Panca Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no jednak nie jest to takie proste z tym zakladaniem watku(nigdy tego jeszcze nie robilam:oops:)weszlam w psy w potrzebie i ni kuta nie moge zalozyc nowego watku bo jak klikam na nowe watki to wyswietlaja mi sie faktycznie nowe ale sama nie moge nic zalozyc:cool1:cholerka... Quote
Dea Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 to masz "nowy post" w niebieskim owalu po lewej stronie Quote
Panca Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no mam wreszcie!!!!zakladac mu watek?kontakt do Ciebie Kasia podac?i jakie dane konkretnie? Quote
Dea Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 jak możesz to załóż, na mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ; gg: 2415781 ; tel. 0 603 244 518 DZIĘKI!:loveu: Może Cezarek do uśpienia będzie miał dom! Quote
piq Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A ja już nie widzę Hatoka na stronie schronu. Czyżby jeden z adoptowanych psów ? Quote
Panca Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no to założyłam wątek [B]Drokiego[/B] - jeśli macie jakieś uwagi to sie nie obrażę :p [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108772[/URL] Quote
Herspri Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Dea']Herspri [B]będą spacery w schronisku[/B]:cool3:[/quote] ulala :multi: Quote
Dea Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [CENTER][B][U][/U][/B] [B][U][SIZE=3][COLOR=red]Spacery w schronisku będą się odbywały w soboty od 11.00 do 13.00:multi:[/COLOR][/SIZE][/U][/B] [B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B] [B][SIZE=3][COLOR=black]Kto chętny na spacery???[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Złaszać się ciotki i wujkowie - robimy grupę spacerową[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
basia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pewnie czekałaś z tą informacją na moją rezygnację. Gratuluję podstępu. Quote
piq Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Dea'] [CENTER][B][U][SIZE=3][COLOR=red]Spacery w schronisku będą się odbywały w soboty od 11.00 do 13.00:multi:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]Kto chętny na spacery???[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Złaszać się ciotki i wujkowie - robimy grupę spacerową[/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] Pytanie techniczne : jak się przygotować do takich spacerów ? Nie chodzi mi o nastawienie psychiczne tylko co wziąć ze sobą i jak się ubrać ? Quote
Herspri Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Właśnie. Wiem że w schronisku są smycze takie z stacjonarnymi obrożami ale np takie dłuższe linki treningowe by się przydały ( żeby pies swobodniej mógł się przebiec ) ? Quote
Dea Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='basia']Pewnie czekałaś z tą informacją na moją rezygnację. Gratuluję podstępu.[/quote] [B]Nie[/B]. I jeżeli masz ochotę przyłączyć się do spacerów to bardzo chętnie i zapraszam:p Quote
Dea Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Technicznie to ja myślę, że należy się jak najszybciej spotkać i to omówić. Abym mogła też przedstawić w schronie jak to się będzie odbywać. Dawajcie pomysły! Albo może wiecie, jak to jest w innych schronach? [B]Herspri [/B]linki treningowe jak najbardziej byłyby potrzebne. Ogólnie wydaje mi się, że najlepiej, jak każdy będzie miał swój zestaw, bo raczej psy będą wyprowadzane przynajmniej parami na osobę. Na spotkanie chcę rozrysować schron z kojcami i ilością psów w każdym kojcu, i musimy się zastanowić, jak to logistycznie rozplanować, żeby też zbyt dużo zamieszania wśród psów nie narobić. Z tymi obrożami i smyczami to w schronie ciągły deficyt. Coś tam mamy na stanie, ale może kupimy tanie linki jeszcze??? [B]pig [/B]najlepszy ubiór to moim zdaniem glany i ciemne, mocne spodnie z dużą ilością kieszeni (ideał to bojówki) Quote
Pandisia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dea widziałam że Ruda z Emira poszła do nowego domu :multi: Czy coś wiesz gdzie mieszka teraz? Wiem że masz urwanie głowy a ja Ci takie pytania zadaję :loveu: Quote
Dea Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Ruda mieszka w Warszawie, rodzice z dwójką nastoletnich dzieci. Ludzie na poziomie, kochający zwierzęta, bardzo dobry dom!:multi: Będzie musiała przejść jeszcze jedną operację oczu, ale to już oni sami załatwią. Pandisia można też już pościągać tą suczkę tolerkowatą Bezę, po ogłoszeniu w gazecie znalazł się właściciel:p Quote
Pandisia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Dea']Ruda mieszka w Warszawie, rodzice z dwójką nastoletnich dzieci. Ludzie na poziomie, kochający zwierzęta, bardzo dobry dom!:multi: Będzie musiała przejść jeszcze jedną operację oczu, ale to już oni sami załatwią. Pandisia można też już pościągać tą suczkę tolerkowatą Bezę, po ogłoszeniu w gazecie znalazł się właściciel:p[/quote] To super , odnośnie Rudej gdyby właściciele potrzebowali jakiej kolwiek pomocy lub chcieli zajrzeć na forum Tollerowe to zapraszamy. Link podam Ci na gg. Quote
Dea Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Czy ktoś może pomóc to cudo poogłaszać? Bo ja już sił nie mam, kilka miesięcy i nic...:-( [IMG]http://img384.imageshack.us/img384/2415/tnimg0850ij6.jpg[/IMG] [IMG]http://img370.imageshack.us/img370/8931/tnimg0851qz1.jpg[/IMG] Quote
Pandisia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Proszę ogłoszenie , skopiowałam ze strony schroniska (nie mam talentu do pisania ) :oops: [URL]http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,rozne,podaruje,szukamy-domu-dla-bony,ogl7-37-1-13809.html[/URL] Quote
piq Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dea']Technicznie to ja myślę, że należy się jak najszybciej spotkać i to omówić. Abym mogła też przedstawić w schronie jak to się będzie odbywać. Dawajcie pomysły! Albo może wiecie, jak to jest w innych schronach? [/quote] To może zaproponuj jakiś termin i miejsce. Quote
Dea Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [B]pig[/B] zdecydowałeś (-ście się)???:cool3::multi: aby wszystkim pasowało, niech każdy się opowie za datą: ja mogę we wtorek, środę lub czwartek, od godziny 16.00. Proponuję w biurze u mnie, dlatego, że jest święty spokój i cisza, możemy swobodnie poustalać szczegóły. Może być albo Ustroń albo Skoczów jak Wam wygodniej. Chyba, że macie spokojne miejsce w Cieszynie. Herspri w razie czego, gdyby Ela nie chciała brać udziału (choć mam nadzieję, że tak, bo pisała na wątku, że jest chętna na spacery w soboty) to później Cię odwiozę do Cieszyna. Quote
piq Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mi pasi w tym tygodniu po 16 jak najbardziej, miejsce obojętne tylko żebym trafił Quote
Herspri Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jeśli o mnie chodzi to może być Dea u Ciebie ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dea'][B]pig[/B] zdecydowałeś (-ście się)???:cool3::multi: aby wszystkim pasowało, niech każdy się opowie za datą: ja mogę we wtorek, środę lub czwartek, od godziny 16.00. Proponuję w biurze u mnie, dlatego, że jest święty spokój i cisza, możemy swobodnie poustalać szczegóły. Może być albo Ustroń albo Skoczów jak Wam wygodniej. Chyba, że macie spokojne miejsce w Cieszynie. Herspri w razie czego, gdyby Ela nie chciała brać udziału (choć mam nadzieję, że tak, bo pisała na wątku, że jest chętna na spacery w soboty) to później Cię odwiozę do Cieszyna.[/quote] Ja niestety nie mogę. ten tydzień jest dla mnie koszmarem. Pracuję od 7 do 17 potem jeszcze wieczory spędzam przy zaległych projektach. a na dodatek kominy w domu wymieniam i jak tylko zrzucili chłopcy je z dachu i mam dziury to sie rozpadało.:angryy: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Co do spacerów i ubioru oraz spraw technicznych z tym związanych to z pewnością bardzo pomocna jest Basia. Wychodziła już jak wiecie w schronie z psami i z pewnością jest w stanie dużo podpowiedzieć w tej sprawie. Quote
Recommended Posts