florida_blue Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Myslę, ze bedzie - nie mieszkają zbyt daleko ode mnie :) Quote
michaśka10 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 dawno tu nie zaglądałam a tu takie wiadomości! super :) powodzenia w nowym domku :):) Quote
florida_blue Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 pare dni temu spotkalismy sie na spacerze - z Tomkiem i Thorem :loveu: i Judytą i Augustem :loveu: August potraktował moją psice bardzo przyjaznie natomiast Thor oczywiscie ją capnął. Moja narobiła wrzasku, ja równiez zareagowałam - nic sie nie stało, ale niestety Torcik nie mógł iść koło nas :angryy: Łobuz jeden :mad: Torcik mnie pamieta - z jednej strony bardzo mi szkoda, że nie zmieszkał u mnie - to kolejny pies po Maksiu, którego nie mogę "odżałować" z drugiej strony naprawdę cieszę się, ze znalazł taki wspaniały dom - wiem, że Tomek się nim opiekuje, jestem o niego spokojna i chciałabym, żeby Torcik jak najszybciej go pokochał. Dlatego na razie nie bede sie z nimi umawiac na spacery Quote
Agniest Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ciesze się, że trafił do dobrego domu :) Quote
Cajus JB Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Możemy prosić o jakieś nowe wiadomości i zdjęcia? Moje zainteresowanie wynika z sytuacji na tym wątku [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-brzydki-wylysialy-gluchy-slepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda-148195]* stary, brzydki, wyłysiały, głuchy i ślepy pies po wypadku - bez szans , prawda ??? - Dogomania Forum[/url] Quote
florida_blue Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='florida_blue']11.10.2007 Thor został dzisiaj adoptowany Tomek będzie napewno wspaniałym opiekunem - nawet te Torcikowe glutki mu nie przeszkadzają :) [SIZE=3]Jak strasznie sie cieszę :) Następny "mój" psiak znalazł domek - i to taki sympatyczny :) [quote name='Cajus JB']Możemy prosić o jakieś nowe wiadomości i zdjęcia? Moje zainteresowanie wynika z sytuacji na tym wątku * stary, brzydki, wyłysiały, głuchy i ślepy pies po wypadku - bez szans , prawda ??? - Dogomania Forum [quote name='florida_blue']pare dni temu spotkalismy sie na spacerze - z Tomkiem i Thorem :loveu: i Judytą i Augustem :loveu: August potraktował moją psice bardzo przyjaznie natomiast Thor oczywiscie ją capnął. Moja narobiła wrzasku, ja równiez zareagowałam - nic sie nie stało, ale niestety Torcik nie mógł iść koło nas :angryy: Łobuz jeden :mad: Torcik mnie pamieta - z jednej strony bardzo mi szkoda, że nie zmieszkał u mnie - to kolejny pies po Maksiu, którego nie mogę "odżałować" z drugiej strony naprawdę cieszę się, ze znalazł taki wspaniały dom - wiem, że Tomek się nim opiekuje, jestem o niego spokojna i chciałabym, żeby Torcik jak najszybciej go pokochał. Dlatego na razie nie bede sie z nimi umawiac na spacery Thor został adoptowany ze schroniska, Tomek odpowiedział na moje ogłoszenie, jednoczesnie zostały wtedy adoptowane dwa psy (drugiego adoptowała koleżanka Tomka)bardzo mi przykro ale nie mam kontaktu ani z Tomkiem ani z Judytą, numery do nich miałam zapisane w poprzednim telefonie, wynajmowali tutaj dom, ale napewno już wrócili do siebie, wiec jesli ktokolwiek miałby ochotę sprawdzać warunki - proszę zwrócić się o udostępnienie danych do Schroniska w Częstochowie. Zdjeć zrobiłam kilka zaraz po adopcji (wracaliśmy razem i poszlismy od razu do weterynarza) a ostatnie zdjecie jakie mam zostało zrobione na poczatku marca 2008 http://static.web-fix.net/static/foranimals.czest.pl/uploads/torcik3.jpg To jest najnowsze zdjecie jakim dysponuję. Pozniej utrzymywałam kontakt z Judytą i usiłowałam pomóc w znalezieniu domu dla Augusta, który okazał się strasznym niszczycielem, demolował w domu i pokonywał wszelkie ogrodzenia. Quote
Recommended Posts