Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja im kurcze przeczyszczę:mad: Nie wiem co znowu na tym serwerze robią, już mi tak raz wycięli numer, musiałam wprowadzać na nowo 10 psów:angryy: Poczekajcie do jutra, zaraz rano tam zadzwonię!!! Beka, Szena, Szera i Toga nadal są, a jutro rano jadę do schronu (jak nie będzie padało) robić nowe zdjęcia i aktualizację.

Posted

Panca ładny, bierzesz?:evil_lol: A tak serio to z interwencji wczoraj, leżał na poboczu, prawdopodobnie potrącony, ale złamań nie ma, możliwe obrażenia wewnętrzne, i szok. Na razie szukamy właściciela, przedwczoraj ktoś szukał wyżła w schronie, jakiś myśliwy. Zaraz go wrzucam na stronę schronu.

Posted

A z dobrych wieści:
Halny - owczarek podhalański pojechał dzisiaj do nowego domu do Oświęcimia:multi: Będzie miał duuuży kojec i 30 arów działki. Ludzie już mieli podhalankę ze schronu, ale odeszła za TM...
Loczka - jutro rusza w drogę do nowego domu do Niemiec, dzisiaj już została zabrana ze schronu, będzie spała w hotelu, a o 15 tej miała umówionego fryzjera:lol: Dostanę zdjęcia jak dojadą szczęśliwie do domu:multi:
Slovi - adoptowany bezpośrednio ze schroniska, wypatrzony na stronie internetowej, pojechał do Gliwic.

Posted

[quote name='Dea']A z dobrych wieści:
Halny - owczarek podhalański pojechał dzisiaj do nowego domu do Oświęcimia:multi: Będzie miał duuuży kojec i 30 arów działki. Ludzie już mieli podhalankę ze schronu, ale odeszła za TM...
Loczka - jutro rusza w drogę do nowego domu do Niemiec, dzisiaj już została zabrana ze schronu, będzie spała w hotelu, a o 15 tej miała umówionego fryzjera:lol: Dostanę zdjęcia jak dojadą szczęśliwie do domu:multi:
Slovi - adoptowany bezpośrednio ze schroniska, wypatrzony na stronie internetowej, pojechał do Gliwic.
no to super wieści:multi::multi::multi: czekam na fotki Loczki po metamorfozie:cool3::cool3:
ta nowa sunia to collie śliczna oby zgłosił się właściciel;)

Posted

Jeśli dobrze pójdzie kontrola domu, i takie jedne super laski z dogo;) pomogą, to Torina pojedzie około 20 kwietnia do nowego domu pod Warszawę:cool3:.
Torinka mała jest, i baaaaaaaardzo spokojna, żadnych kłopotów nie sprawia:p

Posted

[quote name='Witokret']Ojej - zupełnie jak nasza Frocia :loveu::loveu::loveu: - a co to za domek ??? :razz:
Domek myślę, że fajny, z Ząbkach pod Warszawą. Pani po 50-tce, chciała uratować Cezara, a że Cezar ma już dom, to zaproponowałam jej Torinkę. Czekam na wyniki kontroli:p

A póki co - nasza Loczka:evil_lol: czyli Maja (więcej zdjęć na jej wątku)

Posted

a na stronie schronu z aktualizacji: szczeniaki!!! Na szczęście nie są w schronie, ale pilnie szukają domów. 5 cudnych maluchów, 2 psy i 3 suczki:cool3:

Posted

[quote name='Dea']Domek myślę, że fajny, z Ząbkach pod Warszawą. Pani po 50-tce, chciała uratować Cezara, a że Cezar ma już dom, to zaproponowałam jej Torinkę. Czekam na wyniki kontroli:p

A póki co - nasza Loczka:evil_lol: czyli Maja (więcej zdjęć na jej wątku)

O matko :evil_lol: :razz: :loveu::loveu::loveu: Dea - Loczkę KONIECZNIE trza wrzucić na metamorfozy ;)

Z niecierpliwością czekamy na wyniki kontroli w Ząbkach :razz:

Posted

Loczka podobno radosna, biega po domu za piłką od Tima (nowy "brat") i ma wilczy apetyt:p czekam na nowe fotki:cool3:
Kontrola w Ząbkach jutro:roll: