Kar0la Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 No to czekamy na foty słodziaków. Mam nadzieję, że domki w przyszłości wysterylizują dziewczynki... Quote
tusinka22 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Przepraszam że nie wstawiłam fotek (całą sobotę i niedziele miałam zawaloną i nawet nie mogłam do nich zajrzeć). Dziś po pracy wstawie pare fotek). Trzymajcie kciuki (jest potencjalny domek dla chłopaczka);) Quote
Kar0la Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wsatwiłam je tutaj. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74595 Tusinka czy jakby co dałabyś radę dowieźć szczeniaczka do Warszawy? No i czekamy na foty. Quote
tusinka22 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Myślę że z dowozem do warszawy nie było by problemu.... Quote
Kar0la Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No to super. Wstaw wieczorem dodatkowe zdjęcia. Może któremuś maluchowi się poszczęści. Quote
Fusica Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Kar0la napisał(a):No to super. Wstaw wieczorem dodatkowe zdjęcia. Może któremuś maluchowi się poszczęści. Dzięki KarOla za namiar na maluchy. Domek z wawy jedzie dzisiaj do maluchów. I pewnie któryś z nich, zaśnie już tego wieczora na kanapie u Pańciostwa. Z kontrola poadopcyjną nie ma problemu, bo z domkiem mam stały kontakt w pracy. Quote
Kar0la Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Huuuraaa. Mam nadzieję, że któryś z maluszków się spodoba. Te brzdące bardzo mnie chwyciły za serce. Tusinka jak będzie więcej zdjęć to pozostałe maluszki poogłaszam tam, gdzie mogę. Quote
Kar0la Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Co u maluszków? Czy Państwo z Warszawy wybrali któregoś chłopaczka? Quote
Fusica Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Grand już w nowym domku. Pańciostwo zakochane po uszy :loveu: A teraz kilka zdjątek z nowej kanapy... Quote
Kar0la Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 O rany jak się cieszę. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Maluszku bądź szczęśliwy. Quote
Kar0la Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cudne zdjęcia pięknego chłopaka. Widać jaki jest malutki, niewiele większy od pilota. Quote
auraa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 To ile psiaczków jeszcze szuka domków, bo się pogubiłam. Quote
tusinka22 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Zostały jeszcze 3 psiaczki. 2 pieski (czarny puchaty i brązowy) i jedna dziewczynka (czarna z krótką sierścią). Przepraszam że nie wstawiłam zdjęć ale wczoraj zasiedziałam się u psiaków, wróciłam póżno i ległam, a dzisiaj jestem cały dzień w pracy...... Quote
magdyska25 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dla mnie to ludzie są idiotami!!!!!!!!!!!!! po co rozmnażać kundelki!!!!!!!!! ile jest psów w schronisku!!!!!!!! to przez ludzi tam sie one znajdują!!!!!! człowiek zgotował im taki los!!!!!!!!!! ja szukam domu dla moich pupilkow ze schroniska....nie mogą znależć domu bo ciągle są rozmnażane kolejne psy. EKSTRA!!!!!!!!!! Quote
tusinka22 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Przepraszam czy to było do mnie? Ja nie rozmnażam swoich psów (mam 5 suk - wysterylizowane, i 2 psy). Wszystko przygarniete, pokrzywdzone. To nie moja wina że te psiaki sie urodziły, ja tylko szukam im domów żeby nie trafiły właśnie do schroniska albo nie zginęły pod kołami samochodów. Niestety nie dam rady wysterylizować wszystkich suk. Prosiłam o sterylizację tej suki ale widac mają to w d..... Napisałam wczesniej że jak znajde domy dla szczeniaków to wysterylizuję ta suke nawet na swój koszt. Wiem ile jest bied w schroniskach bo odwiedzam pobliskie schronisko. Właśnie dlatego szukam domów żeby do schroniska nie przybyły kolejne..... Quote
auraa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 taka dyskusja jest bez sensu. Nie ma psów leszych i gorszych. Wszyscy z dogo starają sie pomóc jak mogą. Wiadomo jednak że najwwiększe szanse na adopcje mają szczeniaki małych "ras". Quote
tusinka22 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Zdjęcia psiaczków: To jest czarny puchaty chłopaczek, bardzo ciekawski, zagląda mi w torebkę szukając smakołyków I drugie zdjęcie czarnego puchatka Czarna suczka, chyba najbardziej ciekawska dziewczynka, biega jak szalona i cały czas patrzy w oczy żeby ją przytulić I drugie zdjęcie czarnej malutkiej perełki Nie wiem jakim cudem ale nie zrobiłam zdjęcia małemu rudo-brązowemu chłopaki (jest na zbiorczym zdjęcia- to ten po lewej stronie). Uwielbia się bawić z czarną suczką i bardzo szybko biega. Quote
Fusica Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='magdyska25']dla mnie to ludzie są idiotami!!!!!!!!!!!!! po co rozmnażać kundelki!!!!!!!!! ile jest psów w schronisku!!!!!!!! to przez ludzi tam sie one znajdują!!!!!! człowiek zgotował im taki los!!!!!!!!!! ja szukam domu dla moich pupilkow ze schroniska....nie mogą znależć domu bo ciągle są rozmnażane kolejne psy. EKSTRA!!!!!!!!!! Palec ci się zblokował na wykrzykniku? Zupełnie niepotrzebnie się wyładowujesz na tym wątku, od dywagacji na temat sterylki jest dział weterynaria. Na tym wątku szukamy konkretnych domów dla konkretnych psów. Wszyscy świetnie zdajemy sobie sprawę z konieczności ograniczenia rozrodu kundelków i żadna z nas nie pochwala kolejnych niechcianych miotów. Przeczytaj jeszcze raz uważnie cały wątek, to zorientujesz się, że my tu szukamy domów dla szczeniorów które niestety już się urodziły u nieodpowiedzialnych ludzi... A Tusinka szukając im domów, ratuje życie... i chwała jej za to. Quote
Kar0la Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Mnie też sie nie podoba, że właściciele psiaków je rozmnożyli, ale te maleństwa nie są niczemu winne. Tusinka robi co może by znaleźć im domy. Tusinka zaraz powstawiam maluchy do kilku ogłoszeń. Quote
tusinka22 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 niuńki na pierwszą stronę szukać domków! Quote
Fusica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 tusinka22 napisał(a):niuńki na pierwszą stronę szukać domków! Jeśli im pocykasz fajne fotki, to wystawię ogłoszenia. Niestety nie potrafię wystawić allegro, czy ktos mógłby to zrobić??? Quote
Kar0la Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ogłosiłam maluchy na kupsprzedaj, eoferty.com, kupiepsa, animalia i gumtree. Quote
Recommended Posts