Jump to content
Dogomania

::dog czy bokser raczej? w kazdym razie glutek THOR ;) Częstochowa ADOPTOWANY!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Torcik :> wskakuj :>

Torcik sie popisał na ostatnim spacerku :)

Wziełam go na spacerek jak zwykle a Dorota - taka drobniejsza kolezanka wziałe Itke - amstaffkę. Itka ciągnie, Thor chodzi na luznej smyczy... wiec sie zamieniłysmy... Thor jakby skrzydeł dostał i za chwilę słysze , że ona go tym bardziej nie utrzyma... Torcik ciagnał jakby w zyciu na smyczy nie chodził .... wiec zamieniłysmy sie znowu - i przeszło mu, szedł dalej na zupełnie luznej smyczy, wachał trawke i obsikiwał krzaczki ... Mój Torcik :loveu:

Posted

Tortinko jesteś taki śliczny :loveu:
a ciotka wyjeżdża na 2 tygodnie i będzie o tobie myśleć i mieć nadzieję, że w tym czasie znajdziesz domek. Pa faflaczku :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Thor dzieci lubi - a test na "szybkoporuszającesiępojazdymechaniczne" przeszedł wzorowo :]
Wręcz ze stoickim spokojem obserwował przejezdzające bardzo blisko motory crossowe - hałasliwe i straszne - ciotka florida sie rozglądała za drzewam, którego by się mogła załapac w razie czego, ale Torcik obdarzył ich tylko spojrzeniem :]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

11.10.2007 - Thor został dzisiaj adoptowany Tomek będzie napewno wspaniałym opiekunem - nawet te Torcikowe glutki mu nie przeszkadzają :)
[SIZE=3]Jak strasznie sie cieszę :) Następny "mój" psiak znalazł domek - i to taki sympatyczny :)