grazyna9915 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Biedny Felcio! Już szósty miesiąc jest u mnie na DT. Quote
magda222 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 SZUKAMY DOMU DLA TEGO UROCZEGO PSIAKA!!! POMOCY!!! :help1: Quote
Arlene Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Szósty miesiąc? Nie do wiary, że to już tyle czasu. I nikt się jeszcze nie pokusił na Feluchnę, najcudowniejszego jamniko-ogara na świecie :cool3: Skoro Felicjan tak długo czeka na tego swojego pancia lub pancię, to będzie to na pewno zupełnie niesamowity pancio lub pancia :) Quote
grazyna9915 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Feluchna chce być rozpieszczany i głaskany, ciśnie mi się na kolana a tu...... kolana zajęte. Oj, za dużo u mnie czworonogów, za dużo! Quote
magda222 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Będziemy działać :) Znajdziemy domki :) Myślę o tym co niedawno napisałaś na dogo w którymś z tyskich wątków.A mianowicie rzuciłaś hasło że masz ochotę zarzucić całe Tychy ulotkami.To jest możliwe :) Kupuję drukarkę.Kupimy mapy i rozplanujemy akcję.Mamy wprawę po akcji w Krakowie:) Quote
grazyna9915 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 magda222 napisał(a):Będziemy działać :) Znajdziemy domki :) Myślę o tym co niedawno napisałaś na dogo w którymś z tyskich wątków.A mianowicie rzuciłaś hasło że masz ochotę zarzucić całe Tychy ulotkami.To jest możliwe :) Kupuję drukarkę.Kupimy mapy i rozplanujemy akcję.Mamy wprawę po akcji w Krakowie:) Wprawę mamy całkiem niezłą i na dodatek jaka skuteczność. Grzecha poprosiłam o wykaz klatek, może nie będzie miała z całych Tych, ale... Gorzej tylko ze zgodą na wywieszenie plakatów, na dłużą metę mogą się przyczepić i wlepić mandat. Nie wiem czy nie dobrze było by pomyśleć o negocjacjach ze spółdzielniami. Quote
Arlene Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Felusiu, nie spadaj tak nisko, tylko pnij sie do góry! ;) Quote
grazyna9915 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Arlenko dzięki za przypomnienie FELUSIA. ON chyba nie ma szans na dom. Quote
Arlene Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Tyle już czeka... Ja nadal mam nadzieje, ze gdzieś tam jest ktoś, kto byłby idealnym właścicielem dla Felka. Tylko gdzie ten ktoś jest? Bedzie mu dane spotkać Felicjana? Feluś, Feluś, nie bądź pechowcem! Znajdź domek. Quote
grazyna9915 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Feluś jest u mnie od czerwca. W tym czasie był na dwóch festynach i przez miesiąc prezentował się przy CITY POINT. Jego ogłoszenia są wszędzie. Plakaty już dawno pościągane. Nie widzę dla niego szans. Quote
Mada:) Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Felcio, kiedy znajdzie Cię Twój nowy pan? :shake: Quote
grazyna9915 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Niech Ci co nie mają Felcia, żałują!!! To wspaniały przyjaciel i ja wiem o tym najlepiej. Właśnie leży koło moich nóg. Quote
Arlene Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Nikt nie wie, jaki to wspaniały pies. Gdyby wiedzieli, już dawno w kolejkach by się do Felcia ustawiali! Quote
grazyna9915 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ta znowu zaczyna z tymi krzywymi łapkami. :angryy: Powiem wszystko Felkowi i jak przyjdziesz we wtorek to Cię ugryzie w kostkę.:mad: Tylko muszę go do tego namówić w jakiś czarodziejski sposób, bo do ludzi to on jest zbyt łagodny. Quote
kaja555 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Na początku to wzbudzał we mnie respekt, ta mordka taka dostojna...no ale potem zobaczyłam te krzywe małe łapki, takie słodkie...i już się nie boję!:eviltong: Quote
grazyna9915 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Poczekaj, poczekaj, trochę mi zejdzie, ale może uda mi się go wytresować na agresora. We wtorek załóż mocne i wysokie buty.:eviltong: Quote
Recommended Posts