florida_blue Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 11.10 - ADOPTOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - str 13 nie wiem do czego psisko podobne - taki dog z bokserem albo co ... ;) W kazdym razie jest dość spory, do schroniska trafił z interwencji... oceniony na 7 lat ale wg mnie moze mieć ok 5 ... mega przyjazny, strasznie kochany - niezle chodzi na smyczy, potrafi chodzic przy nodze, siada, podaje obie łapy, waruje. niestety, wymaga socjalizacji z innymi psami, w stosunku do ludzi łagodny, ale do psów - niestety nie bardzo. No i potrzebuje stanowczego i konsekwentnego wychowania i prowadzenia - bedzie oddanym przyjacielem :) i ma na imię THOR :] kontakt do mnie : Kamila 507 384 974 gg 1383323 Quote
Ziutka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Piękny faflun :loveu:.....mi On tam bardziej na boksia wygląda :cool3:.......tylko te łapki ma takie troszki nie boksiowate chyba :roll: zresztą tak jak w tytule piszesz.....dog czy bokser......nie ważne....ważne aby to piękne psisko domek znalazło :-( Quote
boksiedwa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 boksiodog :) ma coś z obu ras, takie długie łapiszcza, ale spojrzenie boksiowe Quote
florida_blue Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 jak to dlaczego? troche pospacerował i gluty wisiały :D Quote
halbina Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 stanowczo bokser, moim zdaniem, tyle że duuuuży... :evil_lol: Quote
florida_blue Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 mam tu po sasiedzku zwyciezcę kilku wystaw - i w porownaniu z nim ten nasz "dogowaty" wcale nie jest duzy.... ale jest wiekszy od takich popularnych boksiów bez rodowodu... Quote
michelle04 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ..Florida co tam u Glutka słychać? I prosze dajcie Jemu jakieś normalne imię......:modla: , żebym mogła inaczej zwracac sie do tego chłopczyka... Quote
florida_blue Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 nie zgłoszony, bo podobno nie bokser .... :angryy: Quote
anka_jot Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nie jest to oby cane corso taki z lekka wychdzony i zabiedzony? Hm? Quote
florida_blue Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 jak dla mnie może być czym chce :P byle tylko domek dobry znalazł.... Quote
florida_blue Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 "do wody nie mielismy ochoty wchodzić - w koncu sie zdecydowałem i troche pobrodziłem. Jak kolezanka weszła to ja też :] I wiemy już, że koty sa SUPER :diabloti: ... tylko szkoda, ze tak szybko uciekają pod samochód.... Poza tym florida mnie wyzywa od gluta - jakby sie nie mozna było otrzepac" Domek bez kotów dla kawalera zamawiam ....:razz: Quote
florida_blue Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Fafelek jest wspaniałym psem - baaaardzo kontaktowy - wspolne podbiegnięcie pod nasyp kolejowy już go tak rozochociło, że w połowie górki wyprzedził mnie i zabierał sie do skoków - zeby było fajnie - najlepiej na klate :] przewidziałam, wiec mu sie nie udało :P Bardzo łatwo zachęcić go do zabawy :) Ruszając sie przypomina raczej doga niż boksera (ruch łap i dodatkowo wrazenie potęguje dlugi ogon - taki płynny, ale jednoczesnie jakby niezdarny) Poprzednim razem - stał i czekał aż go zapne na smycz - dzisiaj mnie przywitał - skacząc na bramkę, ale i tak jest strasznie grzeczny. Fajnie reaguje jak sie do niego mówi - słyszy wszystko, ale wiekszej czesci mojej gadaniny nie bierze pod uwage... - dopiero powtórzenie polecenia powoduje jego wykonanie :P ale to standard :P fafelek szczeka... stoi w boksie i sobie szczeka tak ogólnie w przestrzen. I przygryza sobie wargi... Ma takie dwie kropeczki - ranki otarte od kłów.... Ma zachrypniety głos - dlatego słyszałam go cały czas... strasznie... Quote
florida_blue Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 będzie się nazywał THOR :] i niedługo bedzie na adopcyjnej bokserów Quote
florida_blue Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 dzień dobry Thor :):):) domku szukamy :) Quote
Dharma Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 florida_blue, ty mi opowiesci podsylaj na maila o twoich boksiowych bidach bo ja po tym dogo nie bardzo mam czas latac ;) Quote
florida_blue Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Dharma']florida_blue, ty mi opowiesci podsylaj na maila o twoich boksiowych bidach bo ja po tym dogo nie bardzo mam czas latac ;) kochana, ja Tomkowi wysyłam :] nie przekazuje ????? hmmm:mad::mad::mad: Quote
Dharma Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 florida_blue napisał(a):kochana, ja Tomkowi wysyłam :] nie przekazuje ????? hmmm:mad::mad::mad: cos tam przekazuje, zdjecia glownie ;) ale opowiesci jeszcze nie dostawalam ;) Quote
florida_blue Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 och, co ja moge o nim opowiadać :shake: tak rzadko tam jestem - chcialabym czesciej, ale nie wyrabiam czasowo... chociaz muszę zajrzeć w tym tyg jeszcze, bo w sobote chyba nie pojadę... Quote
Recommended Posts