Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba prowizję będę pobierać od pani weterynarz za werbowanie klientów.:lol:

Izunia spotkanie mamy w piątek ludziską będą się zbierać od 16.00 do 17.00 ze wskazaniem na 16.00.

Co ty na to?

Posted

[quote name='Izunia0520']to jak możemy, to przyniesiemy akcesoria między 16.00 a 17.00...^^ a Felicjanka też mam przyprowadzić...? czy to jeszcze za wcześnie...?xP

Izunia możecie przyjść i bez akcesorii.
TYLKO PRZYJDŹCIE!!!
Jeżeli chodzi o Felusia, to bardzo, bardzo chciałabym go zobaczyć,
ale jeżeli uważasz że to za wcześnie to go nie przyprowadzaj.
Jejku, co ja piszę...:-(

Izunia ty teraz znasz go najlepiej,
oceń czy nie jest to za wcześnie, jeżeli trzeba to poczekamy.
Najważniejszy jest Feluś, a nie moje zachcianki.

Wygłaskaj czarnuszka ode mnie! :dog:

Posted

Iza wielkie dzięki za pomoc w ogłaszaniu tyskich psiaków.:loveu:

Bardzo bym Cię Iza prosiła byś na tyskim wątku podała infromację gdzie ogłaszacie psiaki (tzn. Ty na 4-łapy, a Ola?)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63722

Jeżeli ogłosicie już psiaka to bardzo proszę o wklejenie linku do ogłoszenia na wątku danej bidy.
Chodzi o to, że w ogłaszaniach pomagają nam różni dogomaniacy i musimy się nawzajem informować, gdzie dany psiak jest ogłoszony, żeby się nie dublować.

Jednak jest to wątek mojego milusińskiego i chciałabym coś napisać.

Po pierwsze to Izuniu chciałabym Tobie podziękować, że wczoraj odwiedziłaś mnie z Olą i moim ulubieńcem Felciem.
Tak bardzo za nim tęskniłam.
Felcio jest taki wyjątkowy zapomniałam tylko jak ON potrafi donośnie szczekać. :evil_lol:
Na szczęście sąsiedzi nie zgłaszali jeszcze pretensji.

Jednak wczoraj wydarzyło się coś najwspanialszego, przekonałam się,
że to Ty i Twoja rodzina jesteście jego prawdziwym i jedynym DOMEM.

Kiedy przyszedł czas końca odwiedzin i zaczynałyście z Olą wychodzić to wtedy i Fecio wyszedł bez zawachania, nawet się nieobejrzał, a na parkingu z taką radością przywitał Twoją mamę.

Możecie mi niewierzyć, ale to że on już za mną nie tęskni było najwspanialsze, a ja byłam wtedy najszczęśliwsza na świecie.

DZIĘKUJĘ!!!

Posted

to my DZIEKUJEMY za zaproszenie...^^ było naprawdę super...:cool3: a Felciakowi tez się bardzo podobało...xP to my dziękujemy za to że Pani ogłosiła Felutka na dogomani.pl gdyby nie to, nigdy byśmy go nie znaleźli...dziękujemy...^^ ||
a dzisiaj poznaliśmy Pani mamę...^^ spotkałyśmy sie na działkach...xP :eviltong:

A OTO PIESKI, KTÓRE OGŁOSIŁAM...^^ :

http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=34233&id_kat=11&pi=0

http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23393842,Katowice_Zwierzaki___Adopcja,142-192.html
aki___Adopcja,142-192.html

tak mają wyglądać ogłoszenia...?xP

Posted

poogłaszałam troche piesków, które nie mają swoich wątków...;) a także te które mają...xP tylko nie wiem czy na wszystkich wątkach tych bidul napisałam gdzie ogłosiłam...^^ postaram sie to wszystko pouzupełniać...^^

• 2 weeks later...
Posted

Felutek chyba czuje się już lepiej...;) ma apetyt i po kolacji nawet przyniósł zabawke, by się z nim pobawić...^^ no ale nie zapeszam...;] po tej nocce okaże się czy bedzie potrzebna pomoc weta...

Posted

Izunia cieszę się, że na wątku napisałaś co słychać u Felka, jest na tyle późo, że głupio by mi było dzwonić.

Macie niezłe przeboje z Felusiem, ciekawa jestem kiedy skończą się te wizyty u weta?
A co powiedziała Ci pani weterynarz przez telefon?

I nie byłabym sobą gdybym nie pochwaliła się, że byłam w odwiedziny u Felcia.
Aż mi się wierzyć nie chce, że po 8-o miesięcznym DT w moim domu nie chciałam go już wydać. Zaprzepaściłabym taką wspaniała szansę dla niego.

FELUŚ MA CUDOWNY DOM I JEST NAPRAWDĘ SZCZĘŚLIWY!

WIELKIE DZIĘKUJĘ DLA RODZINKI FELCIA, A DLA FELCIA DUŻO ZDRÓWKA.

Posted

A wczoraj jeszcze nie dzwoniliśmy do p.weterynarz... dzisiaj byliśmy z wizytą u weta...;] Pani Olender i Lot powiedziały że Felek promieniuje szczęściem i ze widzą ze jest uśmiechnięty ( Głównie zauważyła to P. Lot ) choc ja nie wiem jak one to zauważyły, skoro Felutek był wystraszony i obolały... okazało się ze jednak są to problemy z korzonkami, wet. powiedziała że chyba jak w sobote tak padało to musiało go zmoczyć i przewiac...:( (choć zaczeło padać prawie jak moja mama wchodzila z Felkiem juz do bloku) --> widocznie ta chwila wystarczyła, by odnowiło się (byćmoze nie do końca wyleczone) byłe zapalenie korzonków [krótka odległość miedzy pierwszym a drugim zapaleniem]. Dostał lekarstwo i teraz powinno być wszystko dobrze...;) P.Olender powiedziała ze się teraz za Felicjana weźmie i do końca wyleczy jego problemy z korzonkami... ^^ Przepisała mu nie najtańsze ale podobno najlepsze leki...;)

Posted

Kiedy odwiedziłam Felcia u was w domu to również widziałam jego uśmiech.
PSIAK JEST NAPRAWDĘ SZCZĘŚLIWY.

Tylko z tym jego zdrówkiem to macie przechlapane.

Mam nadzieję, że w końcu Felcio wyzdrowieje.

Posted

Dzisiaj Felcio czuje się juz lepiej...^^ nawet sam wskakuje sobie na łóżka...xD (choć uważamy i jak ma ochote wskoczyć to go podsadzamy --> P. wet. nam tak doradziła, żeby nie nadwyrężał się zabardzo...^^ ) ;)

• 2 weeks later...
Posted

no to Felutek nam juz wyzdrowial...xD mam nadzieję ze juz nie bedzie problemów z tymi korzonkami...^^

A Felutek miał dzisiaj spotkanko z Pani rodzicami na działce....^^

Oczywiście na spacerkach i na działce zachowuje się wzorowo...^^
Felutek to naprawdę superowy psiak...^^

Posted

Felutek nie choruj, nie choruj. NIEWOLNO!

Teraz będzie już cieplej więc chłopak nie powinieni sprawiać zdrowotnych problemów.

Moi rodzice to szczęściarze, mam nadzieję, że kiedy ja będę jechać na działkę też niechcący Was zobaczę? ;)

Izunia wygłaskaj Felusia i pozdrów wspaniałą rodzinkę.

Posted

napewno się spotkamy na działkach...xD tylko kiedy...? myśle że niedługo...;)

a ja nie miałam szczęścia i nie ujrzałam new pieska od Magdy...^^ mam nadzieję ze nadrobie te straty...^^ a Sarci trafiła się suuuperowa pani i oczywiście superaśny Qmpel ---> chico...^^
Wygłaskajcie odemnie Chico, Sarcie, Sarcie nr 2, Yoko, Sunie i Lune...:loveu: ( mam nadzieję ze nie pokręciłam żadnych imion...?^^)

Felcio juz wygłaskany...:cool3: