Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
U moich znajomych oszczeniła się suka (ma 7 szczeniat, będą malutkie, są: czarne z długą i krótką sierścią, brązowe też z długą i krótką sierścią i szare) Jedna psinka jest u mnie ponieważ jest słabsza i musze ją dokarmiać. Pieski muszą szybko znaleść dom ponieważ czeka je nieciekawy los (większość psiaków z zeszłego miotu skończyła pod kołami samochodów):placz: Psiaczki mogą być na dworku- są obecnie na dworku. Bardzo proszę o pomoc, póżniej wstawie zdjęcia ślicznotek

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem że nieodpowiedzialni, prosiłam aby wysterylizowali sukę, zapewniałam nawet opiekę po sterylizacji i nic nie dociera. Teraz jak szczeniaki znajdą domki poprostu na siłę ją zabiorę i ciachne.

Posted

Boże, czemu ludzie są tacy nieodpowiedzialni i wredni, żeby słodkim maluchom zgotować taki las. koniecznie wysterylizuj sukę, przecież dla niej to też tragedia tak ciągle mieć szczeniaki!!!

Posted

Wiem że musi zostać wysterylizowana (próbowałam tyle razy ich namówić i nic) ale i tak ją wysterylizuję czy tego chcą czy nie, nie mogę patrzeć jak te psiaki giną... (jeden maluszek zostaje u mnie, w ostatniej chwili go uratowałam, już leciał przez ręce.....)
Jeśli chodzi o allegro to nie mam konta i nie potrafie wystawiać:oops:

Posted

proszę pomóżcie mi znaleść domki dla tych maleństw. Ona są naprawde kochane i sliczne, wiem że jest dużo biednych piesków czekających na dom, ja sama mam takich bied 6 (plus maluszek od tej suczki, który też zostanie u mnie)