Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie cudne maleństwa.

Jakiej wielkości jest mama szczeniąt? Ile jest suczek, ile piesków?

Powstawiałam maluchy na watki, gdzie szukają małych szczeniaczków.

Posted

Na 99% są 3 suczki i 3 pieski (było 7 szczeniąt ale jeden malec zostaje u mnie). Mamusia jest mała, sięga do połowy łydki, tata takich samych rozmiarów. Mama ma troszkę dłuższą sierść i jest bardzo miziasta, ale jak trzeba to pogoni obcego z podwórka.

Posted

pomóżcie znaleść dla nich domki (właściciele nie przejmują się ich losem- nie zostały nawet odrobaczone- sama je odrobacze w sobotę lub niedzielę)
Nie pozwólmy maleństwom zginąć:oops:

Posted

Przydałoby się je odrobaczyć. Wyglądają na chudziutkie. Pewnie w brzuszkach pełno robali.

Czy ktoś może im zrobić allegro?

Powiększyłam zdjęcia. Takie maleńkie cudeńka.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kurczę... Ja mam domek dla małego chłopczyka, ale nie mam możliwości, żeby po niego pojechać. Czy przypadkiem ktoś nie jedzie w stronę Trójmiasta i nie mógłby zahaczyć o Malbork?

Posted

Nie dałam rady wczoraj zajrzeć do maleństw. Dziś po egzaminie postaram sie do nich podjechać i je odrobaczyć (jeśli mi sie nie uda to napewno jutro je odwiedze i porobie pare nowych fotek) Dziewczyny dzieki za pomoc!
Co do transportu to sie popytam.

Posted

mama_Dorota napisał(a):
Kurczę... Ja mam domek dla małego chłopczyka, ale nie mam możliwości, żeby po niego pojechać. Czy przypadkiem ktoś nie jedzie w stronę Trójmiasta i nie mógłby zahaczyć o Malbork?

Mama_Dorota, wpisz się na transportowy.

Posted

Byłam dzisiaj u maleństw, są rozkoszne. Odrobaczyłam je i poprzytulałam. Są kochane. Aaaaa jedna suczka pojechała dziś do nowego domku :multi: (będzie mieszkała w domu z ogrodzonym ogrodem). Zdjęcia postaram sie jutro wstawić.
Dziewczyny jeszcze raz dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.

Posted

Super. Czyli jeszcze 5 maleństw szuka domu? 3 pieski i 2 suczki. Tak?
No to czekamy na zdjęcia. Jesli możesz to powiedz, które to suczki a które pieski, będzie łatwiej proponować.

Mama_Dorota czy ten domek jest pewny?

Posted

Druga dziewczynka pojechała dziś do nowego domku:multi:
Maluszki już odrobaczone, takie kochaniutkie przytulaski. Trzymajcie kciuki może będzie jeszcze jeden domek dla dziewczynki.

Posted

Postaram się dzisiaj wieczorem zamieścić zdjęcia.
Zostały do oddania 4 maluszki (3 chłopaki i 1 dziewczynka). Czarny z dłuższą sierścią chłopaczek, czarna z krótką sierścią, lekko podpalana dziewczynka, brązowy z krótką sierścią chłopanio i szary z krótką sierścią też chłopanio.