Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szósty miesiąc? Nie do wiary, że to już tyle czasu. I nikt się jeszcze nie pokusił na Feluchnę, najcudowniejszego jamniko-ogara na świecie :cool3: Skoro Felicjan tak długo czeka na tego swojego pancia lub pancię, to będzie to na pewno zupełnie niesamowity pancio lub pancia :)

Posted

Będziemy działać :) Znajdziemy domki :) Myślę o tym co niedawno napisałaś na dogo w którymś z tyskich wątków.A mianowicie rzuciłaś hasło że masz ochotę zarzucić całe Tychy ulotkami.To jest możliwe :) Kupuję drukarkę.Kupimy mapy i rozplanujemy akcję.Mamy wprawę po akcji w Krakowie:)

Posted

magda222 napisał(a):
Będziemy działać :) Znajdziemy domki :) Myślę o tym co niedawno napisałaś na dogo w którymś z tyskich wątków.A mianowicie rzuciłaś hasło że masz ochotę zarzucić całe Tychy ulotkami.To jest możliwe :) Kupuję drukarkę.Kupimy mapy i rozplanujemy akcję.Mamy wprawę po akcji w Krakowie:)

Wprawę mamy całkiem niezłą i na dodatek jaka skuteczność.

Grzecha poprosiłam o wykaz klatek, może nie będzie miała z całych Tych, ale...

Gorzej tylko ze zgodą na wywieszenie plakatów, na dłużą metę mogą się przyczepić i wlepić mandat.
Nie wiem czy nie dobrze było by pomyśleć o negocjacjach ze spółdzielniami.

• 2 weeks later...
Posted

Tyle już czeka... Ja nadal mam nadzieje, ze gdzieś tam jest ktoś, kto byłby idealnym właścicielem dla Felka. Tylko gdzie ten ktoś jest? Bedzie mu dane spotkać Felicjana?

Feluś, Feluś, nie bądź pechowcem! Znajdź domek.

Posted

Feluś jest u mnie od czerwca.
W tym czasie był na dwóch festynach i przez miesiąc prezentował się przy CITY POINT.
Jego ogłoszenia są wszędzie.
Plakaty już dawno pościągane.
Nie widzę dla niego szans.

Posted

Ta znowu zaczyna z tymi krzywymi łapkami. :angryy:

Powiem wszystko Felkowi i jak przyjdziesz we wtorek to Cię ugryzie w kostkę.:mad:

Tylko muszę go do tego namówić w jakiś czarodziejski sposób, bo do ludzi to on jest zbyt łagodny.

Posted

Na początku to wzbudzał we mnie respekt, ta mordka taka dostojna...no ale potem zobaczyłam te krzywe małe łapki, takie słodkie...i już się nie boję!:eviltong: