Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dea napisał(a):
berni zdjęcia już wysłałam, może coś wspólnie zdziałacie. Ela tylko prośba - nie piszcie, że one są w schronie w Cieszynie. Tam boją się, że ludzie zaczną podrzucać koty jak się dowiedzą, a schron nie ma zgody na prowadzenie kociarni, i będzie problem co z kotami zrobić.

Oczywista sprawa. Jak ktoś będzie chętny to sie jakoś to załatwi.

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']Ja w czwartek z pewnością odpadam.
No to zaczyna nam się klarować:p ŚRODA GODZINA 16.00 WSZYSTKIM PASUJE? MOŻE BYĆ SKOCZÓW?

Posted

A to fotka Toriny z dzisiejszego spaceru:p Suczka zaczyna się trochę uśmiechać, już reaguje na wołanie, wzięła kiełbaskę z ręki, i radośnie poczłapała na spacer. Później dawałam ją do pomieszczenia - weszła grzecznie na zawołanie. Słodki psiak. Rudy i Haiti, które poszły jako pierwsze wyrwały znowu tak radośnie, że miałam kolejny trening. Do tego dzisiaj było mokro, a że chciały mi okazać pełnię swoich uczuć, to wróciłam wyłapkowana od błota cała, łacznie z twarzą:evil_lol: Zdjęć im nie robiłam, bo ani myslały tym razem stać spokojnie.

Posted

Myślisz, że Meko to husky? Zdjęcia Ci wyślę na maila. Tej suczki z postu wyżej jeszcze nie mam, zrobiłam tylko jedno w kojcu, chyba we wtorek będę robiła nowe zdjęcia.

Posted

[quote name='Dea']No to zaczyna nam się klarować:p ŚRODA GODZINA 16.00 WSZYSTKIM PASUJE? MOŻE BYĆ SKOCZÓW?
Herspri, Elżbietka, pig potwierdzacie?

Posted

Mi nie pasuje od wtorku do czwartku mam zajęcia do 15.15 więc nie mam szans zdążyć, pasuje mi piątek albo każdy inny dzień u mnie w mieszkaniu :eviltong:
Najwyżej na miejscu w schronisku mi przekażecie ustalenia...

Posted

Herspri napisał(a):
no pewnie :eviltong: :razz:

Sama chciałaś:evil_lol: Ela pig co wy na to, środa u Herspri w Cieszynie?

Posted

Ela najwyżej dojedziesz spóźniona, trzeba wszystko poukładać, żeby to dobrze funkcjonowało i wyszło psom na dobre. Pig super:p

Mamy nowe zgłoszenie psiaka - suczka, kilkumiesięczna, będzie malutka jak dorośnie.

Posted

maleńka jest wynikiem nieplanowanej ciąży ich suczki... nawet wolę nie pytać, co się stało z resztą rodzeństwa. Ma 5 miesięcy. Zasugerowałam sterylizację, ale za skutek sugestii nie ręczę. W każdym razie maleńka na razie mieszka ze swoją mamą, na podwórku niestety, nie jest nauczona czystości w domu.
Taki uśmiechnięty pycholek z niej:p