Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Życzę zdrowia Kropeczce i Largusiowi. Wysyłam im dużo dobrej energii, bo tylko tyle mogę w tej chwili.

Przeczytałam wpisy dotyczące hodowczyni. Nie działam na fb, więc nie mogłam sprawdzić szczegółów, ale to co znalazłam na wątku pozwala się domyślić, o co chodzi.
Resztki siwych włosów mi się zjeżyły na głowie.
Dziewczyny, nic się nie przejmujcie głupim gadaniem. Gdyby nie Wasza pomoc, to strach pomyśleć, co by się stało z Largiem i innymi psiakami.
Jestem nadzwyczajnie spokojną starszą panią, ale gdyby trzeba było to dajcie znać. Chętnie wytłumaczę hodowczyni, jak wygląda czynna napaść, awantura i zastraszenie. Zapewniam, że energii mi nie zabraknie. (Alla może zaświadczyć, że lepiej mnie nie drażnić.) :mad:

Posted

Jestem u Largo. Mam nadzieję, że juz nic złego nie dzieje się u chłopaka, no i u Kropci oczywiście. Pozdrawiam i czekamy na druga operację z kciukami zaciśniętymi

Posted

[quote name='yolanovi']Jestem u Largo. Mam nadzieję, że juz nic złego nie dzieje się u chłopaka, no i u Kropci oczywiście. Pozdrawiam i czekamy na druga operację z kciukami zaciśniętymi[/QUOTE]

rodzina jest na małym wywczasie :D