik Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Dnia 28.07.2019 o 21:49, mtf zalesie napisał: zrobie to za tydzien bo dzisaj wyjezdzam i nie otwiera sie ten zalacznik- wroci dziecko to .pomoze.fakture juz niestety wyslalam bez zalacznika .dane do tabeli podalam.Juz jestem- jutro wyslylam fakture /duplikat + zalacznik/.zdjecia i link musze kogos prosic i mam nadzieje ze pojawia sie w tym tyg,przepraszam ale nie mam czasu nauczyc sie wstawianiazdjec Sory, ale zgłaszasz sunię Kuklę od 8.07. i nadal nie jestem tak do końca pewna, czy zgłoszenie jest kompletne i co wysłałaś, a co masz dosłać. Wysłałaś oryginał faktury, czy duplikat i czy załącznik to zgłoszenie? Domyślam się, że chyba tak, ale piszesz też, że się nie otwiera, że wróci dziecko to... Quote
mtf zalesie Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 osoby zajmujace sie suka. sa we Wroclawi.jedna jest niesolidna , druga zajeta .ja nie umiem wstawic zdjec i ich nie mam- wyslalam fakture i zalcznik poleconym pare dni temu. dalsze punkty codziennie obiecuje inna osoba ze zalatwi/zdjecia i link do watku./ czekam do piatku- jak nie bedzie to rezygnuje ze wszystkiego.wiem co pisalam-nie trzeba mi przypominac. Quote
mtf zalesie Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 osoby zajmujace sie suka. sa we Wroclawi.jedna jest niesolidna , druga zajeta .ja nie umiem wstawic zdjec i ich nie mam- wyslalam fakture i zalcznik poleconym pare dni temu. dalsze punkty codziennie obiecuje inna osoba ze zalatwi/zdjecia i link do watku./ czekam do piatku- jak nie bedzie to rezygnuje ze wszystkiego.wiem co pisalam-nie trzeba mi przypominac. Quote
mtf zalesie Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 prosze wycofac moja prosbe o refundacje- mam juz dosc. Quote
elik Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 19 godzin temu, mtf zalesie napisał: prosze wycofac moja prosbe o refundacje- mam juz dosc. Nie wiem co powiedzieć. Chyba nie było jeszcze takiej sytuacji. Jesteś solidna, wpłacasz bardzo regularnie więc należy Ci się zwrot kosztów sterylizacji. Tu decyzję musi podjąć Psiaszansa, ja nie mam takich uprawnień. Napiszę do Niej prośbę o pojawienie się na wątku. Quote
mtf zalesie Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 nie mam problemu -nie ma co robic wyjatkow Quote
elik Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 1 godzinę temu, mtf zalesie napisał: nie mam problemu -nie ma co robic wyjatkow Jak uważasz, ale ja już napisałam do Psiaszansa więc może coś postanowi. Quote
Recommended Posts