supergoga Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Fajny, bezdomny Rysio potrzebuje domu i ludzia. Quote
jotpeg Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 eeee, dlaczego prawie nikt nie odwiedza Rysia :shake: Quote
supergoga Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Dzisiaj, jesli wszystko się powiedzie Rysio pojedzie do domu, ale czekam do wieczora i wtedy napiszę. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 supergoga napisał(a):Dzisiaj, jesli wszystko się powiedzie Rysio pojedzie do domu, ale czekam do wieczora i wtedy napiszę. już jest wieczór, pisz:cool1: Quote
supergoga Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 No piszę. Rysio od 4 godzin w nowym domu - zamieszkał w gospodarstwie. Przyjechał po niego pan z siostrą. Bardzo miły i odpowiedzialny. Może nie jest to to co dla niego chciałam, nie będzie leżał na kanapie, ale będzie miał ciepła budę w budynku, dokoła płotek, żeby nic mu się nie stało, gdy brama otwarta. Staruszka kolegę. Pełna miske, opieke i bezpieczeństwo. Będzie miał swój dom. Rysiu, skarbie, bądź szczęsliwy. Może cię odwiedzę. Quote
Monia70 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Rysiulinek w swoim domku!!!! W swojej nowej rodzinie!!!!! Nie mogo być lepszej informacji na wieczór!!! Kocham takie wiadomości:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :multi:jestem pewna że Ryszard jest bardzo zadowolony. Quote
supergoga Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Wieści z domu Rysia: Rysio spedzil u nas swoja pierwsza dobe. Wrazenie jak narazie jest bardzo pozytywne, tzn z naszym drugim pieskiem "dogadal" sie bardzo szybko natomiast podworkowe koty potraktowal obojetnie co rowniez dobrze wrozy na przyszlosc. Jest jeszcze dosc wystraszony zmiana miejsca, niemniej jednak zakamarki podworka zwiedza dzielnie przy okazji znaczac swoje terytorium. Jedyne co mnie troche martwi, to to, ze kompletnie nie szczeka ale to pewnie kwestia czasu i nabrania przez Rysia wiekszej pewnosci siebie. Mam nadzieję, że Pan Tomasz nie odda Rysia dlatego że jest spokojny, grzeczny i nie drze pyszczyska bez powodu. Quote
swan Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 trzeba Mu pewnie wytłumaczyć,że Rysiu najpierw musi poczuć, że jest w domu, zanim zacznie bronić terenu i ostrzegać przed intruzami a szczekać raczej będzie :razz: nawet moja przylepa co wszystkich gości "zaliże na śmierć" szczeka jak się ktoś pojawi przy furtce, a Darma, która była w schronisku 7 lat i myślałam, że już jej będzie wszystko jedno, też jest teraz czujna, czasem aż za bardzo :evil_lol:,a czekałam kilka tygodni, zanim usłyszałam, jaki ma ten szczek ... Quote
PaulinaT Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wooooow!!!!! ale wiadomość!!!!!! super!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
maggiejan Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Rysiu w nowym domku! :multi: Niech jego niedoszły pan żałuje, że się bardziej nie spieszył ;) A jak Rysia nowi właściciele chcą psa obronnego, to czemu nie wzięli dobermana...?:cool3: Quote
supergoga Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nie nie, nie chcą obronnego zawsze były małe psiaki. Tyle że w gospodarstwie zawsze lepiej jak psiak szczeka. Ale i Rysiu będzie. Pan rozumie i spokojnie na razie daje Rysiowi czas na poznanie swego nowego domu. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Wczoraj napisałam jeszcze sporo porad dla Pana, żeby był cierpliwy i jak wiele Rys dla mnie znaczty. Chyba niedługo będzie miał mnie p. Tomek zdecydowane dosyć. ;) Quote
PaulinaT Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No ja ie skojarzyłam, że Ryś może już mój podpis opuścić... :lol: Quote
supergoga Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Dzięki Paulina, że masz Bakę w podpisie. On pilnie potrzebuje domku. Quote
Monia70 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A ja mam dalej Rysia w podpisie.Ale juz ściagam . Mam nadzieję, że u niego wszystko jest ok? Quote
maggiejan Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Właśnie, czy Rysiu zadowolony? Zaczął szczekać...?:razz: Quote
PaulinaT Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 supergoga napisał(a):Dzięki Paulina, że masz Bakę w podpisie. On pilnie potrzebuje domku. No ciotka - toż to Figa tylko ciut większy :razz: Z wyglądu przynajmniej. Bo Figa aniołkiem nie jest niestety :shake: No ale jakżebym mogła nie mieć?? Quote
supergoga Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dzisiaj spełniło się moje marzenie. Dostałam dobre wieści o Rysiu. Ma się świetnie, zaaklimatyzował się w domu, kocha domowników a im wydaje się, jakby był z nimi od dawna. Ma na imię Reksio. Dostałam tez filmik, ale nie wiem, jak go wstawić. Więc na razie fotki. W głębi widac płotek, który Pan Tomek zrobił dla Rysia - Reksia żeby był bezpieczny, gdy brama otwarta. Ładnie ma nasz malec. Jak napiszecie jak wstawić filmik, to wstawię. Cudny jest. Quote
maggiejan Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Spory wybieg. Rysiu/Reksiu jakby schudł...? Quote
maggiejan Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja też się cieszę, że Rysiulek szczęśliwy...:lol: Quote
supergoga Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Wygląda ślicznie, ma po prostu nareszcie więcej ruchu. To i dla jego długiego kręgosłupa lepiej. Cieszę się bardzo. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jak wypiękniał Ryszard-Reksio! Widać dom mu służy. Super. :p Płotek elegancki. Quote
Monia70 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Miód na serce :loveu: Chociaz tu można się pocieszyć!! Quote
supergoga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Wysłałąm do Swan filmik Rysiowy. MOże uda się wstawić. Quote
Recommended Posts