Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no jednak nie jest to takie proste z tym zakladaniem watku(nigdy tego jeszcze nie robilam:oops:)weszlam w psy w potrzebie i ni kuta nie moge zalozyc nowego watku bo jak klikam na nowe watki to wyswietlaja mi sie faktycznie nowe ale sama nie moge nic zalozyc:cool1:cholerka...

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to założyłam wątek [B]Drokiego[/B] - jeśli macie jakieś uwagi to sie nie obrażę :p
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108772[/URL]

Posted

[CENTER][B][U][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=red]Spacery w schronisku będą się odbywały w soboty od 11.00 do 13.00:multi:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]Kto chętny na spacery???[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Złaszać się ciotki i wujkowie - robimy grupę spacerową[/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Dea']
[CENTER][B][U][SIZE=3][COLOR=red]Spacery w schronisku będą się odbywały w soboty od 11.00 do 13.00:multi:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]Kto chętny na spacery???[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]Złaszać się ciotki i wujkowie - robimy grupę spacerową[/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]
Pytanie techniczne : jak się przygotować do takich spacerów ? Nie chodzi mi o nastawienie psychiczne tylko co wziąć ze sobą i jak się ubrać ?

Posted

Właśnie. Wiem że w schronisku są smycze takie z stacjonarnymi obrożami ale np takie dłuższe linki treningowe by się przydały ( żeby pies swobodniej mógł się przebiec ) ?

Posted

[quote name='basia']Pewnie czekałaś z tą informacją na moją rezygnację. Gratuluję podstępu.[/quote]
[B]Nie[/B]. I jeżeli masz ochotę przyłączyć się do spacerów to bardzo chętnie i zapraszam:p

Posted

Technicznie to ja myślę, że należy się jak najszybciej spotkać i to omówić. Abym mogła też przedstawić w schronie jak to się będzie odbywać. Dawajcie pomysły! Albo może wiecie, jak to jest w innych schronach?
[B]Herspri [/B]linki treningowe jak najbardziej byłyby potrzebne. Ogólnie wydaje mi się, że najlepiej, jak każdy będzie miał swój zestaw, bo raczej psy będą wyprowadzane przynajmniej parami na osobę.
Na spotkanie chcę rozrysować schron z kojcami i ilością psów w każdym kojcu, i musimy się zastanowić, jak to logistycznie rozplanować, żeby też zbyt dużo zamieszania wśród psów nie narobić. Z tymi obrożami i smyczami to w schronie ciągły deficyt. Coś tam mamy na stanie, ale może kupimy tanie linki jeszcze???
[B]pig [/B]najlepszy ubiór to moim zdaniem glany i ciemne, mocne spodnie z dużą ilością kieszeni (ideał to bojówki)

Posted

Dea widziałam że Ruda z Emira poszła do nowego domu :multi: Czy coś wiesz gdzie mieszka teraz? Wiem że masz urwanie głowy a ja Ci takie pytania zadaję :loveu:

Posted

Ruda mieszka w Warszawie, rodzice z dwójką nastoletnich dzieci. Ludzie na poziomie, kochający zwierzęta, bardzo dobry dom!:multi: Będzie musiała przejść jeszcze jedną operację oczu, ale to już oni sami załatwią.

Pandisia można też już pościągać tą suczkę tolerkowatą Bezę, po ogłoszeniu w gazecie znalazł się właściciel:p

Posted

[quote name='Dea']Ruda mieszka w Warszawie, rodzice z dwójką nastoletnich dzieci. Ludzie na poziomie, kochający zwierzęta, bardzo dobry dom!:multi: Będzie musiała przejść jeszcze jedną operację oczu, ale to już oni sami załatwią.

Pandisia można też już pościągać tą suczkę tolerkowatą Bezę, po ogłoszeniu w gazecie znalazł się właściciel:p[/quote]

To super , odnośnie Rudej gdyby właściciele potrzebowali jakiej kolwiek pomocy lub chcieli zajrzeć na forum Tollerowe to zapraszamy. Link podam Ci na gg.

Posted

Czy ktoś może pomóc to cudo poogłaszać? Bo ja już sił nie mam, kilka miesięcy i nic...:-(
[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/2415/tnimg0850ij6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/8931/tnimg0851qz1.jpg[/IMG]

Posted

Proszę ogłoszenie , skopiowałam ze strony schroniska (nie mam talentu do pisania ) :oops:
[URL]http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,rozne,podaruje,szukamy-domu-dla-bony,ogl7-37-1-13809.html[/URL]

Posted

[quote name='Dea']Technicznie to ja myślę, że należy się jak najszybciej spotkać i to omówić. Abym mogła też przedstawić w schronie jak to się będzie odbywać. Dawajcie pomysły! Albo może wiecie, jak to jest w innych schronach?
[/quote]
To może zaproponuj jakiś termin i miejsce.

Posted

[B]pig[/B] zdecydowałeś (-ście się)???:cool3::multi:

aby wszystkim pasowało, niech każdy się opowie za datą:
ja mogę we wtorek, środę lub czwartek, od godziny 16.00. Proponuję w biurze u mnie, dlatego, że jest święty spokój i cisza, możemy swobodnie poustalać szczegóły. Może być albo Ustroń albo Skoczów jak Wam wygodniej. Chyba, że macie spokojne miejsce w Cieszynie. Herspri w razie czego, gdyby Ela nie chciała brać udziału (choć mam nadzieję, że tak, bo pisała na wątku, że jest chętna na spacery w soboty) to później Cię odwiozę do Cieszyna.

Posted

[quote name='Dea'][B]pig[/B] zdecydowałeś (-ście się)???:cool3::multi:

aby wszystkim pasowało, niech każdy się opowie za datą:
ja mogę we wtorek, środę lub czwartek, od godziny 16.00. Proponuję w biurze u mnie, dlatego, że jest święty spokój i cisza, możemy swobodnie poustalać szczegóły. Może być albo Ustroń albo Skoczów jak Wam wygodniej. Chyba, że macie spokojne miejsce w Cieszynie. Herspri w razie czego, gdyby Ela nie chciała brać udziału (choć mam nadzieję, że tak, bo pisała na wątku, że jest chętna na spacery w soboty) to później Cię odwiozę do Cieszyna.[/quote]
Ja niestety nie mogę. ten tydzień jest dla mnie koszmarem. Pracuję od 7 do 17 potem jeszcze wieczory spędzam przy zaległych projektach. a na dodatek kominy w domu wymieniam i jak tylko zrzucili chłopcy je z dachu i mam dziury to sie rozpadało.:angryy: