togaa Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 Końcem czerwca pofrunął do Duszeńka pakiecik z Kreonem, a tu znów czas zakupu i wysyłki. MikaAga, dziękuję Słoneczko za wsparcie. Ciężko byłoby bez Twojej pomocy. Letnie zdjęcie naszego Dusia. Gdzie byłoby mu Lepiej ?. Wygrał chłopak los na loterii. Quote
Nadziejka Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 1 godzinę temu, togaa napisał: Końcem czerwca pofrunął do Duszeńka pakiecik z Kreonem, a tu znów czas zakupu i wysyłki. MikaAga, dziękuję Słoneczko za wsparcie. Ciężko byłoby bez Twojej pomocy. Letnie zdjęcie naszego Dusia. Gdzie byłoby mu Lepiej. Wygrał chłopak los na loterii. Quote
togaa Posted January 2, 2022 Author Posted January 2, 2022 Jeszcze przed Wigilią p.Violetta przesłała życzenia i świątecznego Duszeńka . "Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku, Pani Basi oraz wszystkim cudownym Ciociom , życzy Duszek z rodzinką. " Czyż nie cudowny ? 3 Quote
togaa Posted August 21, 2022 Author Posted August 21, 2022 Dusio kochany, ale Ciebie zaniedbałam. Mimo że tutaj pustki, jestem w stałym kontakcie z Panią Violettą i staram się by raz na kwartał Kreon do Duszeńka jednak dotarł . W kwietniu br. p.Wioletta napisała tak; ...Dusio ma nowego kolegę, znaleźliśmy parę dni temu na drodze, takiego 20 kilogramowego szczeniaczka i już został u nas. Niedawno umarł nam kotek Bobuś bo miał raka trzustki i trochę nas rozweselił ten znajdek. Z Dusiem dogaduje się dobrze, bo Dusio lubi wszystkich, a Smoku troszkę ożywił naszego staruszka, bo teraz razem biegają i pilnują domu. Pozdrawiam bardzo serdecznie i dziękuję również wszystkim Dusiowym Ciociom. 3 Quote
togaa Posted August 21, 2022 Author Posted August 21, 2022 Lipiec 2022r. ...Za Kreon bardzo dziękuję dla Pani i wszystkich Dusiowych Cioć. Duszek jest zdrowy ale ze smutkiem patrzymy jak siwieje mu pyszczek i robi się z niego psi staruszek. Troszkę już nie dosłyszy i lubi sobie więcej pospać. Smok jest przesympatycznym pieskiem i razem z Duszkiem dzielnie bronią podwórko, gdy jeden szczeka, to drugi zaraz za nim leci i też pokazuje, że jest groźny.... 1 Quote
Nadziejka Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Calem sercem z modlitwą za Panciów za Duszenka i braciszka zdrowka zdrowka zdrowenka spokoju wszelkiego zasylam 1 Quote
togaa Posted August 29, 2022 Author Posted August 29, 2022 Od kochanej MikaAga sfrunęło dzisiaj na Duszkowe Konto 50,00 zł . W sam raz będzie na jesienny Kreon. Aguniu, ogromnie Ci dziękuję za pamięć. Nadziejko, nasz kolorowy ptaku. Dziękuję że zaglądasz do Duszeńka z miłym słowem. Quote
Nadziejka Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 ❤️🍀❤️ Ciociu pisz prosze na jakie konto moge slac pieniazeczka choc troszke dolożę na kreon 1 Quote
togaa Posted January 23, 2023 Author Posted January 23, 2023 MikaAga kochana, wielkie dla Was podziękowania za pamięć o Duszeczku i partycypowaniu w zakupie Kreonu. Dziękujemy słoneczko za wpłaty po 50,00 zł w sierpniu, październiku i grudniu 2022r. Duszeczek jak zawsze przysłał nam życzenia; Zdrowych, radosnych Świąt życzy Dusio z rodzinką.25.12.2022 r. 3 Quote
togaa Posted February 24, 2023 Author Posted February 24, 2023 "Pani Basiu kochana, oczywiście Kreon doszedł, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy również wszystkie Duszkowe Ciocie" To liścik p.Violetty, Duszkowej mamusi. W styczniu wysłałam Duszkowi 2 fiolki Kreonu. Na recepcie były napisane 3 opakowania, niestety pani wet. wpisała złe dawkowanie i apteka wydała mniej. MikaAga kochanej dziękuję po stokroć za wspomaganie Duszka i wpłatę 50,00 zł (13 luty 2023). Z Duszeczkiem Śnieżek, do niedawna kocia bida. Pewnego dnia przyszedł i został. Quote
Poker Posted February 24, 2023 Posted February 24, 2023 Ile lat Dusio jest w swoim wspaniałym domku? 1 Quote
ona03 Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Dnia 20.06.2015 o 23:54, togaa napisał: Wszystko dobrze ! Nowi Państwo Dusiowi nieba przychylają. Mam z Panią Wiolettą stały kontakt telef., Ania zapewne też. Dusio przewala się z łóżka na kolanka. Pewnie że go smutki dopadają, ale Państwo robią wszystko by Dusiowi umilić czas. Spacerki co rusz i ogródek i smaczki i karmienie z ręki, bo pierwszego dnia tak jakoś ciężko było.... Ja wciąż nie wierzę że taki , TAKI dom Duszek znalazł.! Pokerku, odpowiem za togusię, bo znowu wsiąkła ... 1 Quote
ona03 Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Dnia 25.02.2023 o 19:47, Poker napisał: Będzie już 8 lat ! Nooooo, i pięć miał, to będzie trzynaście, tak jak Loluś 1 Quote
togaa Posted March 27, 2023 Author Posted March 27, 2023 Od naszej Aguni czyli MikaAgi wpłynęło kolejne 50,00 zł ( 7.03.2023r.), dzięki czemu w połowie marca pofrunęły do Dusia 3 opakowania Kreonu. Ciężko go zdobyć bo braki w hurtowniach,ale się udało. Ach te Dusiowe oczy; MikaAga, bardzo dziękujemy. 1 Quote
togaa Posted October 18, 2023 Author Posted October 18, 2023 Mój Boże , ale zaniedbałam Dusia... 😞 Uściski dla MikaAgi kochanej, która wciąż pamięta i dzięki Jej pomocy do Dusia pofrunęły w sierpniu 2023r. 3 opakow. Kreonu . Aguniu, dziękuję Ci za majową i sierpniową 2023r. wpłatę. Łącznie 100,00 zł. Oto nasz 'myśliciel" jak o Dusiu pisze p.Violetta; 1 Quote
togaa Posted November 23, 2023 Author Posted November 23, 2023 Pani Violetta przysłała mi dzisiaj wiadomość; "Pani Basiu, przyszła zima" 😉 ; i zdjęcie naszego Dusia. Ech Dusio, Dusio, wygrałeś los na loterii. AgaMika kochana przesłała 2.11.2023 50,00 zł na zakup Kreonu, bo już najwyższa pora. Dziękuję Aguniu , ściskam mocno. 1 Quote
togaa Posted February 19, 2024 Author Posted February 19, 2024 Podobno lepiej póżno niż nigdy... " Zdrowych, wesołych Świąt dużo miłości i obfitości , dobroci i szcześcia kochanej naszej Pani Basi i wszystkim Dusiowym ciociom , życzy Duszek z rodzinką". A ja przesyłam te życzenia dalej, do kochanej MikaAgi, która nie zapomina o Duszeńku . Aguniu , dziękuję kochana za wpłaty na Stowarzyszeniowe konto; 2.XI.2023 - wpłata 50,00 zł i 8.12.2023 - wpłata 50,00 zł. Dusiowi na zdrowie.;-) 1 Quote
togaa Posted March 11, 2024 Author Posted March 11, 2024 MikaAga kochana jak zwykle pamięta o Dusiu. Aguniu, dziękuję za wpłatę 1.03.2024 na Stowarzyszeniowe konto 50,00 zł. Mam już receptę z Lecznicy na nowy zapas Kreonu. Wkrótce zakupy. Quote
Recommended Posts