Jump to content
Dogomania

::dog czy bokser raczej? w kazdym razie glutek THOR ;) Częstochowa ADOPTOWANY!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

11.10 - ADOPTOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - str 13

nie wiem do czego psisko podobne - taki dog z bokserem albo co ... ;)

W kazdym razie jest dość spory, do schroniska trafił z interwencji... oceniony na 7 lat ale wg mnie moze mieć ok 5 ...

mega przyjazny, strasznie kochany - niezle chodzi na smyczy, potrafi chodzic przy nodze, siada, podaje obie łapy, waruje.

niestety, wymaga socjalizacji z innymi psami, w stosunku do ludzi łagodny, ale do psów - niestety nie bardzo.
No i potrzebuje stanowczego i konsekwentnego wychowania i prowadzenia - bedzie oddanym przyjacielem :)

i ma na imię THOR :]

kontakt do mnie :
Kamila 507 384 974
gg 1383323

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny faflun :loveu:.....mi On tam bardziej na boksia wygląda :cool3:.......tylko te łapki ma takie troszki nie boksiowate chyba :roll: zresztą tak jak w tytule piszesz.....dog czy bokser......nie ważne....ważne aby to piękne psisko domek znalazło :-(

Posted

"do wody nie mielismy ochoty wchodzić - w koncu sie zdecydowałem i troche pobrodziłem. Jak kolezanka weszła to ja też :] I wiemy już, że koty sa SUPER :diabloti: ... tylko szkoda, ze tak szybko uciekają pod samochód.... Poza tym florida mnie wyzywa od gluta - jakby sie nie mozna było otrzepac"

Domek bez kotów dla kawalera zamawiam ....:razz:

Posted

Fafelek jest wspaniałym psem - baaaardzo kontaktowy - wspolne podbiegnięcie pod nasyp kolejowy już go tak rozochociło, że w połowie górki wyprzedził mnie i zabierał sie do skoków - zeby było fajnie - najlepiej na klate :] przewidziałam, wiec mu sie nie udało :P
Bardzo łatwo zachęcić go do zabawy :) Ruszając sie przypomina raczej doga niż boksera (ruch łap i dodatkowo wrazenie potęguje dlugi ogon - taki płynny, ale jednoczesnie jakby niezdarny)

Poprzednim razem - stał i czekał aż go zapne na smycz - dzisiaj mnie przywitał - skacząc na bramkę, ale i tak jest strasznie grzeczny. Fajnie reaguje jak sie do niego mówi - słyszy wszystko, ale wiekszej czesci mojej gadaniny nie bierze pod uwage... - dopiero powtórzenie polecenia powoduje jego wykonanie :P ale to standard :P

fafelek szczeka... stoi w boksie i sobie szczeka tak ogólnie w przestrzen. I przygryza sobie wargi... Ma takie dwie kropeczki - ranki otarte od kłów....
Ma zachrypniety głos - dlatego słyszałam go cały czas... strasznie...

Posted

[quote name='Dharma']florida_blue, ty mi opowiesci podsylaj na maila o twoich boksiowych bidach bo ja po tym dogo nie bardzo mam czas latac ;)

kochana, ja Tomkowi wysyłam :] nie przekazuje ?????
hmmm:mad::mad::mad:

Posted

florida_blue napisał(a):
kochana, ja Tomkowi wysyłam :] nie przekazuje ?????
hmmm:mad::mad::mad:

cos tam przekazuje, zdjecia glownie ;)
ale opowiesci jeszcze nie dostawalam ;)