Kluska4 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie wiem ile było ich wcześniej, ale Beki była na pewno cały czas .... Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 noo ja właśnie z tym samym przyszłam - czy Szena, Szera i Toga mają domki???? bo aktualizuję stronę sznaucerową i widze pustki :razz: Quote
Dea Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ja im kurcze przeczyszczę:mad: Nie wiem co znowu na tym serwerze robią, już mi tak raz wycięli numer, musiałam wprowadzać na nowo 10 psów:angryy: Poczekajcie do jutra, zaraz rano tam zadzwonię!!! Beka, Szena, Szera i Toga nadal są, a jutro rano jadę do schronu (jak nie będzie padało) robić nowe zdjęcia i aktualizację. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Właśnie, jak się ma wyżeł z interwencji? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Już wiem, byłam u weta, widziałam tego wyżła, ma zapalenie moszny, leżał spokojnie.Jak dam radę zrobię ładne zdjęcia na spacerku. Quote
Dea Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Panca ładny, bierzesz?:evil_lol: A tak serio to z interwencji wczoraj, leżał na poboczu, prawdopodobnie potrącony, ale złamań nie ma, możliwe obrażenia wewnętrzne, i szok. Na razie szukamy właściciela, przedwczoraj ktoś szukał wyżła w schronie, jakiś myśliwy. Zaraz go wrzucam na stronę schronu. Quote
Panca Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 elegancki chlopak i przeladny:loveu:a co z tym mysliwym-a zostawil jakies namiary?jak go znajdziecie? Quote
Dea Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 A z dobrych wieści: Halny - owczarek podhalański pojechał dzisiaj do nowego domu do Oświęcimia:multi: Będzie miał duuuży kojec i 30 arów działki. Ludzie już mieli podhalankę ze schronu, ale odeszła za TM... Loczka - jutro rusza w drogę do nowego domu do Niemiec, dzisiaj już została zabrana ze schronu, będzie spała w hotelu, a o 15 tej miała umówionego fryzjera:lol: Dostanę zdjęcia jak dojadą szczęśliwie do domu:multi: Slovi - adoptowany bezpośrednio ze schroniska, wypatrzony na stronie internetowej, pojechał do Gliwic. Quote
Dea Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 a to nwa, ale jeszcze może się zgłosi właściciel Quote
madzia828 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Dea']A z dobrych wieści: Halny - owczarek podhalański pojechał dzisiaj do nowego domu do Oświęcimia:multi: Będzie miał duuuży kojec i 30 arów działki. Ludzie już mieli podhalankę ze schronu, ale odeszła za TM... Loczka - jutro rusza w drogę do nowego domu do Niemiec, dzisiaj już została zabrana ze schronu, będzie spała w hotelu, a o 15 tej miała umówionego fryzjera:lol: Dostanę zdjęcia jak dojadą szczęśliwie do domu:multi: Slovi - adoptowany bezpośrednio ze schroniska, wypatrzony na stronie internetowej, pojechał do Gliwic. no to super wieści:multi::multi::multi: czekam na fotki Loczki po metamorfozie:cool3::cool3: ta nowa sunia to collie śliczna oby zgłosił się właściciel;) Quote
Dea Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 ona lub on jest dopiero dwa trzy dni, więc może jeszcze się znajdzie Quote
Witokret Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Loczka sunieczko :loveu: z całych sił trzymamy kciuki za wspaniały domek !!! Quote
Dea Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Jeśli dobrze pójdzie kontrola domu, i takie jedne super laski z dogo;) pomogą, to Torina pojedzie około 20 kwietnia do nowego domu pod Warszawę:cool3:. Torinka mała jest, i baaaaaaaardzo spokojna, żadnych kłopotów nie sprawia:p Quote
Witokret Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ojej - zupełnie jak nasza Frocia :loveu::loveu::loveu: - a co to za domek ??? :razz: Quote
Dea Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Witokret']Ojej - zupełnie jak nasza Frocia :loveu::loveu::loveu: - a co to za domek ??? :razz: Domek myślę, że fajny, z Ząbkach pod Warszawą. Pani po 50-tce, chciała uratować Cezara, a że Cezar ma już dom, to zaproponowałam jej Torinkę. Czekam na wyniki kontroli:p A póki co - nasza Loczka:evil_lol: czyli Maja (więcej zdjęć na jej wątku) Quote
Herspri Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 o kurcze ale ma ubranko :-o:loveu: tylko mina coś nietęga :D Quote
Dea Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 zobaczcie jak Torinka zaczyna się uśmiechać:multi: Quote
Dea Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 a na stronie schronu z aktualizacji: szczeniaki!!! Na szczęście nie są w schronie, ale pilnie szukają domów. 5 cudnych maluchów, 2 psy i 3 suczki:cool3: Quote
Witokret Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Dea']Domek myślę, że fajny, z Ząbkach pod Warszawą. Pani po 50-tce, chciała uratować Cezara, a że Cezar ma już dom, to zaproponowałam jej Torinkę. Czekam na wyniki kontroli:p A póki co - nasza Loczka:evil_lol: czyli Maja (więcej zdjęć na jej wątku) O matko :evil_lol: :razz: :loveu::loveu::loveu: Dea - Loczkę KONIECZNIE trza wrzucić na metamorfozy ;) Z niecierpliwością czekamy na wyniki kontroli w Ząbkach :razz: Quote
Dea Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Loczka podobno radosna, biega po domu za piłką od Tima (nowy "brat") i ma wilczy apetyt:p czekam na nowe fotki:cool3: Kontrola w Ząbkach jutro:roll: Quote
Recommended Posts